Toată lumea vorbește despre stima de sine, dar să te respecți pe tine însăți și să-ți accepți corpul este mai complicat decât îți imaginezi. Complexele sunt chinuitoare, dar nu îți face griji, frumusețea nu este definită de dimensiuni în timpul sesiunii de videochat.

Dacă dimensiunea este o problemă pentru tine, cu siguranță nu o dată ai fost dezamăgită când te-ai privit în oglindă, fie te-ai simțit inferioară când te-ai întâlnit cu un model cu dimensiuni de 90-60-90. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că frumusețea nu este definită de dimensiuni. Ceea ce contează este să te iubești și să-ți accepți corpul așa cum este.

Siluetele care sunt definite ca perfecte fac parte din toate acele stereotipuri pe care televiziunea și marketingul le-au creat, dar frumusețea merge mult mai departe.

Și în industria de videochat există bărbați care apreciază modelele de videochat pentru ceea ce sunt și le oferă, nu doar pentru cum arată. Iată ce trebuie să faci pentru a înțelege că frumusețea nu este definită de dimensiuni.

Încearcă să îți scoți în evidență virtuțile

Nu totul ține de aspectul fizic, există o mulțime de virtuți care te fac unică și în acea privință ar trebui să fii atentă. Notează pe o foaie de hârtie tot ce îți place la tine -repetă cu voce tare în fața oglinzii lista pe care ai făcut-o.

Reflectă asupra interiorului tău

În aceste vremuri, exista tendința de a pune accent pe aspectul fizic nu și pe sentimente. Cu toate acestea, nu lăsa niciodată latura sentimentală deoparte. Caută acel echilibru, ai grijă de corpul tău și, de asemenea, de emoții.

Dacă vrei să faci o schimbare, fă primul pas- acceptă-ți corpul

Dacă nu-ți place ceea ce vezi în oglindă, nu te deprima. Consideră ceea ce vezi un impuls. Fă o schimbare, permite ca ceea ce vezi în oglindă să fie motivația ta de a face primul pas către o viață mai sănătoasă.

Stai departe de oamenii care nu te sprijină

Înconjoară-te de oameni care te iubesc și te încurajează să fii mai bună în ceea ce faci. Îndepărtează-te imediat de cei care te critică mereu. Persoanele toxice nu merită să fie în preajma ta, nu le permite să te judece într-un mod dureros.

Reține că greutatea a fost întotdeauna o problemă relevantă în societate. În industria de videochat este o chestiune complet diferită, nu există un standard de frumusețe specific. Important este să ai o atitudine bună și să fii sigură de tine.

În plus, aceste diferențe de greutate, culoarea pielii și dimensiunea sunt elemente de unicitate.   Ca model de videochat este important este să înveți să îți scoți în evidență personalitatea. Atitudinea contează. Este ceea ce îi determină pe utilizatori să îți urmărească spectacolele.

Există modele care susțin că a fi grasă într-o industrie plină de femei slabe este un lucru ce are avantaje și dezavantaje. Există bărbați care își doresc să urmărească modele de videochat mai plinuțe, dar există și bărbați care preferă modele cu un corp ca tras printr-un inel.

De asemenea, există bărbați care privesc femeile plinuțe ca un fetiș. Diversitatea există pentru gusturi diferite. Trebuie doar să te adaptezi și să începi să o vezi mai mult ca pe un avantaj.

Ceea ce crezi că te limitează este ceea ce te face să atragi cea mai mare atenție. Utilizatorii caută modele care le acordă o atenție deosebită, care știu să asculte și cu care reușesc să creeaze o legătură specială, indiferent de dimensiunile corpului lor. Există atât de multe preferințe în industrie încât nu există standarde de niciun fel.

Cum te poți bucura de corpul tău dând dovadă de mai multă atitudine ca model de cameră ce nu are dimensiuni de 90-60-90?

Trebuie să privești totul dintr-o perspectivă pozitivă. Gândește-te la ceea ce poți face pentru a atrage atenția clienților astfel încât veniturile să fie din ce în ce mai mari. Menține-ți stima de sine ridicată, dă dovadă de multă încredere în tine.

Totul va fi bine, mai ales că echipa CamStars va fi lângă tine permanent. Pentru noi niciodată nu au contat dimensiunile. Pentru noi important este modul în care reușești să-ți atragi clienții și să-i faci să-ți urmărească fiecare spectacol cu mare interes.

Pentru noi important este să fim o echipă unită și cât mai mare. Din acest motiv, angajăm modele de videochat la studioul din București.