Îți dorești să realizezi spectacole de videochat cu tentă sexuală, dar nu vulgare? Este o idee foarte bună. Genul acesta de spectacole poate atrage mult mai mult atenția urmăritorilor. De multe ori, cei care participă la spectacolele de videochat nu vor să urmărească spectacole vulgare care adesea devine banale. Vor să aibă parte de spectacole surprinzătoare de fiecare dată.

Dacă îți dorești să organizezi spectacole cu tentă sexuală, dar nu vulgare, nu ai nevoie de multă pregătire sau ore de studiu.

Ai nevoie de imaginație și creativitate pentru a putea transforma spectacolele cu tentă sexuală într-o operă de artă. Dacă vei reuși să-ți atingi obiectivul, vei atrage cu ușurință atenția clienților și îi vei transforma în clienți fideli. Astfel, veniturile tale vor crește.

 De ce foarte multe modele de videochat cred că spectacolele de videochat trebuie să fie vulgare pentru a atrage clienții?

Multe modele cred că, cu cât spectacolul este mai vulgar, cu atât vor reuși să atragă atenția clienților. Realitatea este alta, deoarece atunci când realizezi un spectacol de videochat trebuie să ții cont de urmăritorii tăi.

După cum deja ți-am spus, cei cărora le place să urmărească spectacole de videochat nu își doresc să vadă neaparat spectacole cu tentă sexuală. 

Trebuie să ții cont de faptul că spectacolul pe care îl organizezi trebuie să fie format din momente diferite, pline de erotism și senzualitate, pentru a-i captiva pe urmăritori. În același timp trebuie să fii capabilă să vorbești cu aceștia despre diverse lucruri.

Cum să organizezi spectacole de videochat cu tentă sexuală, dar nu vulgare?

Capacitatea unui model de videochat de a organiza un spectacol cu tentă sexuală, dar nu vulgară, definește cunoștințele și profesionalismul de care poate da dovadă în industria de videochat.

Nu trebuie să faci un efort uriaș pentru ca un spectacol cu tentă sexuală să aibă succes. Este important să te gândești cum să generezi emoții urmăritorilor tăi fără ca acest lucru să fie evident.

Din acest motiv va trebui să:

  • Generezi o atmosferă erotică. Ne referim la faptul că trebuie să le dai idei, indicii, să rostești anumite cuvinte sau să le spui direct despre ce vor vedea în timpul spectacolului tău. Astfel, clienții își vor face o idee cu privire la ceea ce vor vedea pe parcursului desfășurării spectacolului.

– Interacționează cu urmăritorii tăi, întreabă-i despre ce i-ar atrage cel mai mult la tine dacă te-ar putea vedea față în față.

– Vorbește-le despre cele mai drăguțe sau mai puternice fantezii pe care le-ai îndeplinit vreodată și începe să folosești cuvinte în discursul tău care să le permită să înceapă să-și creeze un scenariu în mintea lor.

– Ai grijă la pozițiile în care stai pentru ca pe cameră picioare să nu pară prea mari sau prea mici, de exemplu.

-Încercați să stai cu fața, în diagonală sau încearcă diferite poziții înainte de a începe spectacolul. Trebuie să te hotărăști în ce poziție pari mai frumoasă.

-Ai grijă la poziția picioarelor, a spatelui și a brațelor, totul depinde de menținerea eleganței, a esteticii și a sentimentului că ești extrem de atrăgătoare.

– Înainte de a începe spectacolul, arătă-le clienților  jucăriile pe care le vei folosi și așază-le în fața camerei  în timp ce interacționezi cu ele.

-Începe spectacolul atingându-ți ușor mâinile, picioarele, părul, bucură-te de moment și nu te limita, nu înceta niciodată să interacționezi cu urmăritorii tăi.

-Arată-ți fesele într-un mod discret și cochet și fără timiditate. Nu le sugera că îți dorești foarte mult să fii văzută.

– Cu cât urmăritorii tăi sunt mai interesați de spectacolul tău, cu atât tu trebuie să dai dovadă de mai multă senzualitate.

 – Poți finaliza spectacolul așa cum îți dorești, dar nu uita să creezi o atmosferă plină de erotism.

– Dă corpului tău voce prin mângâieri, atingeri și mișcări.

Realizează un spectacol interactiv, conversează cu clienții tăi, ascultă-i și încearcă să le îndeplinești cerințele. Succes! Echipa CamStars îți ține pumnii!