Vrei să-ți faci o manichiură deosebită? În cele ce urmează îți vom vorbi despre manichiura rusească, o manichiură care durează mult. Este manichiura perfectă pentru un model de videochat.

Ce este manichiura rusească?

Tradiția sculpturii unghiilor în Rusia este bine cunoscută de cei pasionați de nail art. Rusia are mari specialiști în manichiură , mai exact adevărați artiști ai unghiilor. În timp ce multe dintre decorațiunile pe unghii în stil rusesc depășesc oarecum gusturi occidentale, putem spune că tehnica este impecabilă. Finisajul este curat și perfect și de aici succesul său acestei manichiuri.

 În ce constă manichiura rusească? Este vorba de pregătirea unghiei naturale și mai ales a cuticulei cu o pilă electrică. Pila electrică oferă o precizie de neegalat, dar trebuie utilizată cu pricepere, deoarece poate provoca leziuni la nivelul pielii.

Freze pentru manichiura rusească

Nu toate frezele sunt potrivite pentru manichiurile rusești, trebuie să fie moi pentru a nu deteriora pielea cuticulelor. În general, frezele care se vând împreună cu cu pilele electrice nu sunt de bună calitate. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să investiți într-un set de freze de calitate. O alegere bună sunt cele din ceramică.

Avantajele manichiurii rusești

Manichiura rusească este mult mai precisă decât cea tradițională. Cuticula este înmuiată și îndepărtată cu forfecuța de unghii. Cu toate acestea, o astfel de manichiură trebuie făcută cu grijă pentru a nu vă răni.

 Freza adecvată pur și simplu îndepărtează ușor cuticula și lasă un finisaj perfect, curat, ideal pentru pregătirea unghiilor pentru vopsire.

Cu cât zona cuticulei este mai bine pregătită, cu atât manichiura va rezista mai mult fie că vorbim despre lac de unghii  tradițional, semi-permanent sau unghii cu gel.

Prin urmare, faima manichiurii rusești provine din finisajul impecabil care oferă o durabilitate maximă. Cuticulele și unghiile rămân frumoase mai mult timp, iar produsul aderă mai bine la unghia naturală.

Produsele necesare unei manichiuri rusești:

  • Freză de unghii
  • Primer
  • Bază
  • Lac de unghii permanent
  • Top coat
  • Ulei pentru cuticule

Tehnica manichiurii rusești pas cu pas

Această tehnică trebuie realizată de un profesionist. Nu încercați să vă faceți singure manichiura rusească acasă.

Se tratează cuticula

Primul lucru care trebuie făcut este alegerea frezei. Există multe tipuri diferite de freze pentru cuticule, unele preferă să utilizeze conul fin.

Cu ajutorul împingătorului de cuticule se începe pregătirea bazei unghiei prin ridicarea excesului de cuticulă. Cu freza la viteză mică și cu mare grijă, se îndepărtează fără probleme excesul de pe margini.

Curățarea pielii

Trebuie curățată toată pielea de pe marginile unghiei, precum și orice exces de celule moarte care ar putea fi în jurul sau pe unghiile naturale cu un alt con special. Cu o perie trebuie curățată zona, apoi folosit dezinfectant.

 Lustruirea unghiei

Când se pregătește unghia naturală pentru aplicarea ojei permanente, a gelului acrilic sau PolyGelului, trebuie pilită suprafața unghiei cu mare atenție. În mod ideal, trebuie pilit doar stratul lucios superior, așa că trebuie făcut acest lucru cu mare atenție.

Aplicarea lacului de unghii

Ultimul pas al manichiurii rusești este smalțul. În cazul unghiilor cu gel acrilic sau PolyGel, se trece la sculptarea unghiilor cu o matriță.

Dacă nu vreți unghii artificiale și preferați oja semi-permanentă (sau chiar oja normală), primul lucru de făcut este aplicarea primer-ului apoi a bazei. Se va continua cu două straturi de lac și se va termina cu top coat-ul.

Ultimul pas al manichiurii rusești

În cele din urmă, un tehnician în unghii știe că uleiul pentru cuticule este cel mai bun aliat al său. Dar nu doar tehnicianul trebuie să folosească ulei pentru cuticule. Vă recomandăm să folosiți ulei pentru cuticule acasă ori de câte ori este posibil.

Acest produs vă va ajuta să aveți întotdeauna cuticule frumoase. Așadar, uimiți-vă umăritorii cu manichiură deosebită la fiecare spectacol de videochat

De ce este important să aveți o manichiură perfectă dacă sunteți model de videochat?

Ei bine, doar știți că există fetișuri legate de mâini. Am vorbit de ele cu altă ocazie. În plus, aspectul unghiilor tale contează enorm, unghiile vorbesc foarte mult despre voi, sunt cartea voastră de vizită.

Îngrijiți-vă unghiile, căci ele joacă un rol important în încercarea de a vă impresiona clienții.

Sperăm că informațiile oferite vă vor determina să vă faceți o astfel de manichiură. De asemenea, sperăm că de îndată ce veți avea succes să spuneți cum și unde ați avut parte de el.

Angajăm modele de videochat la studioul din București. Ne dorim ca cele care aud de noi de la voi să intre în marea noastră familie.