Pentru o femeie, în special pentru un model de videochat,  îngrijirea fizicului și a pielii sale va fi întotdeauna importantă, indiferent de vârstă, de aceea caută întotdeauna o mie de soluții pentru a arăta frumos în orice moment, nu doar în timpul sesiunii de videochat.

Din păcate,  există diferiți factori precum acneea, ridurile, uscăciunea etc., care afectează pielea.  

Cu toate acestea, există și multe produse care ajută la eliminarea cu ușurință a tuturor acestor serii de probleme, dar cele mai multe dintre acestea sunt scumpe sau dificil de obținut.

Ceea ce puține femei știu este că există multe produse naturale foarte ieftine, la îndemâna, care le permit să aibă grijă de pielea lor. Cu ajutorul lor poți crea cele mai incredibile măști care te vor surprinde. În acest articol te vom învăța cum să profiți de proprietățile bananei.

Uită de acele situații inconfortabile și combate-le cu câteva măști incredibile de banane pe care ți le prezentăm, care sunt foarte ușot de preparat, precum și ieftine. În plus, vei folosi produse pe care le ai acasă.

Ce trebuie să știi înainte a aplica măștile cu banana

Prinde-ți părul când le aplici, deoarece măștile sunt de obicei lipicioase.

Odată ce masca este îndepărtată, masează-ți fața cu un cub de gheață, împiedicând astfel porii deschiși să absoarbă murdăria din mediu și să menții tenul catifelat și curat. Alege banane coapte pentru măștile de față, deoarece cele verzi pot fi mai greu de manevrat.

Mască pentru puncte negre și acnee- Mască cu banană, miere și lămâie 

Această mască este făcută pentru a fi folosită de trei ori pe săptămână timp de o lună și, ulterior, trebuie utilizată doar o dată pe săptămână, deoarece rezultatele ei încep să fie imediate. Pentru a o crea trebuie să folosești pulpa de banană sau chiar și coaja, o lingură de miere și 2,5 ml suc de lămâie. Amestecă bine, zdrobind banana.

Aplică masca pe fața curată și las-o să acționeze 15 minute, apoi îndepărteaz-o cu apă caldă. Cel mai bine este să o folosești noaptea, deoarece, din cauza lămâii, nu îți poți expune fața la soare. În plus, trebuie să folosești protecție solară.

Mască cu banana, bicarbonat de sodiu și turmeric

Datorită faptului că bicarbonatul de sodiu este un exfoliant natural capabil să îndepărteze toate impuritățile de pe piele rapid și eficient, va deveni una dintre măștile tale favorite pentru a elimina impuritățile. Așadar, creeaz-o prin zdrobirea bananei până când obții o pastă.  Adaugă 2,5 g bicarbonat și 2,5 g turmeric și amestecă totul. Dacă această pastă este foarte uscată, adaugă câteva picături de apă pentru a facilita aplicarea acesteia.

Îți recomandăm să aplici masca cu o pensulă facială naturală, deoarece turmericul din ea poate păta temporar degetele. De îndată ce o aplici trebuie să o lași să acționeze 15 minute, iar apoi o elimini cu apă caldă. După asta hidratează-ți pielea cu puțină smântână.

Mască cu banana și iaurt pentru albirea feței 

Dacă banana este un remediu excelent pentru albirea dinților, imaginează-ți ce va putea face cu pielea ta. Acest fruct bogat s-a dovedit a avea proprietăți iluminatoare, iar dacă aplici această mască grozavă vei fi uimită de ceea ce poate face pielii tale, pe lângă faptul că te ajută să combați petele provocate de soare.

Pregătește-o amestecând o banană, 2 lingurițe de miere și ¼ de iaurt natural. După ce obții o pastă omogenă, aplic-o pe față și las-o să acționeze timp de 15 minute, apoi îndepărteaz-o cu apă caldă.

Mască cu banană, iaurt și suc de portocale (anti-rid)

Această mască te va ajuta să scapi de acele riduri enervante. În câteva săptămâni vei observa cum cele mai mici vor dispărea, în timp ce cele mari vor rezista puțin, dar în timp vor dispărea și ele. Așadar, nu te gândi de două ori înainte de a utiliza această mască. Cu ajutorul ei pielea va avea un aspect mai tânăr și mai frumos,  fără mult efort și, mai ales, fără durere.

Doar amestecă o lingură de iaurt simplu cu 10 ml suc de portocale și o banană. Fă asta până obții o pastă cu o textură ușor de manevrat, aplic-o jumătate pe față, masând fața blând, având grijă să îți protejezi ochii.  Cealaltă jumătate a măștii aplic-o cu ajutorul unui disc de bumbac sau a unei pensule. Las-o să acționeze timp de 15 minute și îndepărteaz-o cu apă rece.

Sperăm că aceste câteva măști să te ajute să ai un ten perfect și să-ți surprinzi de fiecare dată clienții. 

Sperăm și că vei îndrăzni să vorbești despre noi. Ne mărim echipa. Angajăm modele de videochat la studioul din BucureștiRăspândește vestea!