Seducerea urmăritorilor pentru a le câștiga loialitatea depășește etapa de dezbrăcare de anumite articole vestimentare în încercarea disperată de a le atrage atenția și de a-i determina să urmărească în continuare spectacolul de videochat. În acest articol vom vorbi despre psihologie și îți vom explica cum să o aplici în timpul spectacolelor pe care le desfășori.   

Psihologia are în vedere studiul comportamentului uman. Acesta este afectat de mii de stimuli pe secundă.

Când vine vorba de seducerea urmăritorilor, psihologia joacă un rol important în cadrul acestui obiectiv, deoarece videochat-ul contribuie la întâlnirea unor persoane noi și care au vieți diferite prin intermediul unui ecran.

Cum să seduci urmăritorii cu ajutorul psihologiei de bază

Abilitatea de a înțelege oamenii îți permite să te apropii de ei fără să fii văzută ca o amenințare, dar cum îi faci pe urmăritori să se simtă încrezători în tine și să vrea să fii mereu alături de tine?

Răspunsul nu este atât de dificil pe cât crezi, secretul se află în:

A nu le arăta că vrei să te urmărească mereu

Este foarte simplu, se pare că aceleași tactici folosite atunci când vrei să seduci o persoană cu care te întâlnești față în față funcționează la fel pe platformele de videochat.

Nu le sugera că îți dorești să fii admirată, că vrei să îți urmărească spectacolele de fiecare dată. 

Asta nu înseamnă să ai o atitudine nepoliticoasă, arogantă, ci doar să adopți o poziție mai neutră și să nu le arăți ceea ce îți dorești, adică cât mai mulți urmăritori constanți pentru a te bucura de venituri consistente.

Când te dezbraci cu disperare, când faci lucruri care sunt ieșite din comun doar pentru a impresiona și a atrage atenția, urmăritori valoroși vor părăsi camera de videochat.

Acest lucru este simplu. Tot ceea ce este mai greu de obținut sau cucerit va genera întotdeauna o dorință mai mare oamenilor.

Intenția este ca spectacolele, comportamentele, acțiunile și modalitățile tale de a vorbi să se transforme într-o chestiune la care să se gândească mereu și la care să nu poată renunța.

Este important însă, să te faci respectată, să impui limite. Urmăritorii tăi trebuie să înțeleagă că le vei îndeplini cerințele atâta timp cât acestea nu te scot din zona ta confort. 

De asemenea, reține că urmăritorii vor fi tare încântați dacă în loc să le arăți că ai nevoie de bani, le demonstrezi că îți place să fii model de videochat, să vorbești și să interacționezi cu ei. 

În timp ce faci asta, profită de culoarea roșie. Mai multe studii indică faptul că această culoare ajută la seducție, mai ales în cazul în care dorești să atragi atenția bărbaților heterosexuali. Acest lucru ar putea avea legătură cu faptul că noi, oamenii, asociem culoarea roșie cu experiențe și pasiuni vii. Deci, dacă vrei să-ți seduci urmăritorii poartă lenjerie intimă roșie. Aceasta te poate ajuta în atragerea atenției și la creșterea șanselor de seducție. Dar, totuși, se știe, de asemenea, faptul că purtarea acestei culori influențează și inconștient modul în care acționăm. Culoarea roșie poate fi cheia unui spectacol de videochat reușit.

Pe de altă parte, dincolo de cele dezvăluite mai sus, pentru a seduce urmăritorii nu trebuie să faci nimic special. Trebuie să fii tu însăți și să îți cunoști valoarea, astfel încât să o transmiți în diverse ipostaze, spectacole și moduri de exprimare.

Restul va veni de la sine. Vei vedea că, cu cât te vei purta mai firesc în timpul sesiunii de videochat, cu atât le vei părea mai atrăgătoare celor care te urmăresc.

Echipa CamStars are încredere în tine și în tot ceea ce poți face pentru realizarea de spectacole de videochat reușite. Mult succes îți dorim!