Cum m-a ajutat echipa CamStars Studio să devin un model de videochat de succes?

Când am luat hotărârea de a deveni un model de videochat nu m-am gândit că evoluția mea va fi atât de rapidă. Am primit deja prima plată ca model și mi-a depășit toate așteptările. Urmează să o primesc pe a doua în curând și cu siguranță va fi chiar și mai mare. Iar a treia va merge iar în sus. Eu sunt Adina un model nou CamStars Studio care adună încet încet experiență pentru a deveni un model de top, iar Jurnal de model de videochat este seria mea de articole în care îți povestesc amănunte din viața de model pentru ca tu să ai parte de aceeași ascensiune dacă dorești să-mi calci pe urme.
Până acum, în primele 13 articole pe care le-am scris despre meseria de model am vorbit mult despre mine și cum am reușit să trec peste diferite provocări, dar prea puțin despre studioul la care lucrez. De aceea, m-am gândit să-mi îndrept astăzi atenția către un subiect foarte important și un element esențial pe care trebuie să-l cauți în orice studio de videochat: echipa. Iată cum m-a ajutat până acum pe mine echipa CamStars Studio și cum mă sprijină la fiecare pas pentru îndeplinirea scopului nostru comun: maximizarea câștigurilor.

O echipă dedicată modelelor 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Nu doar în domeniul videochatului, ci și în alte domenii, după angajare există cazuri în care ți se explică ce trebuie să faci și apoi ești lăsat singur să te descurci. Dar la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, lucrurile stau diferit. Echipa CamStars lucrează pentru succesul modelelor non stop, făcând tot posibilul să creeze câte un brand individual pentru fiecare model în parte.
Aici nimeni nu te încurajează să fii ca alții, ci să fii tu, așa cum știi cel mai bine. De la machiaj și îmbrăcăminte și până la atitudine fiecare model primește sfaturi profesionale despre cum ar trebui să procedeze. Nimeni nu s-a născut învățat, dar la CamStars Studio nu te simți complexată ca model pentru necunoștința ta, ci ți se insuflă de la început ideea că poți și vei reuși și chiar așa faci.

Ca model, sarcinile tale sunt puține și clare

Este simplu să fii model CamStars Studio deoarece singurule lucruri pe care le ai de făcut sunt să te concentrezi pe perfecționarea propriei imagini și pe modurile în care poți convinge clienții să petreacă mai mult timp cu tine în sesiuni unu la unu. Nu trebuie să-ți faci probleme în legătură cu partea tehnică deoarece ți se pun la dispoziție cele mai performante aparate și nici griji în legătură cu promovarea deoarece în cadrul studioului se organizează ședințe foto menite să-ți pună în valoare cele mai bune calități și să te transforme într-o divă cu experiență.
Aici, la CamStars Studio, nu te simți ca un simplu model de videochat, ci ca o vedetă gata să înflorească în fața camerelor și să se bucure de admirația publicului. Site-urile cu care lucrează studioul CamStars sunt doar site-uri premium și de aceea competiția este acerbă. Dar echipa care îți este alături te ajută să treci peste obstacole pregătindu-te pentru orice provocare și depunând efort ca tu să arăți mereu impecabil.
Nu este vorba de o echipă mare, dar fiind formată doar din oameni muncitori își atinge rapid scopurile unul câte unul. Un lucru care mi-a plăcut în mod special la CamStars Studio încă de la început a fost faptul că aici profesioniștii nu se concentrează doar pe camerele web, ci și pe interacțiunea cu modelele.
Există un make-up artist și un hairstylist care ne ajută cu pregătirea și în același timp ne d au sfaturi prețioase în legătură cu imaginea noastră. Aici totul se bazează pe sinceritate și individualitate și de aceea este greu să întâlnești două modele cu trăsături similare și comportament asemănător deoarece fiecare din noi este încurajată să-și atingă propriile țeluri. Nu există loc de comparație. Fiecare din nou este diferită și singurul lucru pe care îl avem în comun este dorința de a câștiga mai mult și de a evolua mai repede pentru că odată cu creșterea studioului, creștem și noi.