Știm cu toții că performanța în timpului sesiunii de videochat este esențială pentru a vă bucura cu adevărat de transmisie.

Cu toate acestea, nu aveți mereu suficient timp pentru a adopta o rutină complexă de exerciții și nici motivație. Dar pentru a fi un model de videochat de succes este nevoie de implicare în multe feluri.

Ce este interesant este că acum puteți arde calorii destul de ușor, uneori chiar în patul vostru. Este important ca, pentru a avea parte de rezultate pozitive, să fiți constante și să vă creați o dietă sănătoasă și echilibrată. Acum știți, patul poate deveni aparatul vostru perfect de exerciții, așa că iată câteva exerciții interesante:

Abdominale

Stând culcate pe pat trebuie să vă aduceți genunchii spre abdomen ( nu uitați să vă susțineți capul cu ambele mâini). Apoi aduceți cotul stâng spre piciorul drept, apoi cotul drept spre piciorul stâng. Efectuați 3 seturi de câte 30 de repetări, adică 90 de repetări.

Exercițiul Superman

Stând întinse cu fața în jos pe pat, ridicați brațele cât mai mult posibil și faceți exact același lucru cu picioarele, iar odată ridicate membrele, legănați-vă corpul înainte și înapoi. Efectuați 3 seturi de câte 30 de repetări fiecare, adică de 90 de ori.

Ridicări de picioare

Este un exercițiu ideal dacă vreți să eliminați grăsimea care se acumulează în abdomenul inferior. Trebuie să stați întinse pe spate, să ridicați ambele picioare în același timp și să le aduceți către abdomen printr-o mișcare controlată și apoi să le coborâți. Este important ca picioarele voastre să nu atingă suprafața patului. Efectuați 3 seturi de 30 de de repetări, adică de 90 de ori.

Exercițiu cu genunchii îndoiți

Stați întinse pe spate și îndoiți genunchii în același timp în care vă întindeți brațele. Stând în această poziție, coborâți un picior și brațul opus spre suprafața  pe care vă efectuați exercițiile, apoi faceți exact același lucru, dar cu partea opusă. Efectuați 3 seturi cu 30 de repetări, adică în total de 90 de ori.

Forfecări

Cu acest exercițiu vă puteți tonifia picioarele. În timp ce stați întinse pe spate, trebuie să ridicați ambele picioare spre tavan. Ulterior, coborâți un picior, apoi în timp ce-l ridicați îl coborâți pe celălalt. Efectuați 3 seturi de câte 30 de repetări fiecare, adică de 90 de ori.

Flotări în stând pe mâini

Specialiștii au subliniat că flotările sunt unul dintre cele mai bune exerciții pentru întărirea abdomenului. Există o mare varietate de flotări abdominale, de la cele clasice la cele care necesită mai multă rezistență și forță.

Flotarea standard este cea mai simplă, deoarece dispuneți de mai multe puncte de sprijin. Vă întindeți pe burtă, sprijinindu-vă pe mâini și pe degetele de la picioare. Spatele trebuie să fie drept, menținând ferm abdomenul și fesele pentru a stabili poziția. Apoi coborâți trunchiul îndoind brațele. Este indicat să faceți 3 seturi de 30 de repetări.

Burpee- un exercițiu eficient pentru musculatură

Acesta este, de asemenea, un exercițiu foarte cuprinzător. Începe cu o flotare, apoi se trece la o ridicare a genunchilor la piept din poziția de flotare și se încheie cu o genuflexiune cu săritură.

Acest exercițiu este unul foarte bun, deoarece acționează toți mușchii corpului, crescând capacitatea anaerobă, rezistența pulmonară și cardiovasculară și exercitând coordonarea. Unele beneficii care favorizează și dezvoltarea vitezei și forței.

Sărirea corzii

Acest exercițiu vă permite să câștigați stabilitate, forță și viteză la nivelul picioarelor, pe lângă îmbunătățirea sistemului cardiorespirator. Un exercițiu foarte complet pe care îl puteți începe cu salturi ușoare și perioade scurte pentru a crește viteza. Cu cât veți exersa mai mult, cu atât veți câștiga forță și viteză. Vă sfătuim să săriți 5 sau 10 minute coarda înainte de a începe seria de exerciții.

Sperăm ca aceste exemple de exerciții să vă ajute să vă îmbunătățiți performanța în fața camerei de videochat. Le puteți face oriunde, ceea ce contează este ca, odată ce le-ați început, să nu renunțați la ele, pentru a putea observa rezultatele. Clienții vă vor mulțumi pentru performanța voastră, devenind urmăritori fideli.

PS: Echipa CamStars vă va mulțumi dacă vă veți mândri cu succesul vostru și veți spune și altor femei îndrăznețe că angajăm modele de videochat la studioul din București.