Când este momentul să te dezbraci ca model de videochat?

 
Există mai multe moduri în care poți face videochat. Pe de-o parte ai videochatul nonadult in care nici nu ai voie să te dezbraci și pe de altă parte ai videochatul adult în care clienții așteaptă mai mult de la tine decât să te vadă dezbrăcată. Eu sunt Adina, am 22 de ani și am devenit model de videochat de doar câteva zile. Fac videochat adult și astăzi îți voi povesti totul despre momentul în care se presupune că trebuie să renunți la hainele de pe tine.
 

Videochatul este mult mai complex decât un show de striptease

 
Imaginează-ți videochatul ca un film în care joci, dar publicul poate relaționa cu tine. Te despart mii de kilometri de bărbatul de pe ecran și întreaga relație se rezumă la câteva replici schimbate online. Însă nimeni nu te poate atinge și tot ce poți să faci ca să captezi atenția partenerului este să te bazezi pe cuvinte și imagini.
Oricât de iscusită ai fi în comunicare, la un moment dat intervine plictiseala și ca să-ți păstrezi partenerul interesat trebuie să-i oferi și stimuli vizuali, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i arăți totul dintr-odată, dar nici să-i dai de înțeles că nu va primi nimic oricât de mult ar investi în tine.
Dacă vrei să fii sigură că nimeni nu-ți va cere să te dezbraci, atunci e o idee mai înțeleaptă să te angajezi ca model de videochat nonadult. Dar ține cont de faptul că veniturile consistente sunt cele pe care le poți obține ca model de videochat adult și atunci, ca să amâni cât mai mult momentul în care renunți la haine, poți învăța dinainte câteva trucuri care să te ajute.
 

Cum trebuie să te comporți cu clienții de videochat pentru a sta cât mai mult în privat?

Câștigurile din videochat sunt direct proporționale cu timpul petrecut online, în privat. De aceea trebuie să cauți întotdeauna metode prin care să captezi interesul partenerului și să-l faci să-și dorească a petrece cât mai mult timp cu tine. Dar până descoperi singură ceea ce ți se potrivește, iată care sunt câteva din trucurile mele.
 

#1 Îmi fac clientul să se simtă special

 
Când un client alege să vorbească cu mine în privat am grijă să-i arăt cât de mult așteptam această ocazie, ca și cum l-aș cunoaște de-o viață. Îl salut, îl complimentez și îl fac să se simtă bine așa cum știu că adoră să fie tratat orice bărbat. Apoi îl întreb despre el și îmi arăt interesul față de fanteziile și dorințele pe care le are.
 

#2 Ascult înainte să vorbesc

 
Oricărui bărbat îi place să vorbească despre el însuși. Nu este adevărat că doar femeile ar vorbi ore în șir. Iar oricât de mult le place să facă pe puternicii, bărbații au nevoie de încurajare și atenție. Un model care înțelege aceste nevoi ale bărbaților este un model cu șanse mari pentru a obține o carieră strălucită. În plus, la fel de reală ca nevoia de comunicare, este nevoia bărbaților de afirmare.
Bărbații iubesc senzația pe care le-o dă autoritatea și de aceea pe jumătate în glumă, pe jumătate serios, le place să poruncească și să dea indicații. Iar tu, ca model, poți privi acest lucru ca pe un joc și poți profita de această simplă dorință, supunându-te și lungind conversația în favoarea ta.
 

#3 Îmi folosesc imaginația

 
Dacă în prima zi aș fi putut să jur că nu mă voi atinge vreodată de jucăriile și accesoriile pe care le aveam la dispoziție, în scurt timp am devenit dependentă de ele incluzându-le acum în jocul meu de scenă. Este greșit să excluzi din start posibilitatea de a te folosi de tot ce ai la îndemână pentru a prelungi momentele petrecute în privat și o urmă de deschidere precum și imaginația te pot duce departe ca model.
 

În concluzie, când este momentul să te dezbraci ca mod de videochat?

Momentul potrivit pentru a te arăta unui bărbat îl decizi doar tu. Sunt modele care pun un accent deosebit pe nuditate și sexualitate și modele care se concentrează mai mult pe comunicare. Nu cred că există o rețetă ideală în acest sens și orice ai putea afla din experiența altora, în final îți rămâne să vezi ce e mai bine pentru tine.