Deși curbele feminine atrag în mod evident bărbații, nu sunt singurul lucru care le captează atenția atunci când vine vorba de reprezentantele sexului frumos. Bărbații se simt atrași de cele mai neașteptate aspecte legate de  femei. Iată câteva lucruri non-sexuale de care bărbații ar putea fi atrași la o femeie potrivit unui sondaj realizat de rețeaua socială Reddit și cercetărilor realizate de un grup de cercetători din Anglia.

Se pare că pe unii bărbații îi atrag memento-urile pe care unele femei și le scriu în palmă. Unii bărbați au declarat că le place să se uite la femei și ele să nu le acorde atenție. Pe de altă parte, există bărbați care nu se simt atrași de femeile care nu îi privesc. 

 Alți bărbați sunt atrași de femeile care poartă șosete până la gleznă. Se pare că este un lucru pe care îl  asociază cu unele filme pentru adulți.

Există bărbați care se simt atrași de femeile care cască sau se întind. Mulți consideră că femeile sunt foarte drăguțe și atractive când cască sau se întind.  Există ceva foarte măgulitor la o femeie care se întinde.

Pe unii bărbați îi atrage și modul în care femeile își pronunță numele. Aceștia sunt de părere că acest lucru este foarte sexy.

Bărbații sunt atrași de femeile nemachiate. Dacă îți place să organizezi spectacolele de videochat dimineața, trebuie să știi că bărbaților li se pare foarte sexy o femeie dimineața, înainte de a-și contura ochii cu creion sau de a-și acoperi obrajii cu fard. De asemenea, ei se simt atrași de femeile care și-au aplicat gloss pe buze.

Bărbații sunt atrași de burta unei femei. Potrivit cercetărilor, le plac curbele delicate și volumul mic al abdomenului, deoarece acestea dau o notă de naturalețe  femeilor.

Riduri ușoare. Potrivit psihologilor, pentru femei ridurile sunt sinonime cu bătrânețea și pentru bărbații cu experiența. Ridurile ar putea declanșa cele mai erotice gânduri ale bărbaților.

Bărbații sunt atrași de femeile sigure pe ele. Cu cât o femeie este mai sigură pe ea și demonstrează mai multă încredere în sine, cu atât va atrage mai mult atenția unui bărbat. Demonstrează-i asta unui bărbat și l-ai cucerit definitiv.

Sâni naturali sunt extrem de atractivi pentru bărbați. Suntem siguri că ești conștientă cu privire la importanța dimensiunii sânilor. Dacă îi ai mari și vrei să ți-i mărești, să știi că mulți bărbați preferă sânii naturali.

Potrivit specialiștilor, sânii mici sunt considerați fresh, un simbol al tinereții și o dovadă a sănătății fizice bune. Bărbații sunt atrași de tinerețe și de vitalitate.

Bărbaților le place că lenjeria intimă nu este asortată. Mai exact, bărbaților le place că sutienul nu este asortat cu chiloții, deoarece asta le transmite că trebuie să înceapă să seducă femeia pe a-i dori. Tu ce faci pentru a trezi dorința bărbaților în timpul sesiunii de videochat?

Bărbaților le place ca femeia să uite ce urmează. Dacă ți se întâmplă ca în mijlocul unei glume să uiți ce urmează, să nu te simți prost. Bărbații adoră femeile care se poartă natural.

Bărbații sunt atrași de femeile pe care le văd purtând haine care le dau încredere și le fac să se simtă confortabil. Li se par foarte sexy aceste haine.

Dacă îți place să organizezi show-uri tematice, poți purta în timpul unui show o pijama casual sau, de ce nu, doar un tricou cu un mesaj foarte sugestiv pe el.

După cum poți observa, există multe lucruri non-sexuale de care bărbații se simt atrași. Poți profita de ele pentru a atrage atenția atât clienților vechi, cât și celor noi. Cu siguranță vor fi încântați de spectacolele tale dacă de fiecare dată vei încerca să-i atragi cu câte ceva nou.

Și nu uita, echipa CamStars este alături de tine în orice clipă. Te vom ajuta cu tot ceea ce putem pentru a avea succes.

Ne dorim să ai succes și să-ți îndeplinești toate visele. De asemenea, sperăm ca toate femeile care vor veni alături de noi când vor afla că angajăm modele de videochat la studioul din București, să-și îndeplinească visele.