Ai auzit de intuiție sau al șaselea simț? Cel mai probabil, da. Acest lucru nu are legătură cu cauzele supranaturale, ci mai degrabă cu fenomenul care se manifestă în cazul comunicării non-verbale sau corporale. Este comunicarea pe care o folosești permanent fără să-ți dai seama.

Știi foarte bine că, atunci când vine vorba de seducție, femeia deține puterea. Ai asta în ADN-ul tău, deși trebuie recunoscut faptul că nu toate femeile știu cum să folosească acest instrument în avantajul lor. Printre aspectele comunicării corporale care îi înnebunesc pe bărbați se numără:

Spontaneitatea. Bărbații se topesc după femeile care sunt spontane și se comportă la fel în orice situație, la fel cum sunt în toate mediile. Le plac mult femeile care au umor, sunt asertive și inteligente.

Privitul direct în ochi. Aceasta este o tactică bună atunci când vine vorba de seducerea unui bărbat evaziv.

Încercarea de creare a unei apropieri. Femeia care își încrucișează picioarele la anumite intervale de timp, poate stârni imaginația bogată a bărbaților. 

 Încercarea de a cocheta cu ei, atingerea părului sau lanțului de la gât. Acest gest sugerează feminitate. De exemplu, dă din cap pentru a mișca părul.

Umezirea sau mușcarea buzelor este, de asemenea, un gest foarte seducător.

Râzi cu clienții tăi. Umorul este esențial.

Când demonstrezi că un bărbat nu te interesează?

Când postura ta este rigidă, ceea ce indică că ești tensionată.

Când contactul vizual este minim.

Ești distrasă. Nu te concentrezi foarte mult pe ceea ce ai de făcut.

Specialiștii în comunicare sunt de părere că modul în care ne mișcăm îi afectează pe ceilalți. Corpul vorbește despre cum suntem și cum ne prezentăm lume. Totodată,  comunicarea corporală este legată de starea ta emoțională.

Corporalitatea este unul dintre domeniile comunicării, deoarece atunci când comunici cu ceilalți, corpul tău capătă un rol principal dincolo de limbajul verbal.

Comunicarea pe o realizezi prin intermediului corpului este modul în care observi și te confrunți cu lumea în fiecare zi. Probabil nu ești obișnuită să analizezi cum reacționează corpul tău la diferiți stimuli. De exemplu, la privirile atente ale urmăritorilor tăi. Ar trebui să analizezi acest aspect.

Comunicarea corporală reprezintă 93% din actul total de comunicare. Ceea ce devine decisiv atunci când vine vorba de importanța actului de înțelegere a ceea ce transmit ceilalți.

„Are legătură cu gesturile, mișcarea, expresia feței (mișcările ochilor, sprâncenele) și tonul vocii. De aceea, dacă înveți să traduci ceea ce exprimă corpul, este posibil să poți intui când urmăritorii tăi nu sunt sinceri, deoarece comunicarea corpului este inconștientă în natură și nu poate fi controlată.

În legătură cu unele aspecte relevante de luat în considerare în comunicarea noastră non-verbală, trebuie  să reții că:

Este întotdeauna bine să-ți exprimi emoțiile, gândurile sau nevoile, adică să spui ce simți, ce te face să te simți inconfortabil, ce te preocupă, întotdeauna cu respectul cuvenit față de clienții tăi. Cu alte cuvinte, nu trebuie să accepți să faci ceea ce-ți cer dacă asta te face să te simți incomod. Această comunicare nu trebuie să fie doar verbală, ci și corpul tău poate transmite asta printr-o grimasă, de exemplu.

Menține contactul vizual. Atunci când porți o conversație cu altcineva chiar dacă este prin intermediul camerei de videochat, trebuie să stabilești întotdeauna contact vizual, deoarece acest lucru îl face pe celălalt să simtă că are un rol mai important în dialogul sau conversația pe care o începi. Totodată, îi demonstrezi că ești atentă și că îl asculți.

Postura corporală. Aceasta va depinde în mod clar de spațiul, locul și clienții cu care interacționezi. Este bine ca atunci când comunici să stai cu fața către cel care te urmărește.

După cum poți observa, comunicarea non-verbală sau corporală este un mijloc important în interacțiunea umană. Din acest motiv, este necesar să îți acorzi timp și să te cunoști pe tine însăți, prin limbajul corpului, astfel încât să le transmiți celorlalți ceea ce gândești și simți. Apropo, ce ai vrea să transmiți bărbaților?

Noi, cei de la CamStars, am vrea să transmitem, nu bărbaților, ci femeilor îndrăznețe, că angajăm modele de videochat la studioul din București.