Imaginea pe care fiecare o are despre sine influențează cu siguranță dezvoltarea profesională și personală, deoarece ea va acționa direct asupra stimei de sine. Persoanele care nu au încredere în ele se suapreciază în mod constant și nu-și închipuie că alții pot descoperi o calitate. Lipsa de încredere le împiedică să ia inițiativă și să avanseze. Nu cred în ceea ce fac, deci nu mai încearcă.
În acest concept despre sine, se concentrează valorile personale, percepția despre lume, modelele cu care te identifici, precum și toate referințele privind propria ta viață. Este un sentiment care depinde de tine, de modul în care te dezvolți în mediul tău și de relațiile tale cu ceilalți. Încrederea se dezvoltă în funcție de atitudinea ta față de circumstanțe și de felul în care vezi lucrurile.
Cu toate acestea, este bine cunoscut faptul că o mare parte a încrederii poate fi câștigată printr-o atitudine pozitivă. Trebuie să alegi să te concentrezi asupra unui număr mare de lucruri care merită, cum ar fi familia, prietenii, pasiunile tale etc. Există multe lucruri pozitive în această lume, dar alegem să ignorăm.
Dacă vrei ca alții să creadă în tine, trebuie să fii prima care transmite această încredere, crezând în tine însăți și în posibilitățile tale. Dacă ești convinsă de valoarea ta personală, și alții vor crede în ea.
Dacă o proiectezi conform opiniei pe care alții o au despre tine, vei distruge încrederea în tine însăți și, prin urmare, nu o vei putea niciodată transmite. Încrederea nu vine niciodată din afară, depinde de tine, de opinia ta despre tine în raport cu viața pe care ai ales să o trăiești.
Criticile, deși nu sunt pe placul nimănui, sunt  o modalitate bună de a ști cum progresezi, deoarece mulți oameni ajung să vadă ceea ce faci, indiferent dacă scrii, pictezi, ești model etc.
Pentru a crede în tine este bine să interpretezi într-un mod pozitiv criticile. Acest lucru îți va da putere. Este inutil să interpretezi critica într-un mod negativ. De ce? Deoarece îți vei schimba părerea cu privire la lucrul pe care l-ai făcut sau la activitatea pe care ai desfășurat-o. Vei considera că ceea ce ai făcut este lipsit de valoare.
Însă o astfel de atitudine este greșită. Trebuie să ai încredere în tine. Aceasta este poziția pe care trebuie să o adopți pentru a te prezenta în fața lumii. O astfel de atitudine îți va crește stima de sine și te va ajuta să mergi pe drumul pe care l-ai ales fără să-ți pese de ceea ce spune lumea.
De multe ori nesiguranța vine din lipsa susținerii, din cauza prejudecăților existente, a credințelor eronate ale unor oameni care nu înțeleg că fiecare persoană este înzestrată cu liberul arbitru. Prin urmare, are libertatea de a-și alege propriul drum în viață. Acesta poate contribui la crearea unui viitor mai bun.
Din acest motiv, în loc să ții cont de ce spun ceilalți din jurul tău, este important să-ți construiești încrederea în sine și să mergi pe drumul pe care ți l-ai ales fără să-ți fie teamă de nimic
De exemplu, dacă alegi să te angajezi în studioul de videochat de la Universitate, care ne aparține, nu trebuie să ții cont de prejudecățile celor din jurul tău. Există multe prejudecăți dar ele nu trebuie să te împiedice să faci ce crezi că este mai bine pentru viitorul tău.
În plus, dacă alegi să lucrezi alături de noi, te asigurăm că vei avea parte de tot sprijinul nostru, astfel încât încrederea în propriile forțe să crească din ce în ce mai mult.
De îndată ce vei intra în lumea noastră, te vei convinge și singură că suntem deschiși, onești, transparenți, profesioniști.
Nu facem promisiuni deșarte, căci le considerăm fără sens. Pentru noi respectul față de sine și implicit față de modelele noastre este extrem de important.
Respectul față de ceilalte persoane contribuie la asigurarea unui mediu de lucru care să le permită să se dezvolte personal, să evolueze, să facă o schimbare de bun augur în viața lor.
Așadar, crede în tine, dar și în noi. Promitem să nu te dezamăgim, ci să îți oferim șansa de a-ți îndeplini visele.
Viața este mult prea scurtă pentru a o trăi altfel decât cu încredere în sine și în faptul că visele se pot îndeplini dacă ți se indică calea potrivită.