Un model de videochat este în centrul atenției în timpul ședințelor pe care le organizează, prin urmare, este absolut necesar să învețe să stăpânească limbajul corporal dacă vrea să facă o impresie bună clienților săi. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești să obții un job videochat, ține minte! Totul depinde de tine. Poți arăta sexy, atrăgătoare sau plictisitoare.

Stai prea relaxată

 Dacă te afli în timpul ședinței de videochat și te așezi pe un scaun, de exemplu, ideal este să stai dreaptă, cu picioarele încrucișate pentru a-ți seduce clienții. Dacă, în schimb, te întinzi și îți lași corpul să se odihnească pe pat ca și cum te-ai afla pe canapeaua de acasă, toată lumea îți va observa lipsa de energie. Acest lucru le va da impresia celor care te urmăresc că nu vrei să conversezi cu ei.

Îți dai ochii peste cap

Este foarte nepoliticos și ofensator să îți dai ochii peste cap atunci când interacționezi cu un client. Îi vei crea impresia că nu ești interesată de ceea ce spune. Evită să o faci.

Invadezi spațiul personal al altor persoane

Să ajungi la studio și să intri peste o persoană care lucrează este enervant. Pe de altă parte, o vei face să se simtă rău. Persoana al cărei spațiu îl invadezi se poate simți amenințată, distrasă sau pur și simplu inconfortabil.

Începi ședința de videochat în tăcere, fără să spui nimic

Începerea ședinței de videochat în liniște, fără a spune un cuvânt poate fi interpretată ca un gest arogant sau nepoliticos. De aceea, nu ar trebui să uiți niciodată să-ți întâmpini clienți măcar cu un simplu salut sau cu un zâmbet atunci când începi spectacolul.

 Arăți prin intermediul expresiei feței că te-ai plictisit

Este normal ca la un moment dat în timpul ședinței să te plictisești, mai ales dacă te simți prost, dacă ceva te îngrijorează sau dacă nu-ți place cum decurge aceasta. Cu toate acestea, trebuie să înveți să-ți ascunzi emoțiile negative, astfel încât cei de dincolo de ecran să nu le observe și să creadă că nu îți place ceea ce faci.

 Nu socializezi

Dacă atunci când trebuie să interacționezi cu clienții sau cu colegii tăi, găsești vreo scuză să nu o faci, vei demonstra că ești nepoliticoasă. Dacă ești retrasă și nu-ți place să socializezi mult, ideal este să înveți să o faci. Nu poți trece prin viață dând dovadă de impolitețe, dispreț sau dezinteres.

 Te sprijini pe orice obiect din cameră

Dacă vrei să ai o poziție senzuală, care sugerează încredere și siguranță, nu te poți sprijini de niciun obiect pe care îl găsești în cameră. Încearcă să stai într-o poziție dreaptă, astfel încât să îți evidențiezi silueta.

Te uiți la ceas din când în când

Dacă te uiți din când în când la ceas, demonstrezi că te grăbești și că nu ai timp să faci o ședință așa cum îți doresc clienții tăi. Acest gest este sinonim cu disperarea, cu dorința de a termina ședința pentru a pleca cât mai repede de la studio.

Ești distrasă

Dacă în timpul ședinței de videochat ești gânditoare și nu răspunzi la întrebările puse de admiratorii tăi, vei părea dezinteresată și neatentă. O astfel de atitudine îi poate face pe cei care te urmăresc să plece și să nu o mai participe altă dată la ședințele pe care le organizezi.

Respectă-i pe oamenii din jurul tău, pe clienții tăi și pe tine însăți, nu permite acestor greșeli să fie o piedică în calea dezvoltării personale. Concentrează-te pe ceea ce faci și acordă mare atenție celorlalți.

Apropo, pentru obținerea unui job în industria de videochat nu trebuie decât să iei legătura cu noi, cei de la CamStars. Facem angajări studio videochat București. Vino alături de noi și te vei bucura de avantaje extraordinare, precum:

  • program flexibil,
  •  comisioane începând de la 60%,
  • training pentru a afla care sunt cele mai noi tendințe în domeniu, printre multe altele.

Ce spui, aplici pentru un job la CamStars Studio?