De ce merită să încerci meseria de model de videochat măcar o dată în viață?

Indiferent dacă ai sau nu experiență pe piața munci, dacă îți place să comunici, ești zâmbăreață și deschisă sau ai măcar un singur lucru care te nemulțumește la jobul tău actual, îți propun să încerci meseria de model de videochat deoarece s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie în viața ta. Eu sunt Adina, un model nou al celui mai bun studio de videochat din București, CamStars Studio, și ți-am pregătit pentru astăzi o listă de cinci motive pentru care consider că și tu ar trebui să încerci meseria de model de videochat.
Toate motivele despre care vei citi în continuare sunt idei la care eu am ajuns la concluzia după prima mea lună ca model de videochat în care am învățat o mulțime de lucruri noi despre această meserie.

De ce să devii model de videochat?

#1 Câștigi mai mult decât în orice alt domeniu

Nu este simplu să devii un model de videochat bun, dar este mult mai ușor să excelezi la această meserie și să câștigi un salariu impresionant decât dacă te-ai axa pe alte domenii. La urma urmei totul stă în motivația ta de a deveni mai bună și în sprijinul echipei studioului la care te angajezi. Dacă este vorba de CamStars Studio echipa care te îndrumă este profesionistă și tot ce trebuie să faci pentru a te perfecționa este să-i accepți sfaturile și să te lași îndrumată către succes.

#2 Devii o persoană mai încrezătoare

Videochatul te învață cum să arăți mai bine și pe ce calități fizice să pui accent pentru a putea avea mai multe conversații unu la unu cu clienții tăi. Cu alte cuvinte, îți dă un motiv bun pentru a te autoanaliza. Banii îi câștigi doar în timpul sesiunilor private și de aceea atunci când devii model de videochat involuntar cauți să-ți cunoști cele mai bune unghiuri din care să fii privită și ce trăsături trebuie să accentuezi pentru a deveni instant mai atrăgătoare. Iar când știi că ești frumoasă și admirată, automat te transformi într-o femeie puternică cu o solidă încredere în propria persoană.

#3 Cunoști o mulțime de persoane care te vor învăța lucruri noi

Aici nu mă refer doar la echipa studioului care va sta la baza dezvoltării tale ca model și ca persoană. Mă refer și la clienții pe care îi vei avea deoarece de la fiecare dintre ei vei învăța câte ceva. Fie că este vorba despre întâmplări din viața lor din care vei putea trage învățăminte, fie că îți vor spune informații cu adevărat noi și prețioase pe care nu le știai până acum și care te-ar putea ajuta, toți clienții îți vor îmbogăți bagajul de cunoștințe prin simplul fapt că vor comunica cu tine.

#4 Înveți cum să te comporți cu bărbații

Ca model de videochat vei avea ocazia să întâlnești în mediul online o mulțime de bărbați din diferite țări și aparținând diferitelor culturi. Și ca să câștigi bani va trebui să cauți mijloace în care să le captezi atenția și să le stârnești interesul indiferent te particularitățile care îi caracterizează. Astfel, cu timpul, devii un adevărat expert ce înțelege psihologia bărbatului și știe cum să comunice cu el pentru a-i face pe plac. Și acest lucru te va ajuta nu doar în mediul online, ci și în viața particulară, relațiile tale devenind mai profunde.

#5 Înveți să dăruiești înainte să primești

Am fost crescută cu ideea că bărbații trebuie să fie mereu cavaleri și rolul lor în viață este de a ne proteja și de a ne oferi siguranță nouă, femeilor, fără să aștepte nimic în schimb deoarece aceasta le este menirea. Dar în realitate lucrurile stau cum nu se poate mai diferit pentru că deși aparțin sexului tare, în interior, bărbații sunt la fel de sensibili ca femeile și se așteaptă de la noi la aceeași înțelegere pe care ne-o dorim de la ei. Iar la videochat, fiecare bărbat plătește și oferă modelului cu care conversează o oarecare siguranță financiară, dar are dreptul și posibilitatea de a alege doar femeile care îl satisfac prin modul în care acestea se comportă și care înainte de a primi știu să dăruiască.