Bărbații nu sunt ușor de înțeles. Nu sunt întotdeauna cei mai vorbăreți și aproape toți au un scut greu de pătruns. Dacă îți este greu să înțelegi bărbații cu care interacționezi, nu-ți face griji, pentru că îți vom spune câteva dintre lucrurile pe care bărbații ar dori ca femeile să le știe despre ei.

Și bărbații suferă

Bărbații pot pretinde că nu le pasă sau decid să plece în loc să vorbească, dar asta nu înseamnă că nu suferă. Dacă unui bărbat i se frânge inima, va suferi mai mult decât crezi. Cel mai rău este că nimeni nu va ști că suferă în tăcere.

 Bărbaților le plac filmele romantice

Da, este adevărat. Bărbații se bucură la fel de mult ca tine de o comedie romantică sau de un film precum „The Notebook”. Când conversezi cu un bărbat, nu-l întreba direct dacă îi place un film romantic. Dacă nu îi place să recunoască acest lucru, nu va avea curajul să o spună cu voce tare.

 Bărbații plâng

Bărbații plâng și uneori chiar mai mult decât își închipuie femeile. Bărbații plâng, dar nu le place să-și piardă controlul, mai ales în fața sexului opus (cu excepția cazului în care au plâns deja în fața ei). Așa că dacă cumva plânge în fața ta, nu râde de el. Se va simți slab și neputincios și te va urî pentru asta.

Bărbaților le place să impresioneze

Bărbaților le place să impresioneze și să flateze fiecare femeie pe care o întâlnesc. Dacă tocmai ai cunoscut un bărbat pe care îl consideri drăguț, să nu-ți fie teamă să-i faci un compliment. El îți va acorda mai multă atenție dacă o faci.

 Bărbaților le place atenția primită din partea femeilor

Bărbaților le place când femeile le acordă atenție și îi fac să se simtă cât mai bine în preajma lor.

Bărbaților le place să facă curte

Ei bine, acesta este adevărul. Pentru un bărbat, întâlnirea cu o femeie frumoasă este ca o provocare. Adoră să o curteze și să o cucerească prin orice mijoace. Deci, dacă vrei ca bărbatul cu care comunici să fie interesant de tine, asigură-te că îi permiți să te cucerească.

Bărbaților le place să fie lăudați

De fiecare dată când interacționezi cu un bărbat este bine să-l lauzi, așa îl vei cuceri. Reține, însă! Nu lăuda niciodată cu alt bărbat în fața lui. Bărbaților le nu place ca femeile să laude alți bărbați, deoarece îi face să se simtă inferiori iar asta îi va enerva. Dacă vrei ca cel cu care comunici să mai ia legătura cu tine, nu-i vorbi despre un alt bărbat și, mai ales, nu îl lăuda.

Bărbaților nu le plac întreruperile

Bărbaților nu le plac întreruperile când se uită la un film sau la un joc, dar nici când vorbesc. Bărbaților au, în general, gusturi diferite în ceea ce privește filmele, sporturile și nu le place să li se distragă atenția când se uită la un film sau urmăresc un meci de fotbal. Și nici când vorbesc nu le place să fie întrerupți. Își doresc ca femeile să înțeleagă asta în loc să se supere sau să înceapă discuții în contradictoriu.

Bărbaților le plac femeile atractive

Aproape toți bărbații sunt intimidați de femeile atrăgătoare care arată de parcă tocmai au ieșit dintr-o revistă. Dacă atunci când o întâlnește pentru prima dată, femeia nu se va comporta astfel încât să-l facă să se simtă bine, bărbatul nu va mai încerca să ia legătura cu ea. Așa că, dacă ești o femeie atrăgătoare, încearcă să fii prietenoasă atunci când un bărbat începe să interacționeze cu tine.

Acestea fiind zise, sperăm că lucrurile pe care ți le-am dezvăluit să te ajute să te înțelegi bine cu toți cei cu care vei interacționa. Apropo, facem angajări studio videochat București. Te așteptăm în echipa CamStars pentru a te bucura de un job care îți schimbă viața în bine.