Videochat-ul este un loc de muncă ca oricare altul. Dar de multe ori am fost puși în situația de a răspunde la diferite întrebări despre videochat. Din acest motiv, am vrea să vă dezvăluim câteva întrebări puse despre acest job. Facem acest lucru pentru a vă scăpa de orice dubii ați avea în ceea ce privește munca într-un studio de videochat în București precum este CamStars.
De ce Videochat?
Fiindcă este un job care vă permite să fiți independente din punct de vedere financiar, vă oferă posibilitatea de avea program flexibil, de a obține câștiguri substanțiale, de vă dezvolta personal.
Pe de altă parte, puteți alege videochat-ul din diverse alte motive, la fel de bine întemeiate. De exemplu, ați putea economisi banii câștigați pentru a vă cumpăra o casă. Foarte multe modele de videochat fac acest lucru.
De asemenea, v-ați putea cumpăra o mașină sau v-ați putea termina studiile universitare, dacă la un moment dat le-ați întrerupt din lipsă de bani. Dacă sunteți mămici ați putea economisi pentru cei mici.
Contează vârsta? Dar dimensiunile?
Noi considerăm că fiecare vârstă are frumusețea și atuurile ei. Este important să prindeți curaj și să le descoperiți. S-ar putea să fiți surprinse de ceea ce veți afla.
Există o idee preconcepută cum că bărbații sunt atrași doar de acele femei cu dimensiuni perfecte. Greșit. Există multe lucruri pe care bărbații le pot găsi atractive la voi.
Îmi respectați confidențialitatea?
Absolut. Așa ni se pare normal. Nu publicăm niciodată locația exactă pe site și social media. Decizia vă aparține. Voi îi alegeți pe cei cărora le spuneți unde lucrați exact.
Siguranța voastră este extrem de importantă pentru noi. Din acest motiv, pozele și datele modelelor noastre sunt păstrate în siguranță, pe servere. Pozele realizate sunt prelucrate integral în studio, astfel că nicio persoană nu va avea acces la ele.
Modelele noastre nu ne însoțesc la evenimente, nu filmează testimoniale pentru studio, nu trebuie să ne arate aprecierea pe social media, în schimbul unor favoruri.
Dăm dovadă de seriozitate și transparență, deoarece le considerăm esențiale. În plus, plătim la zi contribuițiile și taxele la stat.
Legalitate
De îndată ce veți afla mai multe informații despre noi, veți descoperi că ne supunem legislației în vigoare, plătim taxele și impozitele aferente.
Dacă veți colabora cu noi, puteți beneficia de asigurare de sănătate și pensie, veți semna un contract in care sunt prevăzute drepturile și obligațiile ambelor părți.
Câte ore trebuie să lucrez?
Programul este flexibil. Aproape jumătate din modelele care colaborează cu noi lucreaza peste 35h/săptamână, aproape un sfert lucrează part time, un procent foarte mic lucrează ocazional.
Ce înseamnă un program flexibil?
Având un program flexibil puteți alege să lucrați dimineața, după-amiaza sau noaptea. Este foarte important să știți că vă puteți organiza programul de lucru în funcțiile de nevoile voastre. Vă puteți  face programul în funcție de orarul de la facultate sau în funcție de alte activități pe care le desfășurați.
Mă pot angaja dacă mai am un job?
Absolut. Puteți lucra în pararel. Multe dintre modelele noastre au lucrat așa. Și datorită realizărilor din acest domeniu au renunțat la primul job.
Foarte puține modelele care colaborează cu noi au în continuare două locuri de muncă. Cu toate acestea, ele reușesc să facă asta, deoarece programul flexibil le ajută să jongleze cu ambele.
Mă va afecta în viitor?
Nu vă va afecta din varii motive:

  • Videochat-ul este o activitate legală din punct de vedere economic
  • Veți căpăta mai multă încredere în voi
  • Cu banii câștigați vă vei putea lărgi orizonturile
  • Veți putea beneficia de pensie și asigurare de sănătate
  • Veți începe să cunoașteți oamenii mult mai bine

De ce să aleg CamStars?
Voi decideți, nu vă punem spune noi de ce să ne alegeți, însă vă putem spune de ce ne-au ales modelele noastre.
Pentru suntem foarte bine organizați. Pentru că în echipa noastră nu există neînțelegeri, iar plățile au fost făcute la timp. Aveți siguranța zilei de mâine.
Vă oferim suport, iar asta vă permite să câștigați suficient de mult astfel încât să vă puteți cumpăra tot ceea ce v-ați dorit.
Designul camerelor este diferit. Ne axăm mereu pe confortul modelului și pe elementele care o pot ajuta pe durata timpului de lucru. Decorul trebuie să vă pună în evidență întotdeauna.
Vă așteptăm în echipa noastră! Facem angajări la studio de videochat la Universitate !