Când ești model de videochat, folosirea diferitelor cuvinte poate face diferența între obținerea unui client fidel (sau mai multor clienți) și a câștiga mulți bani sau a-i pierde complet. Reține următoarele recomandări:

Munca” are o conotație negativă în măsura în care implică faptul că nu dorești să te conectezi. Clienții tăi vor să creadă că ești online pentru că dorești și că te bucuri asta. Nu spune „Eu muncesc…”, mai degrabă poți spune „ Mă bucur de ceea ce fac… sunteți foarte amuzanți… este bine să petreci momente plăcute cu prietenii…etc”.

Client” este sinonim cu „schimb de servicii pe bani” sau, în termeni de webcam, „plătești și îți arăt”. În loc să folosești acest cuvânt, acesta ar putea fi înlocuit de prietenul meu, invitat, urmăritor etc.

„Nickname-ul”. Nu este convenabil să reamintești în mod constant clienților „ Nickname-ul meu este dirty girl” Ei caută o relație profundă și de durată și, prin urmare, un simplu pseudonim (precum Daniela, de exemplu), te va ajuta să-ți spui numele cu ușurință, precum și să te prezinți ca un model elegant și nu vulgar. Este mai bine să spui „Bună ziua, numele meu este Daniela”, decât să te prezinți ca „Bună ziua, numele meu este dirty girl”.

Bani” este un cuvânt care indică clar că faci videochat pur și simplu din interes economic. Spunând lucruri de genul „ Vreau bani … Am nevoie de bani …” dezvălui că nu te interesează decât banii. Este mai bine să eviți problema banilor și, atunci când nu poți, spune „Motivați-mă … faceți-mi să zâmbesc… etc”.

Ceea ce vreți să vă arăt ”este destul de impersonal, arată că vinzi doar un serviciu și ești online încercând să desfășori o activitate pentru care care ești plătită, fără să te bucuri de ea. Trebuie să flirtezi mai mult, să fii mai seducătoare. Ai putea spune mai degrabă „Cum vrei să ne jucăm … să ne distrăm … să ne bucurăm împreună etc.”

„Sunt căsătorită … am un iubit.” Mulți speră ca într-o zi să ajungă la ceva mai profund cu tine, această speranță îi determină să-și dorească să participe la sesiunile de videochat cu tine. Prin urmare, trebuie să „menții aprinsă flacăra speranței” și să spui fraze de genul „Nu mă întâlnesc cu nimeni deocamdată … Am un prieten dar încă nu vreau să mă logodesc … Am un prieten, dar nu este nimic serios… Am trecut printr-o despărțire și deocamdată îmi e bine singură etc. „

Sunt aici pentru că am nevoie de bani … A trebuit să plătesc pentru facultate și a trebuit să fac videochat… trebuie să plătesc chiria etc ”. Mulți clienți intră pe site-uri de videochat pentru a petrece câteva clipe frumoase și nu vor să cunoască „dramele”, adesea inventate, ale modelelor. Dacă lucrezi ca model de videochat, deoarece ai nevoie de bani, nu trebuie să și dezvălui asta. În plus, pe unele colege le-ar putea deranja, întrucât ar simți că faci pe-a victima pentru a avea mai mulți clienți. Din acest motiv, este mai bine să spui lucruri de genul „Sunt aici pentru distracție… Îmi place să mă pe expun pe internet … Îmi place să fiu privită de străini… etc.”

Te iubesc”. Este un cuvânt care ar trebui folosit cu mare grijă, deoarece ar putea răni clientul. Deși poți fi afectuoasă cu el și poți ajunge să-l iubești ca prieten sau chiar ca iubit, dacă nu ești îndrăgostită (uneori se întâmplă) poți folosi și alte tipuri de expresii, cum ar fi „Ești atât de bun… îmi place cum mă tratezi … mă faci să mă simt foarte bine … Te apreciez … Ești un bun prieten etc. ”

Dacă cineva îți cere să faci ceva și nu ești dispusă să o faci, poți spune „Nu”, acesta este cel mai bun răspuns. Cu toate acestea, pentru a nu ucide fantezia, poți să spune lucruri de genul „Nu am încercat-o niciodată, dar sună interesant … Sunt curioasă cu privire la ceea ce cereți … Spuneți-mi un pic mai multe despre asta … Putem merge încet, dar nu vă asigur că o să reușesc să fac asta … etc.

Așadar, te sfătuim să ai mare grijă cum vorbești în timpul sesiunilor de videochat pentru a nu distruge fantezia clienților. De asemenea, te sfătuim să spui și prietenelor tale care vor să-și schimbe stilul de viață că angajăm modele de videochat la studioul din București. Mult succes îți dorim!