De câte ori ți-ai spus ție sau altora „nu pot face asta”? De câte ori o idee ce ți-a trecut prin minte a fost ștearsă rapid de cuvintele „Nu pot face asta”? De câte ori ideea de a nu putea face ceva te-a împiedicat să mergi înainte? Adevărul este că doar o simplă afirmație ca aceea te poate limita complet, închizând ușa noilor provocări și oportunități. Pentru a merge mai departe, trebuie să faci lucrurile pe care credeai că nu le poți face.

Ai putea avea cea mai bună idee sau ți s-ar fi putut oferi o nouă oportunitate sau experiență minunată, ai putea fi în mijlocul unui moment dificil din viața ta, dar dacă îți lași mintea să te facă să crezi că nu poți face ceva, vei impune limite, eliminând din viața ta oportunitatea de a deveni mai puternică, mai încrezătoare, precum și posibilitatea de a experimenta ceva nou, posibilitatea de a vedea cât de departe poți ajunge în ciuda temerilor.

Pentru a elimina acel concept din mintea ta, care a fost creat de fricile sau prejudecățile tale, va trebui să spui Stop, „Nu-mi mai este frică”. De asemenea, trebuie să  demonstrezi asta făcând lucrurile pe care cândva ai crezut că nu le poți face. De exemplu, să devii model de videochat.

Este important să depășești cea mai periculoasă frică dintre toate: frica de eșec. Teama de a nu putea realiza ceea ce vrei să realizezi. Trebuie să înțelegi faptul că eșecul nu este un punct mort, ci un ocol. Îți indică  doar o altă cale și, dacă ești suficient de dedicată încât să continui să mergi înainte, îl poți folosi ca un avantaj pentru a deveni mai puternică și mai înțeleaptă.

Uneori, ceea ce înveți pe parcurs, este mai valoros și mai important pentru succesul tău decât destinația în sine. Uneori, poți ajunge chiar într-un loc mai bun decât cel pe care ți l-ai imaginat înainte. De exemplu, în lumea CamStars Studio. Prin urmare, nu te teme de eșec. Acesta este primul pas spre a face lucrurile pe care credeai că nu le poți face.Ca model de videochat nu poți eșua. Echipa CamStars oferă trainning personalizat modelelor sale pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu.

Partea interesantă a lucrurilor pe care crezi că nu le poți face este să accepți că, după ce le faci, încetezi să mai fii persoana care erai înainte. Această schimbare este inevitabilă, dar este plină de satisfacții pentru că nu numai că devii mai bună, ci ajungi să-ți dai seama cât de capabilă ești. Vei căpăta încredere în tine, îți vei lărgi orizontul și vei realiza că uneori ceea ce îți provoacă teamă nu este atât de rău pe cât ai crezut că este. Așa cum am spus mai înainte, dacă nu lași eșecul să te oprească, ci îl accepți și îl folosești ca avantaj pentru a te perfecționa, atunci nimic nu te poate opri.

Trebuie să îți dai seama că, odată ce te hotărăști să-ți înfrunți fricile, nimic nu te poate opri. Decizia de a face ceea ce crezi că nu poți face, este cel mai bun mod de a elimina temerile. Dacă acest lucru devine un stil de viață, devii mai puternică și mai încrezătoare.

Încearcă, eșuează, încearcă din nou, dar nu lăsa niciodată nimic să te împiedice să ai experiențe noi, să înveți ceva nou, să devină mai bună.  Provocările pot fi cea mai bună oportunitate a ta de a dezvălui cea mai bună versiune a ta. Este important să accepți faptul că poate nu vei realiza ceea ce vrei sau poate că va fi mai dificil decât ai crezut. Trebuie să înveți să accepți eșecul, să devină prietenul tău, să nu îți fie frică de el, să nu te temi de dezamăgire.  Dacă ești capabilă să accepți ceea ce ți s-a oferit până acum și să faci față circumstanțelor actuale cu cele mai bune abilități, atunci îți vei trăi viața într-un mod complet diferit.

Dacă nu încerci să faci lucrurile pe care crezi că nu le poți face, atunci nu îți vei trăi viața din plin. Chiar dacă eșuezi, vei câștiga ceva dacă ești dispusă să vezi eșecul nu ca un dezavantaj, ci ca o oportunitate de a învăța lucruri noi.

 Odată intrată în echipa CamStars Studio, vei avea șansa să experimentezi lucruri noi și să cunoști oameni noi. Și chiar dacă la început spectacolele de videochat nu vor fi așa cum te-ai așteptat, vei putea învăța din greșeli. Astfel, treptat spectacolele tale vor din din ce în ce mai bune.

Dacă nu îndrăznești să faci ceea ce crezi că nu poți face, atunci nu vei ști niciodată ce ai putea realiza, iar unele lucruri pot fi realizate numai dacă ești dispusă să faci ceea ce crezi că nu poți face. În felul acesta vei realiza lucruri extraordinare.

Fă lucrurile pe care credeai că nu le poți face, explorează noi orizonturi, descoperă o lume nouă, plină de oportunități. Trăiește-ți viața la maxim alături de CamStars Studio. Te așteptăm în echipa noastră. Facem angajări modele de videochat la studioul din București