Este foarte important ca voi, modelele de videochat, să aveți grijă de pielea noastră. Este posibil ca nu întotdeauna să țineți cont de impactul pe care îl are expunerea la soare a feței voastre, dar dacă vă uitați cu atenție la pielea de pe fața, picioarele și mâinile voastre, veți observa că are o nuanță diferită.  

Din acest motiv, vă vom oferi câteva remedii pentru a le putea atenua de îndată ce apar. Măștile pe care vi le vom recomanda sunt ideale pentru toate tipurile de piele, având în vedere că nu conțin ingrediente chimice agresive.

Nu veți putea elimina toate petele de pe față, cu toate acestea, aplicând constant câteva măști naturale, le veți putea minimiza în mare parte, reușind să dați pielii un aspect mai frumos. 

Mască cu aloe vera

Aloe vera este una dintre cele mai utilizate plante atunci când vine vorba de tratamente pentru piele. În cazul petelor care apar pe față sau oriunde pe corp, utilizarea sa regulată poate ajuta la reducerea acestora, hidratând pielea și făcând-o mai moale.

Mod de utilizare 

Pentru a prepara această mască trebuie doar să amestecați o lingură de gel de aloe vera sau cristal cu o jumătate de lingură de suc de lămâie.

După asta, o bateți foarte bine până se omogenizează. Acest preparat se aplică pe zona afectată, lăsând-o să acționeze douăzeci sau treizeci de minute. În cele din urmă, clătiți bine cu apă caldă.

Mască de ovăz și lămâie

Un alt produs eficient pentru a minimiza petele de pe față este amestecarea făinii de ovăz cu suc de lămâie. Este o mască cu proprietăți de exfoliere și reparare, ideală pentru a da un aspect mai uniform pielii.

Mod de utilizare

Amestecați o lingură de fulgi de ovăz cu o jumătate de lingură de suc de lămâie. Ulterior aplicați pe pete.

Lăsați amestecul să acționeze timp de douăzeci de minute, apoi spălați-vă cu apă călduță. O puteți aplica de două ori pe săptămână.

Masca de castraveți

Castravetele este unul dintre cele mai bune ingrediente naturale pentru sănătatea pielii. Datorită faptului că este bogat în antioxidanți și apă, hidratează, protejează și regenerează pielea. Folosită în mod obișnuit contribuie la îndepărtarea petelor de pe față.

Mod de utilizare

Pentru a face această mască, trebuie să radeți o bucată de castravete cu tot cu coajă.

După aceea, spălați-vă fața și usucați-o foarte bine, apoi aplicați acest amestec. Puteți adăuga, de asemenea, o jumătate de lingură de miere.

În sfârșit, lăsați masca să acționeze 20-30 de minute și clătiți.

Mască de iaurt natural

Iaurtul natural conține acid lactic și vitamine și minerale care reglează pH-ul pielii. Aplicarea sa directă minimizează apariția de pete pe față și, de asemenea, creează o barieră de protecție împotriva agresiunilor suferite de piele din cauza soarelui.

Mod de utilizare

Amestecați puțin iaurt natural cu miere. Apoi, aplicați masca pe toată fața și în zonele dorite.

După 15 sau 20 de minute, clătiți cu apă caldă.

Pentru rezultate bune, aplicați-o în fiecare seară.

 Masca de papaya și miere

Masca preparată din acest fruct ajută la eliminarea bronzului de pe față.

Enzima papaină prezentă în papaya are proprietăți puternice de luminare a pielii. Ele ajută la eliminarea bronzului produs de soare și reduc vizibil cicatricile și petele întunecate.

Pe de altă parte, mierea ajută la hidratarea și catifelarea pielii în mod natural.

Mod de preparare și utilizare

Umplețu 1/2 ceașcă cu pulpă de papaya coaptă și spălați-o bine.

Adăugați o lingură de miere și amestecați bine.

 Aplicați masca pe fața curată și uscată și lăsați-o să acționeze timp de 30 de minute.

Clătiți cu multă apă.

Rețineți că toate remediile casnice pentru  îndepărtarea petelor și curățarea pielii necesită perseverență. Să nu credeți că, după două sau trei aplicări, petele vor dispărea. Trebuie să aveți răbdare. Abia după aproximativ patru săptămâni  se vor observa schimbări.

Un alt aspect important de luat în considerare este faptul că remediile casnice care au în compoziție lămâie trebuie aplicate doar noaptea, deoarece lămâia în contact cu soarele poate înrăutăți starea petelor.

Ce spuneți, îndrăzniți să aplicați măcar una dintre aceste măști? Sperăm că da, fiindcă ne dorim să arătați cât mai bine în timpul sesiunii de videochat. 

De asemenea, sper că echipa CamStars Studio se va mări din ce în ce mai mult. Angajăm modele de videochat la studioul din București.