A avea grijă de sine presupune, de asemenea, să ai grijă de propria imagine. A vorbi despre acest subiect ignorându-ne dieta, obiceiurile sau moda este un lucru aproape de neconceput. Există multe studii care afirmă, de asemenea, importanța de a ne simți bine în interior pentru a ne crea o impresie bună despre aspectul nostru fizic.

 Cu toate acestea, moda este la fel de importantă în acest moment. Una dintre variabilele care ne face să ne simțim parte dintr-un grup social. Cu moda ne identificăm, ne adaptăm în funcție de context, eveniment sau de cei cu care interacționăm.

 Internetul este un loc de stocare nelimitată a informațiilor. Tot ceea ce se publică, se transmite, se scrie, se vorbește etc. pe Internet rămâne pentru totdeauna în spațiul cibernetic. Tocmai din acest motiv, uneori, nu mai există întoarcere, chiar dacă ștergi sau încerci să repari ceea ce ai făcut, oamenii nu vor uita.

Prin urmare, când ai un job videochat este extrem de important să ai grijă de imaginea atât în timpul ședințelor de videochat, cât și după terminarea lor. Cea mai potrivită modalitate de a avea grijă de imaginea ta, este prin asumarea a ceea ce faci.

 Există multe modele de videochat care nu doresc să spună celor care le cunosc cu ce se ocupă. Echipa CamStars le respectă dorința și le asigură că acest lucru va rămâne confidențial. Însă, mai devreme sau mai târziu acest lucru s-ar putea afla și ar putea crea neplăceri.

Cum să ai grijă de imaginea ta dacă ești model de videochat

În viață este bine să fim conștienți și responsabili pentru toate acțiunile pe care le întreprindem, fie că sunt negative sau pozitive.

După cum ți-am spus, mai devreme sau mai târziu este posibil ca cei care te cunosc să afle că faci videochat, așa că de ce să nu o faci mereu în cel mai bun mod, astfel încât atunci când te văd, să inspiri profesionalism și multă pasiune pentru ceea ce faci?

Ai grijă de imaginea ta atunci când în timpul ședinței de videochat:

 • Nu stai, pozezi sau vorbești în mod incorect și vulgar, nu uiți că videochat-ul presupune interacțiunea cu bărbați dornici să comunice cu persoană capabilă să empatizeze ei, să-i asculte, să îi înțeleagă, să le dea sfaturi când au nevoie de ele.
 • Nu dai niciodată clienților tăi putere totală asupra a ceea ce faci, adică nu faci tot ceea ce vor aceștia.
 • Îți învingi teama de a fi model de videochat.
 • Eviți să organizezi ședințe de videochat când nu te simți bine.
 • Nu faci gesturi care să exprime furie, tristețe sau nemulțumire.
 • Nu porți niciodată lenjerie intimă ruptă, uzată sau murdară.
 • Dacă te machiezi, încerci, ori de câte ori poți, să folosești machiaj profesional.

Cum să ai grijă de imaginea ta în afara studioului de videochat

Când nu lucrezi, modul de îngrijire a imaginii tale poate fi ușor sau complex și va depinde de felul tău de a fi și de a te comporta în societate.

Pentru asta este bine:

 • Pe măsură ce câștigi, să investești în haine de calitate și nu vorbim despre haine de firmă pentru a demonstra că ai ținute scumpe, asta fac persoanele care nu se pricep la modă și care doar vor să se laude.
 • Să eviți să vorbești în mod negativ despre videochat.
 • Să le spui celor care știu cu ce te ocupi că videochat-ul este o profesie ca orice care alta, una foarte bine plătită, care îți oferă șansa de a fi independentă financiar și de a-ți îndeplini visele.
 • Să le spui că lucrând ca model de videochat la CamStars câștigi comisioane începând de la 60%. În plus, veniturile obținute îți permit să investești în dezvoltarea ta personală pentru a deveni o versiune mai bună a ta cu fiecare zi care trece.

 Ca să ai grijă de imaginea ta nu ai nevoie de mult efort, doar să te prețuiești și te întrebi ce ai vrea să-și amintească bărbații despre tine atunci când îți pronunță numele.