O femeie poate fi la fel de fragilă ca un trandafir, în timp ce este puternică ca un stejar, dar care este diferența? Felul în care fiecare s-a confruntat cu viața și mai ales fricile ei, va defini cine este și modul în care este percepută de ceilalți.

Fiecare ființă umană experimentează frica într-o anumită etapă a vieții. Și este și normal acest lucru, având în vedere că vorbim despre o emoție complet naturală care te avertizează asupra unui pericol, sau acel sentiment de a te confrunta cu necunoscutul.

Faci parte dintre persoanele care se tem  de păianjeni, înălțimi sau diverse alte lucruri? Dar ce spui dacă îți spunem că există chiar și frici emoționale? Acestea sunt mai greu de detectat și, în principal, cele care ne macină sufletul în momentele de angoasă sau disperare. Femeile au anumite caracteristici comune și temeri care le schimbă atitudinea și le împiedică să acționeze așa cum și-ar dori.

  Frica de singurătate

Majoritatea femeilor se tem de singurătate, fie pentru că nu au fost căsătorite, au avut o căsnicie eșuată, fie din alte motive. Femeile sunt foarte emotive din fire și acest lucru le generează acest sentiment de goliciune și, mai ales, de vinovăție dacă nu au cu cine să-și împartă viața de zi cu zi. Specialiștii spun că aceasta ar fi cea mai mare frică a unei femei, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să lucrezi la asta prin întărirea stimei de sine, lectură și încercarea de a-ți face prieteni. Nu ești niciodată singură când ai prieteni.

 Frica de a îmbătrâni

Anii trec și femeile folosesc din ce în ce mai multe creme, măști și altele pentru a opri îmbătrânirea. Nu spunem că este greșit, a arăta mai bine nu este niciodată prea mult dacă contribuie la protejarea respectului de sine, dar amintește-ți că vârsta este în inima ta. Continuă să faci ceea ce te pasionează, învăță lucruri noi, bucură-te de ceea ce viața îți oferă. Dar mai important, privește în oglindă pentru că tot ce ai trăit se reflectă acolo. Mii de întâmplări și momente speciale.

 Frica de fi criticată

 Din păcate, femeile au tendința de a se critica mai mult una pe cealaltă, generând o anumită nesiguranță, de la coafură până la lucruri lipsite de importanță. Însă nu trebuie să te temi de critici. Tu ești tu și îți trăiești viața cum dorești. Ce spun alții despre tine nu contează atâta timp cât ceea ce faci nu afectează pe nimeni.

Învață să îi respecți pe ceilalți, cu bune cu rele, și ignoră criticile dacă acestea nu sunt constructive și nu te ajută să devii o versiune mai bună a ta.

Frica de eșec

Este absolut firesc să ne fie frică de eșec, dar în cazul femeile această frică este altfel. De cele mai multe ori o femeie se întreabă dacă este o femeie frumoasă, dacă este suficient de femeie și dacă face ceea ce trebuie. Răspunsul este Da! Fă tot ce stă în puterile tale și vei vedea că ești minunată. Nu te judeca, și dacă faci greșeli, lucrează la ele pentru a le transforma în puncte forte.

Acestea sunt principalele temeri pe care femeile le au, în general, de-a lungul vieții. Dacă și tu le ai, încearcă să scapi de ele pentru ca acestea să nu preia controlul asupra vieții tale.

Apropo, dacă vrei să devii model de videochat și îți este teamă că nu ești potrivită pentru un astfel de job, mai gândește-te. Facem angajări studio videochat. Te așteptăm în echipa CamStars, o echipă unită care consideră că fiecare femeie are atuurile ei. Altfel spus, nu trebuie să ai un corp perfect pentru a fi model de videochat. Important este să-ți placă să comunici cu ceilalți. Ce spui, vii?