Uneori te blochezi când trebuie să iei decizii importante. Dar este necesar să le iei. Mai rău decât să iei decizie este să nu o iei de teama de a face o greșeală și de a crește incertitudinea. Indecizia exagerată, de obicei se datorează fricii de eșec și neacceptării faptului că uneori poți greși. Dar, a greși este omenește.
Linii directoare și sfaturi privind luarea deciziilor
Unele linii directoare te pot ajuta să iei decizii, deși nimic și nimeni nu îți va garanta că este cea mai bună alegere sau cea mai corectă. Dar decizia ta se bazează pe anumite criterii. O modalitate de a începe este valorarea consecințelor.
Cu siguranță o faci aproape întotdeauna, dar o faci „mental”, gândind și regândind, fără o ordine clară. Ceea ce crezi astăzi, poate vei uita mâine sau vei respinge ideea.
Pentru a evita acest lucru, trebuie să notezi toate consecințele: poți enumera avantajele și dezavantajele unei anumite decizii, pe termen scurt și lung. Este bine să faci acest lucru pe parcursul a mai multor zile.
Vor exista zile în care vei aprecia mai mult consecințele negative.  Și zile în care, cu siguranță, le vei prioritiza pe cele pozitive. Făcând o listă cu ele, poți vedea în ansamblu opțiunile și care sunt cele cărora le acorzi o importanță mai mare.
Aici, de asemenea, intră în joc prioritățile vieții tale. Dacă îți sunt clare, va fi mai ușor să alegi. Dacă încă nu te-ai gândit la ele, te poți gândi la ceea ce te face fericită și ceea ce nu-ți place, pe ce pui mai mult accent.
Când iei decizii este indicat să analizezi experiențele anterioare. Gândește-te la acestea și încearcă să vezi unde ai greșit și ce poți îmbunătăți înainte de a lua decizia finală.
De asemenea, este interesant să analizezi experiențele altora din perspectiva ta. Ceea ce este potrivit pentru o persoană nu trebuie să fie potrivit și pentru tine. Caracterul, convingerile și valorile personale, toate își spun cuvântul atunci când trebuie să iei o decizie. Dacă alegerea ta este în concordanță cu valorile tale, este de obicei mai ușoară.
Uneori este posibil să nu știi exact ce vrei, dar  să știi clar ce nu vrei. De exemplu, este posibil să nu vrei să mai fi întreținută de alte persoane sau să lucrezi după un program fix stabilit.
Încearcă să te gândești la cum vrei să te vezi în viitorul apropiat. Vezi ce te face fericită, ce te poate ajuta să-ți îndeplinești așteptările realiste, ce este cu adevărat important pentru tine.
Dacă îți este greu să te gândești la astfel de lucruri te ajutăm noi. Cum? Prin oferirea unui job la un studio de videochat din București. Este un job care îți oferă independență financiară, este un job flexibil, cu un venit peste medie, pe termen lung etc.
Crezi că ceea ce îți oferim te poate face fericită? Independența financiară, flexibilitatea locului de muncă, veniturile generoase sunt importante pentru tine? Atunci un job în studioul de videochat de la Universitatete poate ajuta să iei o decizie, una corectă pentru viitorul tău.
Viitorul tău va arăta foarte bine dacă depășești indecizia și te hotărâști să lucrezi cu o echipă care este pregătită să-ți ofere tot suportul tehnic și moral pentru ca tu să te dezvolți personal și să devii independentă financiar.
Nu îți promitem câștiguri exorbitante și o viață de lux peste noapte. Acest lucru nu este posibil nicăieri. Dar îți promitem că vom munci alături de tine pentru ca tu să dai tot ce ai mai bun în tine.
Știm că poți să fii un model bun, trebuie doar ca și tu să-ți dai seama de acest lucru. Și nici nu ai nevoie de experiență pentru a fi un model bun.
Trebuie doar să-ți dorești să reușești într-un domeniu în care ai libertatea de a fi TU, de a fi deschisă, de a spune lucrurilor pe nume.
De 10 ani împreună cu modelele noastre facem această industrie să funcționeze. Vino alături de noi pentru a ne mări echipa și a fi și mai puternici decât am fost până acum.
Decizia îți aparține. Dar, dacă te vei alătura noua, ai șansele să-ți împlinești toate visele. Ne vom asigura noi că așa va fi.
Ține cont de ideile oferite și schimbă-ți viața în bine!