Pentru noi CamStars este cel mai bun studio de videochat din București. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ci chiar te îndemnăm să asculți și alte opinii. De aceea am invitat astăzi pentru un interviu original pe două din modelele noastre top pentru a le întreba care sunt motivele pentru care au ales studioul nostru în locul concurenței și ce le face să continue să lucreze cu noi? Faceți cunoștință cu Delia și Raluca!
Moderator CamStars Studio: Delia, Raluca, în primul rând, vă mulțumesc că vă aflați astăzi alături de noi și mi-ar plăcea să începem prin a le spune și cititorilor de cât timp și de ce ați început să lucrați la CamStars?
Delia: Bună! Și eu vă mulțumesc și chiar îmi face o deosebită plăcere să vorbesc astăzi despre experiența mea ca model de videochat. Eu am început de anul trecut să lucrez cu studioul de videochat CamStars, iar decizia din spatele alegerii acestui studio a fost valoarea comisionului. La CamStars, ca model, sunt plătită cu 60% din încasări, iar această valoare este semnificativ mai mare decât în cazul altor studiouri de videochat.
Raluca: Și eu vă salut și vă mulțumesc pentru această oportunitate! În cazul meu lucrurile au stat puțin altfel și nu doar valoarea comisionului s-a aflat în spatele alegerii acestui studio. Când m-am angajat acum aproape un an nu aveam niciun fel de experiență de muncă și pur și simplu îmi era imposibil să-mi imaginez un job de la care ar fi trebuit să încep totul de la zero, asumându-mi responsabilitatea postului obținut. De aceea am căutat un studio care să-mi ofere îndrumare și unde să existe o echipă care să mă poată ajuta la tot pasul. Și am găsit aici, la CamStars Studio.
MCS: După cum probabil știți deja, există o mulțime de persoane care citesc acest blog pentru că vor să afle mai multe despre meseria de model de videochat și pentru că își doresc să ni se alăture. Voi cum vă simțiți la CamStars Studio și ce vă determină să continuați a colabora cu noi?
D: Așa cum am spus și mai înainte, eu am ales CamStars Studio în primul rând pentru posibilitatea de a câștiga cât mai mult, dar pe parcurs am descoperit și alte avantaje pe care nu le-am întâlnit în alte locuri. Nu este primul studio de videochat în care am lucrat vreodată, dar este cu siguranță cel mai bun și de aceea îl consider un loc unde prielnic pentru construirea unei cariere solide. Începând cu decorul și tehnologia și continuând cu oamenii pe care îi întâlnesc zi de zi la muncă simt că acesta este locul potrivit pentru a mă dezvolta atât ca model cât și ca persoană.
R: Când am decis că vreau să încerc meseria de model mi-am promis mie că voi renunța imediat dacă locul de muncă îmi provoacă stres și anxietate. La urma urmei, avem o singură viață și vreau să mă trezesc dimineața abia așteptând să descopăr ce îmi oferă noua zi. Dar la CamStars Studio nu numai că nu am avut niciodată parte de stres, ci fiecare nouă experiență îmi oferă emoții pozitive și așa cum a spus și Delia, privesc acest job ca pe o oportunitate de a mă dezvolta.
MCS: Vă mulțumesc pentru răspunsurile voastre sincere. Acum, fetelor, la final, aș vrea să încheiem acest interviu pe aceeași notă pozitivă cu care l-am început, rugându-vă ca fiecare dintre voi să ne spună în câteva cuvinte de ce recomandă studioul de videochat CamStars?
R: Dacă îmi permiteți, aș vrea să facem schimb de locuri și să răspund eu prima de data aceasta. După cum probabil v-ați dat deja seama, eu sunt o persoană foarte emotivă care pune un accent deosebit pe starea de spirit pe care mi-o insuflă locul de muncă. De aceea, dacă este vorba de o persoană ca mine, care preferă liniștea în viață mai mult decât orice alte avantaje, consider că meseria de model este cea mai bună alegere.
D: Cred că cele mai multe modele ar recomanda studioul CamStars în primul rând pentru câștiguri și într-adevăr, acesta este un motiv excelent să te alături echipei. Dar pentru că vrea să adaug puțină originalitate răspunsului meu, recomand studioul de videochat CamStars nu doar pentru posibilitatea de a obține venituri fabuloase, ci și pentru garanția obținerii unui loc de muncă așa cum ai visat din toate punctele de vedere.