„A îmbunătăți înseamnă a schimba; așa că pentru a fi perfectă trebuie să te schimbi des”- Winston Churchill.
Singura constantădin viața noastră este schimbarea. Nu putem să o evităm și cu cât rezistăm mai mult schimbării, cu atât mai grea devine viața noastră. Suntem înconjurați de evenimente sau situații neașteptate care ne obligă să ne schimbăm și acest lucru are un impact dramatic asupra modului în care trăim. Nu putem să evităm schimbarea deoarece problemele ne vor găsi, ne vor provoca și  ne vor forța să reconsiderăm modul în care trăim.
Schimbarea poate intra în viața noastră ca rezultat al unei crize, ca urmare a unei alegeri sau a unei șanse. De exemplu, șansa de a lucra într-un studio de videochat în București.În oricare dintre aceste situații, fiecare dintre noi se confruntă cu necesitatea de a lua o decizie. Ce să fac cu viața mea?Credem că este  mai bine să facem schimbări în viața noastră fiindcă așa vrem, nu fiindcă am fost fortați să facem asta.
Cu toate acestea, nu putem evita apariția unor evenimente neașteptate. Ceea ce putem controla atunci când ne confruntăm cu aceste evenimente provocatoare este modul în care alegem să  răspundem la ele. Este puterea noastră de alegere care ne permite să facem o schimbare pozitivă în viața noastră.
Abilitatea noastră de a lua decizii ne oferă mai multe oportunități de schimbare în bine. Atunci când creăm mai multe oportunități de schimbare, ne vom simți mai impliniți și mai fericiți.
Vreți să-ți schimbi viața? Iată cum îți poți schimba viața în bine:
Găsește-ți scopul în viață
Încearcă să separi ceea ce este important în viața ta de ceea ce nu este. Ce dorești să obții? Ce  vise ai? Ce te face fericită? Găsirea unui element care are sens în viața ta îți va da un scop și îți va indica cum vrei să trăiești. Dacă nu ai un scop, îți vei petrece restul vieții rătăcind fără țintă, fără vreo direcție anume.
Creează o „listă de dorințe”
În copilărie visam tot timpul. Visam și ne imaginam ce vrem să fim când vom crește. Credeam că totul este posibil. Pe măsură ce creștem și devenim adulți, ne pierdem capacitatea de a visa. Visele noastre încep să dispară odată ce începem să simțim că realizarea viselor noastre pare imposibilă.
O listă cu vise sau cu dorințe este o modalitate excelentă pentru ca noi să începem din nou să credem în visele noastre. Această listă este un colaj de imagini, fotografii și afirmații despre visele, obiectivele și lucrurile care te fac fericită. Pentru a face acest lucru, adună imagini motivaționale care corespund cu ceea ce vrei. Această listă ar trebui să fie foarte vizibilă și să includă multe imagini care îți plac. Pune lista într-un loc unde să o poți vedea în fiecare zi.
Scopul creării acestei liste este de a creiona o amintire vizuală a ceea ce speri să realizezi și dacă o vei vedea mereu te vei putea concentra pe ceea ce îți dorești, vei fi motivată să-ți îndeplinești scopul. Când vedem tot ce ne dorim, atragem aceste dorințe. Visele noastre devin realitate și începem să credem în posibilitatea de a obține tot ceea ce ne dorim.
Stabilește câteva obiective pentru a-ți îndeplini visele
Odată ce știi ce este important în viața ta și visezi să obții tot ce vrei, trebuie să iei măsuri și să stabilești obiective pe termen scurt, mediu și lung. Atingerea acestor obiective este ceea ce îți va permite să îți îndeplinești visele.
Reține că obiectivele tale se pot schimba în orice moment. Trebuie să fii întotdeauna flexibilă atunci când vine vorba de stabilirea și atingerea obiectivelor pe măsură ce faci schimbări în viața ta, iar obiectivele tale ar trebui să reflecte aceste schimbări. Pașii mici pe care îi faci pentru atingerea obiectivelor vor crea impulsul necesar pentru ca schimbările adevărate să aibă loc în viața ta.
Ia legătura cu echipa CamStars
Oferă-ți șansa de a-ți îndeplini toate visele și colaborează cu noi. Îți oferim un job la studioul de videochat de la Universitate. Intră în echipa noastră și devino model de videochat pentru a-ți schimba viața în bine. Bucură-te de un stil de viață peste medie alături de noi!