Te-ai săturat de job-ul fix? Ți-ai dori să găsești un job flexibil, dar în același timp să obții venituri substanțiale? CamStars ți-l asigură! Acum ai șansa să lucrezi într-un studio de videochat în București și să te bucuri de beneficiile unui job care nu te obligă să lucrezi opt ore într-un birou.
Dacă ești o fire dinamică. Dacă vrei să renunți la rutină și să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum, noi suntem soluția perfectă pentru tine.  Vino în echipa noastră și poți lucra într-un studio de videochat la Universitate.
Jobul acesta flexibil poate o bună ocazie pentru tine de a încasa comisioane începând cu 60%, întotdeauna la timp.
Ne respectăm modelele și apreciem munca depusă de fiecare dintre ele, de aceea nu am întârziat niciodată cu plățile.
Nu spunem că suntem perfecți, cu siguranță avem și noi defectele noastre, la urma urmei nimeni nu-i perfect, dar am încercat să ne organizăm astfel încât să putem garanta tuturor celor care lucrează cu noi siguranța plăților salariale.
În felul acesta, îți oferim posibilitatea de a profita de un job flexibil și planuri pe termen lung. Dar să nu crezi că dacă îți oferim un job flexibil, asta nu înseamnă că pentru noi nu contezi.
Noi nu facem angajări videochat în București de dragul de a face angajări, îți oferim un job care îți permite să îți stabilești programul după nevoile tale și apoi ne vedem de treaba noastră. Nouă ne pasă de modelele noastre. Ne pasă de siguranța lor și de banii care li se cuvin.
Știm foarte bine cât este de greu să găsești un job în ziua de astăzi și cât este de riscant să-ți părăsești job-ul pentru un alt job, de exemplu. De aceea vrem să te asigurăm că vei primi comisioane și 500$ instant la angajare.
Dar asta nu e tot. Jobul flexibil la care de foarte mult visezi are și alte avantaje. Te ajută să devii independentă încă din prima zi. În plus, nu ai nevoie neaparat de experiență, deoarece noi îți vom oferi training personalizat, deoarece considerăm că este mereu nevoie de perfecționare pentru a ține pasul cu noile tendințe în domeniu.
De asemenea, îți asigurăm siguranță și stabilitate, ședințe foto profesionale, formă 100%  legală de colaborare, corectitudine în efectuarea plăților.
După cum poți observa, îți asigurăm mai mult decât un job flexibil, îți asigurăm un job care îți dă posibilitatea să câștigi venituri substanțiale și te scapă de rutina de zi cu zi, care de foarte multe ori devine extrem de obositoare.
În plus, acest job îți oferă oportunitatea de a fi tu, de a comunica mai mult, de a zâmbi, de fi cât mai activă posibil, de a pune tot felul de întrebări.
Cunoscându-i pe ceilalți prin intermediul videochat-ului, te poți cunoaște mai bine pe tine însăți. Este posibil să nu îți placă aspectul tău fizic și să-l consideri un impediment pentru un astfel de job.
Te înșeli. Aspectul fizic nu este cel mai important. Important este și felul în care comunici cu ceilalți.
Poți atrage atenția unei persoane doar prin felul de a comunica cu ea. Un cuvânt banal poate fi plin de farmec. Prin urmare, dacă îți place să comunici cu ceilalți într-un fel aparte, vino în echipa CamStars. Ai șansa de a te dezvolta personal alături de noi și de a lucra atunci când poți. Tu îți vei alege orele de lucru. Lăsăm asta la latitudinea ta.
Nu ne place să facem lucrurile după cum anumit tipar. Ne place să le facem atunci când avem timp pentru ele.
Pentru a avea succes într-un anumit domeniu, nu trebuie să faci lucrurile în grabă. Trebuie să le faci atunci când poți și cu răbdare.
Așadar, dacă îți plac provocările, vino alături de noi. Videochat-ul poate fi un job flexibil plin de provocări. Te provocăm să te cunoști mai bine pe tine însuți, să descoperi lucruri pe care nu le știai de tine, să îți dai seama cât de bine poți lucra după cum program stabilit de tine însăți, să cunoști tot felul de oameni, să descoperi povești de viață noi etc.
Videochat-ul poate fi un drum al redescoperirii de sine…Vino în echipa CamStars să te redescoperi!