Atunci când lucrezi ca model de videochat, zilele sunt uneori destul de lungi și obositoare, iar o pauză la sfârșitul ședințelor de videochat este binemeritată. Din acest motiv, este bine să-ți creezi o anumită rutină de relaxare după muncă. Îți va fi de mare folos. Și nu ne referim aici la somn, întrucât este bine să-ți obișnuiești corpul și cu altceva în afară de somn. Iată, așadar, ce lucruri poți include în rutina ta de după ședința de videochat:

Un duș cu apă călduță

Îți va ajuta corpul să se relaxeze, să se odihnească și te va ajuta să elimini ușor produsele folosite pentru înfrumusețarea corporală.

O mâncare delicioasă

Nu trebuie să renunți sub nicio formă la alimentația sănătoasă, trebuie neapărat să-ți revii după ședințele de videochat lungi. Un prânz sau o cină pe gustul tău te va ajuta să-ți recapeți energia.

O cantitate suficientă de lichide

Este esențial să bei o cantitate suficientă de apă sau orice alt timp de lichid pe placul tău, deoarece pe parcursul transmisiunii te miști și transpiri, eliminând astfel apa din organism.

Îți recomandăm să-ți pregătești acasă o băutură izotonică, ideală pentru rehidratarea organismului după ce a suferit o pierdere semnificativă de lichide și săruri minerale. Prepararea acestei băuturi naturale este foarte simplă. Toate ingredientele sale pot fi achiziționate cu ușurință de pe piață. O poți prepara într-o sticlă.

Ingrediente

  • 1 litru de apă
  • 5 gr bicarbonat de sodiu (o linguriță)
  • 6 gr sare roz de Himalaya (o linguriță)
  • 2 linguri de miere (50 g)
  • Sucul a 2 lămâi

Preparare

Pune toate ingredientele într-o sticlă și amestecă-le până obții o băutură omogenă. O poți consuma în timpul ședinței de videochat și după finalizarea sa.

O mască și timp de calitate pentru tine

Răsfăță-te și vei recăpăta forța. Prepară-ți în acasă o mască de față, fie de păr, fă-ți puțin masaj și lucrurile de acest gen te vor face să petreci timp de calitate cu tine. De exemplu, pentru a-ți răsfăța în această toamnă tenul și a te relaxa după fiecare ședință pe care o organizezi, îți recomandăm să prepari o mască de struguri. 

Masca de struguri conține și un număr mare de antioxidanți. Este ideală pentru refacerea nivelului de hidratare a feței în lunile reci și prevenirea semnelor de îmbătrânire. Pentru a o prepara, trebuie doar să amesteci câțiva struguri albi (cu tot cu coajă) și câteva capsule de vitamina E. Odată aplicată pe față, trebuie lăsată să acționeze timp de 30 de minute.

Urmărește un serial sau un film bun

Una dintre cele mai bune soluții de deconectare după o zi grea de muncă este urmărirea unui serial sau a unui film relaxant. De altfel, nu există o modalitate mai bună decât alegerea unui serial sau a unui film.

Dacă îți plac comediile romantice mai vechi, îți recomandăm să urmărești filmul Pur și simplu dragoste, un film britanic din 2003, scris și regizat de Richard Curtis, cu Hugh Grant și Emma Thompson.

Citește o carte bună     

Lectura este întotdeauna o opțiune minunată, dar mai ales după o zi lungă. Ieși din lumea ta și scufundă-te într-una în care doar imaginația ta este stăpână. În prezent, în librării găsești o mulțime de cărți ideale pentru un moment perfect de relaxare.

Și, deși acestea sunt câteva idei, cu siguranță îți vor veni pe parcurs mai multe idei despre cum să te relaxezi după o zi de muncă. Reține! Pentru a avea timp și pentru tine, este important să ai o rutină bine definită.

Iar dacă îți dorești să schimbi ceva în activitatea ta de model de videochat, îți dăm un pont. Facem angajări studio videochat București. Vino alături de CamStars Studio și, pe lângă un program flexibil, vei avea parte de comisioane începând cu 60%, training personalizat și sprijinul unei echipei care va munci împreună cu tine cu scopul de a te bucura mereu de succes. Ce spui, vii alături de noi?