Este normal să fii neliniștită în prima zi la serviciu. Neliniștea apare din cauza fricii de eșec, iar apoi poate să apară o stare de nervozitate care te poate face să te simți nesigură în timpul sesiunii de videochat.

Este un lucru foarte obișnuit printre modele, când nu știu ce să facă fiindcă le este teamă de eșec. Dar este o situație care are o soluție. Și este mult mai ușor de rezolvat decât îți imaginezi.

Pentru a-ți controla nervii, trebuie să știi de ce îți este teamă. În acest fel, vei ști de unde să începi.

Cum să-ți controlezi nervii înainte de sesiunea de videochat

După ce descoperi cauza temerilor tale, poți pune în aplicare câteva sfaturi simple pentru ca nervii să-ți treacă înainte de a-ți începe activitatea.

Învață să te relaxezi înainte de fiecare spectacol:

Respiră adânc: Închide ochii și respiră, ține-ți aerul și expiră încet. Acest exercițiu realizat de câteva ori, te va ajuta să te relaxezi și să ai mintea limpede.

Fă o parte din rutina ta în fața oglinzii:

Când stai în fața oglinzii, îți poți vedea chipul, mișcările și gesturile. Acest lucru este ideal, deoarece așa cum te vezi tu, așa te văd și urmăritorii tăi. Dacă există ceva care trebuie îmbunătățit, uitându-te în oglindă îl vei vedea. Dacă observi ceva grozav, un gest sau un zâmbet, afișează-l în timpul sesiunii de videochat. Ideea este să-ți crești încrederea în tine și să scapi de starea de nervozitate.

Ai încredere în abilitățile tale

Înveți din greșeli, de aceea când te închizi în tine și te judeci, s-ar putea să nu vezi clar marile tale calități. Dacă ai eșuat sau simți că ceva nu te favorizează, schimbă-l. Nu trebuie să fie un motiv pentru a-ți încheia cariera, cu atât mai puțin să îți afecteze potențialul.

Ai grijă de sănătate

Un alt truc eficient pentru a elimina nervii este să scapi de toată această energie proastă, făcând exerciții. Când faci activități fizice, mintea ta se deschide și te ajută să îți dai seama exact ce-ți dorești. Devii creativă, îți vin idei noi, reușind să faci un spectacol extraordinat. Această opțiune este una dintre cele mai recomandate de către experți.

Odihnește-te corespunzător

Odihna relaxează. Prin urmare, dacă nu te odihnești, este posibil ca somnul să dispară și să te trezești obosită, frustrată și cu o dispoziție proastă.

Pentru a evita această situație neplăcută, îți recomandăm să pui în practică primul exercițiu, să inspiri adânc. Apoi, uită de ceea ce nu-ți place și gândește-te la ceea ce dorești să faci.

Când vezi lucrurile în acest fel, totul, dar absolut totul, capătă sens. Așadar, odihnește-te.

Sfaturi despre cum să-ți controlezi nervii în timpul sesiunii de videochat

Este normal ca la început să te simți nervoasă. Nu este ușor să încerci să cucerești persoana care se află dincolo de ecran.

Pentru a reduce starea de neliniște înainte și în timpul sesiunii de videochat trebuie să-ți stabilești niște obiceiuri sănătoase. De exemplu, mănâncă banane, fă niște exerciții fizice și învăță să respiri. Pe internet există multe videoclipuri utile despre respirație. Acest lucru îți poate schimba viața.

Planifică-ți spectacolele

CamStars îți oferă șansa să te bucuri de un program de lucru flexibil. Acest lucru îți permite să-ți stabilești spectacolele când vrei (fie dimineața, fie la amiază, fie noaptea).

Descoperă cum îți poți seduce clienții și îi poți face să capete încredere în tine

Acest lucru te va ajuta să controlezi situația și să faci totul așa cum dorești.

Unii utilizatori pot face presiuni asupra ta

Nu este un secret pentru nimeni că utilizatorii pot face presiuni asupra ta, cu scopul să faci anumite lucruri. Cu toate acestea, nu uita că tu decizi ce faci sau nu.

Bucură-te de munca ta și de fiecare spectacol

Relaxează-te și amintește-ți că a fi model de videochat înseamnă a da dovadă de creativitate.

Poartă discuții pe diverse teme cu clienții

Amintește-ți că mulți dintre cei care participă la sesiunea de videochat nu vor să poarte doar discuții cu tentă sexuală. Prin urmare, încearcă să porți cu aceștia discuții cât mai atractive, pe diverse teme. În felul acesta te vei relaxa și vei scăpa de starea de nervozitate.

Sperăm ca aceste câteva sfaturi să te ajute să înveți cum să-ți controlezi nervii astfel încât sesiunile de videochat să decurgă așa cum îți dorești.

De asemenea, sperăm că ne vom mări echipa, întrucât angajăm modele de videochat la studioul din București.