Coșurile apar de obicei în cele mai neașteptate locuri. Singurele zone ale pielii care nu pot fi afectate de coșuri sunt palmele mâinilor și tălpile picioarelor, altfel, acest focar își face apariția în momentele cele mai nepotrivite.

Există o zonă anume în care aceste coșuri enervante pot apărea în mod neașteptat, aceea este zona intimă. Coșurile din zona intimă sunt extrem de supărătoare. 

Deși nu este cea mai comună formă de acnee, există cazuri în care coșurile din zona intimă se transformă într-un adevărat coșmar.

Coșurile poate apărea în părțile intime din mai multe motive, inclusiv dezechilibru hormonal și lipsa unei igiene adecvate. Amintiți-vă că zona intimă este foarte vulnerabilă și trebuie întreținută cu o igienă bună.

Din acest motiv, vă vom dezvălui mai multe motive pentru care coșurile pot apărea în zona voastră intimă.

Păr pubian încarnat

Acest lucru se întâmplă mai ales după ce vă epilați. Nu sunt periculoase, dar pot fi inconfortabile.

Dacă vi se întâmplă frecvent, ceea ce ar trebui să faceți este să schimbați metoda de îndepărtare a părului sau să vă epilați mai rar. Epilarea frecventă cu ceară poate agrava acneea și crește riscul de infecție. Dacă vă radeți în zona intimă, folosiți numai lame curate și schimbați-le după două sau trei utilizări, deoarece acestea pot agrava iritarea dacă nu sunt ascuțite și cu atât mai mult dacă sunt contaminate. De asemenea, nu uitați să hidratați zona după ras.

Coșuri din cauza excesului de grăsime

Coșurile pot apărea oriunde pe corp, fie din cauza excesului de grăsime, fie a modificărilor hormonale din organism. Deci, coșurile din zona intimă în acest caz nu constituie o problemă. Pot dispărea singure fără a fi nevoie de niciun tratament.

Ciuperci

Un motiv serios pentru care trebuie să vizitați un medic dacă vă apar. Zona intimă este vulnerabilă la ciuperci și atunci când nu sunt tratate la timp, pot apărea coșuri.

Vă puteți da seama că se datorează ciupercilor, deoarece provoacă miros urât, mâncărime și, în unele cazuri, durere.

Inflamarea glandelor lui Bartholin

Aceste glande secretă un fluid care devine alb sau limpede. Atunci când acest lucru se întâmplă apar coșurile în zona intimă.

Dacă nu sunt tratate la timp, provoacă disconfort în zona intimă și necesită tratament de specialitate.

Infecție vaginală

Când coșurile apar în zona V din cauza unei infecții sau a unei boli cu transmitere sexuală, nu există nicio îndoială că trebuie să mergeți la medic pentru a o trata. Nu este indicat să încercați să vă tratați singure, deoarece este posibil să nu vindece sau să înrăutățească infecția.

Purtați lenjerie intimă din țesături naturale și evitați să purtați chilot tanga noaptea

Când vine vorba de alegerea lenjeriei, cele din bumbac sunt cea mai bună opțiune. Acest tip de țesătură este confortabil, respirabil și, de asemenea, minimizează fricțiunea în timpul mișcării. Pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare și apariția coșurilor, puteți dormi dezbrăcate, pentru ca zona să se mențină uscată și aerisită.

Spălați-vă zona intimă cu săpun neutru

Săpunurile puternice pot agrava coșurile din zona intimă și pot tulbura echilibrul bacterian. Atunci când alegeți un produs pentru zona intimă, optați pentru săpunuri ușoare și neutre. Săpunurile naturale conțin ingrediente antibacteriene ușoare, cum ar fi ulei de oregano sau ulei de arbore de ceai.

Restabiliți echilibrul hormonal

Dezechilibrul hormonal este una dintre cele mai frecvente cauze ale apariției coșurilor în zona intimă. Deși există unele cauze medicale grave ale dezechilibrului hormonal care necesită tratament medical, cum ar fi sindromul ovarului polichistic (SOP), dezechilibrul hormonal ușor poate fi tratat în mod natural.

O dietă mai sănătoasă poate ajuta la tratarea dezechilibrului hormonal. Concentrați-vă pe consumul de legume și fructe proaspete, cereale integrale și grăsimi sănătoase, cum ar fi omega-3. De asemenea, este sănătos să includeți produse derivate din soia, deoarece acestea conțin fitoestrogeni care pot ajuta la echilibrarea hormonilor sexuali.

Acestea fiind zise, vă recomandăm să țineți cont de cele dezvăltuite mai sus, pentru a nu avea parte de ele exact când nu vă așteptați sau nu vă doriți.

Apariția lor vă poate afecta desfășurarea corespunzătoare a spectacolelor de videochat, ceea ce ar putea duce la pierderea interesului clienților.

Rețineți că, cu cât aceștia vor fi mai mulțumiți de prestația voastră, cu atât vă vor urmări mai des, iar veniturile vor fi din ce în ce mai mari.

De asemenea, nu uitați că echipa CamStars Studio va fi alături de voi permanent, pentru a vă ajuta cu tot ceea ce aveți nevoie.

De același ajutor vor beneficia și persoanele care vor afla că angajăm modele de videochat la studioul din București și vor veni alături de noi. Ușa CamStars Studio este permanent deschisă pentru toate persoanele îndrăznețe care își doresc să-și îndeplinească toate visurile.