Ce tipuri de clienți întâlnești ca model de videochat?

Eu sunt Adina, un nou model al studioului de videochat CamStars și tocmai am încheiat cea de-a doua mea zi în calitate de model. De aceea, înainte de a mă îndrepta către cursurile de la facultate, m-am gândit să-ți scriu câteva rânduri despre experiența mea de azi.
În doar două zile de videochat am vorbit cu nu mai puțin de 20 de persoane diferite și astfel am început să observ câteva trăsături comune ale clienților care mă abordează fiindu-mi mai ușor acum ca prima oară să-mi dau seama de personalitatea lor și modul în care trebuie să-i abordez. Astfel, am descoperit că bărbații care folosesc videochatul se încadrează în general într-una din cele cinci categorii de mai jos după cum urmeaz:
 

#1 Studentul timid

Nu m-aș fi așteptat niciodată că există atât de mulți tineri care folosesc videochatul. În doar două zile de muncă am fost contactată de nu mai puțin de trei studenți care mă căutau pentru că voiau să afle mai multe despre femei. În general astfel de clienți sunt în realitate studenți serioși concentrați mai mult pe învățătură și care nu au timp și nici dispoziția necesară pentru o relație serioasă și ca să-și satisfacă nevoile legate de existența unei partenere, apelează la videochat. Astfel de clienți sunt extrem de politicoși, dar scopul lor final este stabilit cu zile înainte de a folosi videochatul și de aceea încearcă să grăbească uneori lucrurile, motiv pentru care arată doar și mai inocenți.

#2 Soțul credincios

Dacă există o categorie de bărbați care folosesc videochatul și pe care să-i respect cu adevărat, aceia sunt soții grijulii și tații responsabili care nu și-ar înșela pentru nimic în lume partenera de viață și de aceea apelează la videochat ca o metodă alternativă de a-și satisface nevoile trupești. Aceștia sunt un tip de clienți extrem de atenți și grijulii care tratează cu respect femeia și îi privesc corpul ca pe o operă de artă.
 

#3 Bărbatul pe care ți l-ai dori ca partener

Chiar primul meu client a fost unul din acei bărbați care te fac să uiți că ești de fapt într-un studio de videochat și te seduc cu poveștile lor captivante. De cele mai multe ori aflați la vârsta a doua și împliniți pe plan profesional, acești bărbați nu contactează modelele de videochat doar cu scopuri sexuale în minte, ci mai mult pentru a purta o conversație inteligentă cu o tânără frumoasă care să le stimuleze intelectul, dar și poftele.
 

#4 Tipul dur și posesiv, dar cu o latură delicată

Există bărbați cărora le place să poruncească. Adoră să dea ordine, să spună unei femei ce trebuie să facă și să fie ascultați. Dar în realitate nu găsesc mediul sau ocazia pentru a se exprima liber și apelează la videochat pentru a-și satisface această dorință. Acest tip de bărbați sunt ușor de ghicit încă de la primele replici și dacă știi cum să le răspunzi și să le faci jocul, vei observa că sunt extrem de recunoscători deoarece nu se vor grăbi niciodată încheie conversația.
 

#5 Cel care nu vrea decât să te vadă dezbrăcată

Mi-ar plăcea să-ți spun că făcând videochat nu vei da peste niciun bărbat care nu visează la altceva decât să te vadă dezbrăcată, dar te-aș minți. Iar din păcate, acest tip de client este cel de pe urma cărui câștigi cel mai puțin cu toate că muncești cel mai mult. Dar îl vei recunoaște ușor în funcție de ce îți cere și ce trebuie să reții întotdeauna este că nu ai de ce să te vinzi ieftin, iar la final, pentru că oricum va face tot ce-i stă în putință să scurteze conversația, trebuie să te mulțumești că te-a ales totuși pe tine.
 

Ce caută de fapt bărbații care apelează la videochat?

Când plătesc un model pentru serviciile sale, bărbații caută să obțină ceea ce nu pot avea în realitate. Fie că este vorba de o parteneră de discuții, fie că este vorba de o femeie care doar să-i asculte, fie că este vorba de cineva care să le facă întocmai pe plac, bărbații caută la modele un ideal care să se potrivească cât mai bine cu imaginea femeii creată de fiecare din ei în parte.