Buzele tale sunt prea subțiri și vrei să fie mai voluminoase fără a apela la tratamente estetice? Îți vom îndeplini dorința în cele ce urmează. Mai exact, îți vom vorbi despre tehnica Pouty Lips, foarte populară acum pe TikTok.

Lumea machiajului se pare că a fost revoluționată de femeile din Coreea de Sud care au început să popularizeze această tehnică. Cu toate acestea, nu este o tehnică nouă, în condițiile în care de ani de zile diferite vedete au apelat la ea pentru a se bucure de buze pline și îndrăznețe. Actrița Angelina Jolie sau Kylie Jenner fac parte dintre vedetele care și-au conturat buzele pentru a obține un efect de buze mult mai mari și mai groase.

Și, după cum bine știi, machiajul poate fi una dintre cele mai bune arme pentru atingerea oricărui scop, precum și pentru a-ți înfrumuseța look-ul și a te simți mult mai bine, atâta timp cât este folosit în mod corect.

Datorită tuturor acestor motive, dorim să îți explicăm în ce constă această tehnică de machiaj devenită populară în Coreea de Sud, care este perfectă pentru obținerea unor buze voluminoase în mod natural și fără a fi nevoie să recurgi la injecții cu acid hialuronic, o soluție rapidă pentru mai mult volum în buze.

Îți place ideea? Vrei să înveți cum să-ți machiezi buzele pentru a le face să pară mai pline și mai îndrăznețe?

Ce înseamnă Pouty Lips

Buzele pline și îndrăznețe au revoluționat din nou lumea machiajului. Prezentată pe TikTok de către sud-coreence, această tehnică a devenit cea mai recentă tendință de obținere a unor buze mai pline și mai groase.

Pouty Lips se referă la buze senzuale, iar tehnica constă în machiajul strategic al gurii pentru a obține mai mult volum și grosime în buze, în mod natural, fără a mai fi nevoie să apelezi la retușuri estetice sau la injecții cu acid hialuronic.

 În plus, acest truc de machiaj pentru buze a devenit viral datorită faptului că nu numai că ajută femeile să dea buzelor mai multă formă și volum, dar este și una dintre cele mai bune modalități de înfrumusețare a zâmbetului.

 Prin intermediul acestei tehnici îți vei putea defini gura și oferi acesteia un efect cărnos în mod natural cu ceva la fel de simplu ca aplicarea unui luciu de buze care îți permite să creezi un efect vizual. Ușor, rapid și foarte simplu de realizat dacă urmezi pașii de bază și folosești materialele și produsele de machiaj potrivite pentru asta. Așa te bucuri de buze voluminoase în scurt timp.

Cum să îți faci buze mai pline

Pentru a-ți face buze mai groase și mai pline folosind tehnica Pouty Lips, trebuie doar să folosești două nuanțe diferite de ruj, una mai deschisă decât cealaltă. În plus, va trebui să urmezi și pași următori:

  • Dă-ți buzele cu un ruj deshis la culoare, în mod uniform. Poți folosi un corector sau o bază pentru ca nuanța să reziste mai mult timp pe buze.
  • Apoi, trage un W pe linia buzei inferioare și un V pe „arcul lui Cupidon”. Fă-o cu un ruj mai deschis.
  • Unește ambele litere transând o linie pe linia de sus.
  • Odată făcut asta, ia o perie sau o pensulă și estompează toate liniile pe care le-ai trasat până când atât literele, cât și liniile pe care le-ai trasat dispar. Reține că pentru a obține un efect mai bun ar trebui să faci mișcări din interior spre exterior.
  • La final, aplică de trei ori luciu de buze: de două ori pe buza inferioară și o dată în mijlocul Arcului lui Cupidon. Apoi întinde-l ușor cu ajutorul degetelor pentru a-l estompa pe toată buza.

Acum te poți bucura de niște buze care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Folosind această tehnică vei crea buze perfect definite, cu mult volum.

Acum că ai aflat cum să îți faci buze voluminoase, ești pregătită să devii model de videochat? Facem angajări studio videochat. Vino alături de CamStars și permite clienților să îți admire buzele la fiecare ședință de videochat. Cu siguranță frumusețea lor îi va face să rămână cu gândul la tine și să-și dorească să te mai vadă și altă dată. Astfel, te vei bucura de clienți fideli și venituri frumoase.