Dacă ești o fată căreia nu-i place să aplice pe păr substanțe chimice, cafeaua poate fi opțiunea potrivită pentru tine, deoarece, pe lângă faptul că servește ca și colorant, contribuie la creșterea părului. 

Nu este un tip special, este aceeași cafea pe care o bem în fiecare dimineață. Are multe beneficii care întăresc firul de păr.

Acest ingredient natural stimulant funcționează ca un remediu natural foarte bun pentru intensificarea culorii părului castaniu și brunet și a-l face să pară mai vibrant și mai frumos. Trebuie doar să o utilizezi atunci când te clătești pentru a obține efectul dorit. Citește acest articol și urmează pașii pentru a îți vopsi părul cu cafea.

Pași de urmat:

Vopsirea părului cu cafea este o sarcină estetică care funcționează și dă rezultate bune pe părul brunet sau castaniu, deoarece se poate obține o nuanță mai închisă și, pe termen lung, se  poate obține un aspect mai frumos și mai strălucitor. Cu toate acestea, cafeaua nu este o soluție pentru părul blond dacă ceea ce vrei este să obții o nuanță mai deschisă, una aurie și cu  reflexe. Pentru asta va trebui să alegi produse care te ajută să obții o nuanță mai deschisă. 

Cafeaua este un produs natural care, spre deosebire de produsele pentru păr din comerț, nu îți vor afecta părul și, prin urmare, o poți folosi regulat pentru a închide nuanța părului, făcând-o să pară mult mai frumoasă. Procedura este foarte simplă. În primul rând ceea ce ar trebui să faci este să pregătești două căni de cafea tare la aparatul de cafea pe care îl folosești de obicei. Când cafeaua este gata, va trebui să aștepți să se răcească complet. Este important să nu adaugi zahăr sau orice alt ingredient.

Pentru a vopsi părul cu cafea și pentru a obține efectul dorit, ar trebui să folosești acest produs la clătire. Așadar, mai întâi, ar trebui să îți speli părul folosind șampon așa cum faci în mod normal și imediat după ultima clătire, să torni pe păr cafeaua, asigurând că sub capul aplecat ai pus un recipient, pentru a se scurge cafeaua. 

După ce ai terminat, repetă această procedură încă de două ori pentru ca părul să se închidă cât mai tare. 

Masează părul în mod uniform, astfel încât cafeaua să pătrundă bine în toate zonele (scalp, mijloc și vârfuri) și las-o să acționeze aproximativ 30 de minute. După trecerea timpului, trebuie doar să te clătești cu multă apă și să te speli din nou cu șampon, fără să uiți să aplici un balsam bun care să hidrateze bine părul.

Îți poți vopsi părul cu cafea o dată pe lună.  Dacă vrei să ai parte mai repede de rezultate, vopsește-l o dată pe săptămână. Pe lângă faptul că îți închide nuanța părului, cafeaua este un ingredient natural care îi dă strălucire și îl face moale la atingere. În plus, dacă folosești cafea nuanța părului tău va fi mult mai vie. Așadar, nu mai aștepta, încearcă acest tratament de păr acasă cât mai curând posibil. 

Cafeaua nu este excelentă doar pentru închiderea nuanței părului, fără a fi nevoie să folosești vopsea sau spumă colorantă, ci este un aliat excelent pentru îngrijirea pielii. Din cafea se pot pregăti multe tratamente de înfrumusețare la domiciliu.Trebuie remarcat faptul că este un bun produs exfoliant pentru piele, pentru combaterea celulitei sau a coajei de portocală, pentru eliminarea cearcănelor și pentru combaterea îmbătrânirii dermului.

Știai de faptul că poți folosi cafeaua pentru a schimba nuanța părului? Dacă nu știai îți recomandăm să încerci să vezi cum iese. Cu siguranță nu doar tu vei fi încântată de rezultat, ci și clienții tăi vor remarca schimbarea. Suntem siguri că vor fi încântați de ea.

Sperăm că vei ține cont de sfaturile noastre. Merită să folosești orice mijloace pentru a-ți pune frumusețea în valoare. Clienții tăi te vor răsplăti pentru asta cu prezența lor continuă la show-urile tale.

Noi cei de la CamStars îți oferim tot sprijinul nostru. Vom munci împreună cu tine pentru a ajunge cât mai repede la succes.

Și mai facem ceva. Angajăm modele de videochat la studioul din București, întrucât vrem să ne bucurăm de o echipa cât mai mare, căci unită este deja.