Tatuajele au devenit o reflectare a personalității și gândirii noastre. În ultimii ani au devenit din ce în ce mai populare, ajungând să fie făcute în diverse părți ale corpului, punându-l adesea mai mult sau mai puțin în valoare. Dacă ești model de videochat, ai tatuaje și nu știi ce impact sau repercusiune ar putea avea asupra succesului carierei tale, te invităm să citești acest articol, unde vei găsi sfaturi importante care te vor ajuta să înțelegi influența sa asupra vieții unui model de videochat.

Tatuajele influențează numărul de clienți pe care îi poți avea?

În lumea videochat-ului există tot felul de clienți- clienți pentru fiecare moment, cu personalități și gusturi particulare, iubitori de lucruri comune, extravagante, bizare și angelice. De fapt, tatuajele nu influențează numărul de clienți pe care îi poți avea dacă ești model de videochat. Trebuie să înțelegi că gusturile diferă. Adică vor exista întotdeauna persoane cărora le vor plăcea tatuajele și persoane care nu vor fi foarte încântate de ele. 

Cu toate acestea, dacă ai tatuaje mari sau sunt realizate pe o mare parte a corpului, te sfătuim să respecți următoarele cerințe pentru a continua să arăți extraordinar:

Calitatea tatuajelor

Așa cum am spus, numărul sau motivele pentru realizarea de tatuaje nu determină scopul tău sau spectacolul pe care îl poți organiza ca model de videochat, deși majoritatea modelelor de videochat nu își tatuează aproape tot corpul. Cu toate acestea, dacă ai un tatuaj pe corp, mare sau mic, este important ca designul său să fie de calitate, să fie un desen bine gândit, nu unul prost realizat și fără nici o formă. Amintește-ți că estetica este unul dintre cei mai importanți factori care au determinat succesul celor mai importante modele de videochat din lume.

Corp FIT și tonifiat

Îți poți imagina un tatuaj mare pe o parte a corpului unde pielea și-a pierdut elasticitatea și tonusul? Un adevărat spectacol de groază! Deși am spus că nu toți avem aceleași gusturi și fiecare persoane  are diverse cerințe și nevoi, este adevărat, de asemenea, că un tatuaj pe pielea lipsită de elasticitate și plină de celulită nu este atractiv aproape pentru nimeni. Dacă lucrezi ca model de videochat nu înseamnă că ar trebui să fii o frumusețe răpitoare, ci este important să ai grijă maximă de corpul tău și să arăți ce ai mai bun în tine la fiecare sesiune de videochat.

Dacă faci parte dintre modelele care au această problemă și nu dorești ca tatuajul tău urât să se observe, ar trebui să-l acoperi cu niște haine sexy sau provocatoare sau cu orice element care crezi că este potrivit pentru ocazie.

Discreție în ceea ce privește numele care apar pe tatuaje

Totodată, dacă se întâmplă, de asemenea, că oricare dintre tatuajele tale să reprezinte nume explicite ale unor persoane înrudite cu tine, este indicat să le acoperi sau să găsești o modalitate de a nu le arăta pe cameră. Confidențialitatea este un factor foarte important de care trebuie să aibă grijă fiecare model de videochat, pe lângă faptul că anumite nume pot face referire la clienții cu care ai de-a face în acel moment.

Amintește-ți să dai dovadă de cât mai multă sobrietate și eleganță. Marea majoritate a clienților exclusivi și importanți sunt înnebuniți după femeile sobre, delicate și cu chip angelic. Vei fi păpușa pe care ei o transformă în personajul viselor și dorințelor lor. Cu toate acestea, nu trebuie să cedezi insistențelor lor și să le dezvălui lucruri strict personale din viața ta, sub nicio formă.

Sperăm că vei ține cont de sfaturile întrucât ne dorim să ai parte de succes. Succesul în aceste vremuri dificile este extrem de important. Cu cât va fi mai mare, cu atât ne vom bucura mai mult pentru tine.

De asemenea, echipa CamStars Studio îți promite că va fi alături de tine în permanență, oferindu-ți tot sprijinul de care ai nevoie. 

În plus, promitem că ușa noastră va fi deschisă pentru toate femeile care simt nevoia să facă o schimbare în viața lor. Facem angajări modele de videochat la studioul din București