Ți-ar plăcea să devii un model de videochat, dar îți pui mereu întrebarea dacă bărbaților care folosesc astfel de platforme le-ar plăcea să vorbească cu tine sau nu? Nu te mai gândi la astfel de lucruri și hai în echipa CamStars Studio ca să vezi cu ochi tăi că și tu poți deveni un model de videochat de succes!

Ce îți trebuie ca să devii un model de videochat apreciat?

Vârsta, înălțimea, greutatea sau măsura la pantofi sunt doar niște numere pe internet. Nu contează câți ani ai, dacă ai 1 m 50 sau 1 m 70, 55 sau 75 de kilograme și porți măsura 37 sau 41. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar avantajul internetului este că pentru toate se găsesc mai ușor și bărbați care să le aprecieze. Așa că renunță la matematică, nu-ți mai face calcule și socoteli și treci la acțiune.
Ca să devii un model de videochat de succes ai nevoie în primul rând de deschidere și pe cât posibil să fii o fire curioasă. Dacă ești open minded cu privire la meseria de model și îți place mereu să afli lucruri noi și să te perfecționezi, înseamnă că ai tot ce îți trebuie pentru a ajunge în vârf.
La CamStars Studio nu impunem alte cerințe deoarece sesiunile noastre de training personalizat ajută pe fiecare model în parte să-și descopere calitățile și atuurile. În plus, noi considerăm că originalitatea și autenticitatea sunt cheia succesului în orice domeniu pe care se pune un accent deosebit pe relația directă cu publicul.

De ce ai mai multe șanse să devii un model de succes dacă ești diferită?

Ca să înțelegi că nu există niciun motiv pentru care să-ți faci griji, dă-ne voie să-ți explicăm cum stau lucrurile cu videochatul. Înainte să se angajeze într-o conversație privată, clienții noștri folosesc anumite site-uri de unde pot să vadă toate modelele active în acel moment. Și pe ce principii crezi că aleg un model dacă în același timp sunt mai multe fete online?
În afară de aspectul fizic, felul cum te prezinți și modul cum comunici prin mesaje, nimic nu poate determina un bărbat care folosește platformele de videochat să te aleagă pe tine în locul celorlalte fete. Și atunci care crezi că sunt șansele să fii the chosen one dacă arăți identic cu toate celelalte modele?
Cu cât arăți mai diferit, cu atât cresc șansele ca bărbații care folosesc astfel de platforme să te aleagă pe tine. O femeie cu o frumusețe clasică place tuturor, dar când vine vorba de momente de neuitat, clienții înclină mai mult către modelele cu un aspect ieșit din comun.

Atitudinea este cel mai mare atuu al tău

Mai mult decât de înfățișare, este vorba despre atitudinea pe care o afișezi. Dacă știi cum să-ți pui în valoare calitățile, nu este nevoie să te transformi în cineva pe care nu-l mai recunoști. Nici operațiile estetice și nici machiajul nu îți garantează succesul dacă în primul rând TU nu ești mulțumită de rezultat. Pe de altă parte, poți să te afișezi exact așa cum ești, fără îmbunătățiri, dacă te simți stăpână pe tine, binedispusă și atrăgătoare.
Mai întâi de toate, bărbații caută la modelele de videochat un chip cald și zâmbitor, o persoană care să îi asculte, dar și să îi intrige. Ei nu își doresc o păpușă, ci o ființă în carne și oase care să le îndeplinească toate fanteziile. Dacă ar fi în căutare de femei perfecte care să nu spună nimic și doar să-și etaleze calitățile fizice, atunci clienții nu ar face nimic mai mult decât să caute pe internet câteva fotografii. Dar scopul real al videochatului este de a apropia oamenii între ei și de a promova discuțiile unu la unu.
Bărbaților le plac femeile misterioase, intrigante, diferite. Le fel ca unor copii, le place ca jucăriile lor să fie spectaculoase și nu se mulțumesc cu lucrurile pe care le are toată lumea. De aceea, nu te descuraja dacă nu te încadrezi în tiparele clasice ale frumuseții feminine. Există atâtea gusturi câte bărbați și cu siguranță pe orice platformă de videochat sunt o mulțime de clienți care așteaptă o femeie exact ca tine!