Vrei să devii model de videochat? Este o alegere bună deoarece ai deja un avantaj față de multe alte femei de pe acest pământ și acela că ești româncă. Străinii, mai ales americanii, adoră să poarte conversații cu româncele și de aceea succesul tău ca model este ca și garantat, chiar dacă nu ai încă experiență în domeniu. Noi suntem CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, iar în articolul de astăzi ne-am gândit să abordăm un subiect inedit:

De ce sunt româncele cele mai căutate femei pe platformele de videochat?

#1 Sunt deschise

Româncele nu au inhibiții. Sunt credincioase, serioase, loiale, dar când vine vorba de pălăvrăgeală nu se dau în lături de la nimic. Pentru românce nu prea există subiecte tabu despre care să nu poată discuta cu cineva chiar dacă l-au cunoscut doar de cinci minute și în domeniul videochatului acest lucru le face să se distingă într-un mod pozitiv față de alte modele.

#2 Par lipsite de griji

Când vine vorba de caracter, datorăm mult romanilor pentru sângele nostru latin care ne face să părem cele mai relaxate și mai binevoitoare femei din întreaga lume. Chiar dacă viața lor nu este ușoară, româncele sunt mereu cu zâmbetul pe buze și gata să spună o glumă bună, lucru foarte apreciat de străini.

#3 Sunt mereu puse pe șoti

Când ai chef de distracție, alege ca parteneră o româncă și garantat vei avea parte de momente extraordinare indiferent de planurile pe care vi le faceți. Româncele știu să se distreze, iar în jocul lor îi atrag și pe cei din jur. Le place să râdă, să danseze și nu în ultimul rând să viseze cu ochii deschiși, un lucru pe care bărbații în general îl consideră foarte atrăgător la o femeie.

#4 Sunt frumoase

Româncele ies în evidență față de alte femei și prin frumusețea lor. Sunt minione în comparație cu alte europence, dar trăsăturile lor delicate și în același timp bine definite plac la nebunie bărbaților. În plus, un alt avantaj al româncelor este faptul că se cunosc foarte bine și de aceea știu ce trebuie să facă și cum ca să arate mereu excelent.

#5 Sunt sexy

Când vor, româncele pot să se comporte ca niște căprioare sfioase, sau ca cele mai periculoase feline. Sunt foarte versatile și știu cum să se adapteze oricărei situații, folosindu-și cu înțelepciune farmecele de femeie pentru a-și atinge scopurile.

#6 Sunt serioase

La nevoie româncele știu să lase gluma la o parte și să fie serioase pentru a-și sprijini partenerul. Ele sunt luptătoare și dedicate, iar ca partenere, loiale și supuse, atitudine pe care o adoptă și atunci când se angajează în convorbirile de videochat.

#7 Sunt inteligente

Româncele au acea sclipire în ochi care denotă inteligență. Ele sunt mereu atente la lucrurile din jurul lor, iar atunci când vorbesc au întotdeauna pregătită o replică potrivită în funcție de situația în care se află. Știu să cucerească și să se lase cucerite, dar și când să dojenească sau să spună partenerului lor că greșește.

#8 Sunt ambițioase

O româncă get beget face tot ce îi stă în putință pentru a-și atinge scopurile. Iar când vine vorba de videochat scopurile ei constau în creșterea veniturilor. De aceea, ca să câștige cât mai mult, ea își ascultă partenerul și îi îndeplinește toate dorințele pentru ca acesta să-i acorde cât mai mult timp în privat.

#9 Vorbesc bine limba engleză

Crescute de mici cu desene în limba engleză și folosind calculatorul sau telefonul doar în această limbă, româncele sunt destul de experimentate din punct de vedere lingvistic și pot să poarte conversații pe diferite teme fără pic de dificultate. Astfel, americanii le apreciază în mod deosebit pe de-o parte pentru că sunt exotice și pe de altă parte pentru că pot comunica cu ele pe limba lor.

#10 Iubesc străinii

Există femei deschise față de bărbații din alte popoare și femei care nu se simt în largul lor decât față de cei care le vorbesc aceiași limbă. Româncele însă fac parte din prima categorie și de aceea apreciază la fel de mult un bărbat american, german sau francez, ca pe un român.