Când se gândesc la succes, majoritatea oamenilor au în minte exemplele unor persoane cu business-uri dezvoltate într-o manieră clasică. Doctorii, avocații, artiștii și alți oameni cu cariere atrăgătoare privite din afară sunt considerați oameni de succes de majoritatea populației. Dar cu cât numărul persoanelor cu astfel de meserii crește, cu atât este din ce în ce mai greu să obții succesul în domeniile apreciate de toți cei din jur deoarece la rândul lor standardele cresc, iar cererea scade. Și cu toate că de exemplu a fi avocat este pentru unii o meserie de vis, în realitate nu toți avocații câștigă suficient pentru a duce o viață fără griji și mulți dintre ei ar fi putut deveni chiar strălucitori în alte domenii, dacă își alegeau de la început altă carieră.
În ziua de astăzi dacă îți dorești să ai succes nu mai este suficient doar să-ți alegi o meserie aplaudată de toți cei din jur. Un renumit om de afaceri japonez spunea că dacă vrei să devii directorul general al unei companii, în secolul XXI, cea mai inteligentă abordare ar fi să intri în cel mai prost privit department și să te faci remarcat de acolo. Când nu ai concurență este mult mai simplu să faci o treabă excelentă și să ieși în evidență, decât dacă te hotărăști să te lupți cu cei care au în spate ani de experiență. La fel este și în cazul videochatului.

De ce videochatul este cea mai bună alegere dacă îți dorești să ai succes în viață?

Sunt puțini cei care aplaudă decizia unei femei frumoase și inteligente de a deveni model de videochat în loc să urmeze o cale bătătorită și să ajungă doctoriță, manager într-o firmă cu renume sau să obțin orice altă funcție pe care lumea o consideră respectabilă. Dar cu frumusețea și inteligența sa, alegând un domeniu sigur, unde concurența este mai puțin acerbă și lupta dintre persoanele de pe aceeași poziție este practic inexistentă, femeia despre care vorbim are mult mai multe șanse de reușită.
Spre diferență de alte domenii de activitate, în cazul videochatului rezultatele se văd încă din prima zi, iar munca este răsplătită. De învățat înveți și dacă vrei să devii model și dacă țintești către cariera de medic. Dar ca model fiecare sesiune online, nu numai că este o oportunitate de a-ți dezvolta calitățile și a aprofunda, ci și de a câștiga mulți bani.
Folosește în avantajul tău faptul că în prezent încă există atât de multe preconcepții despre videochat și alege această carieră pe care doar femeile care știu ce vor de la viață o pot practica. Privește ca un avantaj lucrurile negative care se spun despre videochat și modele și în timp ce alții critică, tu experimentează-te, câștigă, economisește și bucură-te de viață. Între un model și o femeie angajată la o companie multinațională, societatea actuală o admiră mai mult pe cea din urmă pentru ceea ce face. Dar dacă luăm în considerație câștigurile celor două, modelul cu siguranță își permite un stil de viață mult superior.

Cât timp munca pe care o prestezi este legală, nu te împiedica de prejudecăți și mergi înainte!

La CamStars Studio videochatul este o meserie legală deoarece încheiem contracte de muncă cu modelele noastre și considerăm o prioritate plata impozitelor către stat. Nu ne ascundem câștigurile și nici tu nu vei fi nevoită să o faci deoarece le obții pe căi cinstite. În plus, ca model, niciodată nu vei fi obligată să faci ceva ce nu ești de acord. Ca în orice alt domeniu ești liberă să accepți sau să refuzi sarcinile pe care le primești. Astfel, sfatul nostru este să ignori complet prejudecățile legate de meseria de model și să-ți urmărești adevăratele scopuri deoarece ca femeie videochatul este una din cele mai simple căi de a-ți construi o carieră de succes.
Nu alege o cale bătătorită la capătul căreia va trebui să te întreci cu toți cei care au mai multă experiență decât tine pentru a obține o slujbă bine plătită, ci încearcă o meserie la care nu toată lumea se încumetă câștigând astfel mai mult, mai simplu și mai repede!