Dacă nu ai mai lucrat niciodată până acum și îți dorești un venit satisfăcător sau o carieră strălucitoare, îți recomandăm să încerci domeniul videochatului deoarece vei avea parte de experiențe mai mult decât satisfăcătoare și bani mulți, pe care îi vei câștiga mai ușor decât în alte domenii.
Noi suntem echipa CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, și special pentru tine am compus acest blog plin de sfaturi de calitate care să te ajute să excelezi în cariera ta de model. Iar pentru astăzi, dacă ești una din persoanele care nu a încercat încă videochatul, ți-am pregătit o listă cu câteva motive pentru care această meserie poate deveni cea mai bună alegere din viața ta.

De ce să devii un model de videochat mai ales dacă nu ai experiență în alte domenii?

#1 La CamStars îți oferim suport și îndrumare

Pentru că ne dorim ca toate modelele noastre să reușească din prima, le oferim traininguri personalizate prin intermediul cărora să descopere atitudinea potrivită pe care să o adopte când vorbesc cu clienții lor. Nu este simplu nici măcar ca model de videochat să intri live fără niciun pic de experiență și pentru că nu vrem să fii luată prin surprindere și să ai parte de o convorbire care să te dezamăgească, îți oferim sesiuni de training personalizat cu ajutorul cărora să ai succes încă de la început.

#2 Meseria de videochat este o meserie legală

Chiar dacă nu ți se pare un risc deosebit, nu alege niciodată o meserie ilegală în detrimentul uneia care respectă litera legii. Este bine să te obișnuiești încă de la început cu astfel aspecte pentru ca mai târziu impozitele și toate celelalte obligații pe care le ai să ți se pară lucruri normale și nu o povară de care să fugi cu orice ocazie. De aceea alege să lucrezi cu noi deoarece la CamStars punem mult accent pe modul de desfășurare al activităților noastre și suntem mereu la timp cu plata tuturor taxelor datorate către stat.

#3 Din videochat câștigi atât de mult încât să fii mulțumită încă de la început

Este atât de dificil când îți alegi un serviciu, începi să muncești, te obișnuiești cu colectivul și cu sarcinile pe care le ai de îndeplinit, dar la sfârșitul lunii plata ți se pare nesatisfăcătoare și te simți nevoită să pleci și să încerci în altă parte. Gândește-te la timpul petrecut cu birocrația și la cât de bine era dacă în loc să te experimentezi într-un domeniu pe care îl vei părăsi, te dedicai unei meserii pe care ai fi continuat-o și pe viitor. De aceea ai un motiv în plus să alegi videochatul la CamStars Studio. Aici nu numai că îți va plăcea colectivul și compania, dar și veniturile de la sfârșitul lunii vor fi mai mult decât satisfăcătoare, lucru pentru care cu siguranță îți vei dori să continui.

#4 Nu renunți brusc la tot timpul tău liber

Pentru cele mai multe persoane fără experiență în câmpul muncii, o reală provocare este renunțarea bruscă la cea mai mare parte a timpului lor liber și respectarea unui program fix de la care nu pot să se abată. Când toate responsabilitățile tale de până acum s-au rezumat la ceea ce îți impunea școala, este greu să te adaptezi de pe-o zi pe alta la un program rigid de opt sau nouă ore pe zi la care se adaugă și timpul de navetă. Dar în cazul studioului nostru ai libertatea de a-ți face programul așa cum îți dorești și astfel, dacă într-o zi preferi să te odihnești în loc să mergi la muncă este pur și simplu alegerea ta pe care noi o respectăm cu sfințenie.

În loc de concluzie

De ce să alegi meseria de model ca primă slujbă din viața ta?

Odată ce ai devenit model de videochat poți să continui atât cât îți dorești. La noi nu există o limită superioară de vârstă și dacă ți-ai sărbătorit deja majoratul, te așteptăm cu brațele deschise. De aceea fă ca prima slujbă din viața ta să fie și ultima sau cel puțin cea mai importantă prin alegerea unui loc de muncă care să te satisfacă din toate punctele de vedere.