Ce trebuie să faci dacă îți dorești o evoluție rapidă ca model de videochat?

Bună! Eu sunt Adina, un nou model CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București și ți-am pregătit acest articol pentru a-ți vorbi câte ceva despre planul meu de evoluție ca model. Nu am început decât de câteva săptămâni să lucrez în acest domeniu și recunosc că cel puțin inițial lucrul care m-a atras cel mai mult au fost banii.
Dar cu timpul mi-am dat seama că îmi place această meserie nu doar datorită satisfacției financiare pe care mi-o oferă, ci și pentru faptul că am întâlnit o echipă care mă susține și am descoperit plăcerea de a comunica cu clienții. Și pentru că îmi place atât de mult ceea ce fac, rezultatele au început să se vadă rapid. Astfel, ca primă sugestie la care îți recomand să apelezi pentru a evolua rapid și frumos ca model, este deschiderea către această meserie. Iar despre restul, îți voi vorbi în continuare.

Cum să devii rapid un model de videochat de succes?

#1 Împrietenește-te cu echipa

Oricât de mult aș fi muncit, recunosc că nu aș fi putut ajunge unde sunt acum dacă de la început nu aș fi avut parte de niște colegi absolut extraordinari. Echipa pentru un model de videochat este foarte importantă mai ales dacă fata nu are experiență în domeniu. Pe lângă sprijinul și încurajarea continuă, membrii echipei o îndrumă către succes prin traininguri profesionale. De aceea este bine ca întotdeauna să cauți doar studiouri de videochat precum CamStars Studio unde nu ești niciodată singură și pentru succesul tău lucrează o întreagă companie.

#2 Nu exagera din niciun punct de vedere

Nu vorbi prea mult! Nu vorbi prea puțin! Nu te machia exagerat! Stăpânește-ți emoțiile! Etc. Felul de a vorbi, machiajul și emotivitatea sunt câteva direcții în care poți exagera ca model începător. Dar făcând prea mult dintr-un lucru, show-ul tău ajunge să pară artificial, pierzându-și naturalețea. Iar cei mai mulți bărbați folosesc videochatul tocmai pentru că își doresc să vadă o femeie adevărată, în carne și oase, așa cum este ea în realitate.

#3 Fă tot posibilul să obții bonusurile

La CamStars Studio există un bonus consistent de angajare pe care îl poți primi dacă îndeplinești anumite criterii și sarcini. Nu neglija această oportunitate și fă tot posibilul să obții bonusul promis de companie pentru că te va ajuta să evoluezi mai rapid. În calitate de model de videochat bani vei face oricum dacă ești serioasă și motivată. De aceea adevăratul scop al acestui bonus nu trebuie să fie neapărat banii, ci îndeplinirea cât mai corectă a sarcinilor date pentru că așa îți vei da seama mai repede de ceea ce trebuie să facă un model bun și ce nu.

#4 Închide ochii la orice prejudecăți sau critică

Încă dinainte de a deveni model este bine să te pregătești sufletește pentru a face față privirilor critice ale celor din jur. Bineînțeles că este alegerea ta dacă spui și altora ce faci, dar într-un final tot vor exista oameni care vor afla cu ce te ocupi. Fie necunoscuții care te văd că intri mereu într-un studio de videochat, fie apropiații cărora la un moment dat vei vrea să le spui singură adevărul, lumea te va urmări și când va afla nu va ezita să-și spună părerea. Dar indiferent de ceea ce cred alții, cel mai important pentru tine este să-ți vezi interesul și să te gândești la binele și viitorul tău. Îți place să fii model de videochat? Te avantajează programul flexibil și posibilitatea de a-ți continua studiile? Câștigi mai mult decât la orice altă slujbă pe care ai putea să o ai? Dacă da, acestea sunt motivele pentru care trebuie să continui.

#5 Fii tu!

Nu am cuvinte să repet îndeajuns de multe ori de ce este atât de important ca model de videochat să fii așa cum ești tu în viața de zi cu zi. În primul rând, pentru că este mult mai simplu să fii tu în toate orele de la muncă decât să te prefaci altcineva. În al doilea rând, pentru că sunt convinsă că vor exista sute de persoane care te vor plăcea pentru ceea ce ești. Iar în al treilea rând, pentru că așa cum am spus și mai sus, un bărbat ce plătește un model de videochat să vorbească cu el apreciază în primul rând naturalețea.