La început de drum în lumea videochatului, este normal să comiți greșeli și să ai parte de eșecuri. Chiar și cele mai bune modele de videochat au făcut greșeli și avut parte de eșecuri la început.
Nerviozitatea își spune cuvântul în acest caz, se fac lucruri fără să se treacă totul prin filtrul gândirii etc. De aceea, în acest articol îți vom dezvălui câteva greșeli comune care se fac în prima zi ca model de videochat.

Se grăbesc în timpul sesiunii de videochat

Unor modele li s-a întâmplat să se întrebe: și acum ce fac? Deși înainte de a începe sesiunea au repetat în minte ceea ce vor face, ordinea în care vor face totul, brusc totul li s-a șters din minte și  fac totul altfel decât a fost planificat.
Respiră și încetinește ritmul. Când un utilizator participă la sesiunea de videochat nu neaparat își dorește să aibă parte de senzații tari, ci doar să comunice cu cineva. Prin urmare, comunica cu el. Urează-i bun venit cu un zâmbet larg, nu te grăbi. Încearcă să vorbești puțin, să glumești și să-l cunoaști, începe o discuție plăcută înainte de a duce la bun sfârșit show-ul pe care l-ai pregătit pentru el.

Doar vorbesc

Este normal ca în prima zi, mulți clienți să se angajeze în conversații în timpul sesiunii de videochat. Cu toate acestea, există și câte un client ocazional care adoră să discute și încearcă să te convingă să faci ceea ce el dorește. Unele modele se pot lăsă atrase într-o conversație plăcută cu un client. Tu evită să-ți concentrezi atenția doar asupra unui singur client. Acesta te poate distrage de la restul care, de asemenea, își doresc să te cunoască.

Combaterea nervilor

În prima lor zi de videochat, modelele sunt adesea nervoase. Simt fluturi în stomac, anxietate și frică. Dacă asta ți se va întâmpla, trebuie să conștientizezi că nimeni nu te cunoaște. Acest lucru îți oferă libertatea de a-ți dezvălui personalitatea.
Când faci videochat, trebuie să-ți stăpânești acei fluturi din stomac și să-i transformi în energie și în plăcerea de a lucra în mod artistic cu corpul tău. Să fii în camera de videochat știind că nimeni altcineva nu este acolo te ajută să-ți explorezi corpul.
Dacă ești deosebit de nerăbdătoare înainte de a începe, poți scrie ceea ce simți, poți bea o cafea sau te poți plimba puțin.

Încearcă să fie prea seducătoare

A fi model de videochat înseamnă să fii seducătoare, dar la început,  există tendința de a exagera, de a fi mai sugestivă decât ar trebui, iar de vină sunt nervii.
Există tendința de a face mișcări ceva mai exagerate decât de obicei, dar nu îți face griji, acest lucru se întâmplă poate în primele minute, apoi totul va intra în normal.

Iau exemplul altora

Când încep să facă videochat, unele iau ca exemplu alte modele, pentru a vedea ce fac, cum și când fac. Acest lucru este ca un ghid pentru cele care urmează să lucreze ca modele de videochat, ceea ce este o strategie excelentă și recomandată.
Problema acestui lucru apare atunci când încetezi să fii tu însăți pentru a deveni cea pe care ai luat-o drept exemplu. Ei bine, până la urmă nu ești tu, clienții tăi vor dori să te cunoască pe tine, să îți cunoască personalitatea, gusturile și modul de a fi. Întotdeauna trebuie să fii tu însăți.

Nu te compara cu celelalte

Multe modele când încep comentează: „Dar de ce se descurcă mai bine decât mine …? De ce îi merge mai bine decât mie, dacă sunt mai drăguță …? ”De ce o caută atât de mult dacă nu face nimic? Acestea sunt întrebări frecvente ale modelelor, dar nu te poți compara cu ele, deoarece acele modele au avut și ele drumul lor, au avut parte de un început. Au avut parte și ele de puțină atenție, dar în timp, și-au construit baza de admiratori și clienți care acum doresc să le vadă din ce în ce mai des.
Ești suficient de bună. Nu te stresa, nu ai cum să lucrezi ca un model cu experiență încă din prima zi. În timp, cu ajutorul personalității tale vei reuși să atragi și tu clienții. Reține că, ei caută pe cineva cu care să empatizeze, nu vor o copie a altei persoane. Ai răbdare, adevărații tăi admiratori te vor descoperi mai ușor dacă nu te vei strădui să pari ceea ce nu ești.
Vino să ne cunoaștem. Alături de noi, cei de la CamStars, vei descoperi cum să devii un bun model de videochat. Angajăm modele de videochat la studioul din București.