Unele modele își imaginează că angajarea într-un studio de videochat va aduce atât de multe schimbări în viața lor încât le va fi greu să se obișnuiască cu noul stil de viață. Multe din acestea își fac griji mai ales pentru impactul social pe care îl va avea decizia lor de a lucra într-un studio de videochat. Lor le e frică de a nu fi judecate de familie și de prieteni și odată cu semnarea contractului se tem că vor trebui să se pregătească sufletește pentru a înfrunta critica celor din jur și privirile iscoditoare ale amicilor pe care îi vor pierde. Dar temerile sunt nefondate și în realitate, viața socială după angajarea într-un studio de videochat nu numai că nu se va schimbă cu nimic în rău, dar devine chiar mai bună.

3 Aspecte legate de viața socială pentru modelele de videochat

#1 Va știi doar cine vrei tu să știe

În primul rând, un prieten adevărat nu ar trebui să te judece în funcție de deciziile tale pe plan profesional atâta timp cât alegi să faci totul într-un mod legal. Dar nu suntem aici să-ți dăm o lecție despre prietenia adevărată, iar dacă totuși te temi de critică, ține minte că nu trebuie să dezvălui nimănui adevărul despre videochat.
Dacă crezi că decizia ta de a deveni un model de  videochat poate să nu fie privită cu ochi buni de cei pe care îi cunoști, atunci păstrează secretul, iar din partea CamStars Studio vei avea parte de toată susținerea.
Noi suntem un studio de videochat care nu dezvăluie identitatea modelelor și care pune mare preț pe confidențialitate. De aceea nu te vom ruga niciodată să filmezi materiale promoționale sau să pozezi pentru postere de promovare. De asemenea, fotografiile tale vor fi păstrate pe un server sigur și nu vor ajunge niciodată în locuri care ar putea să-ți păteze imaginea.

#2 Îți vei permite mai mult și din punct de vedere financiar, și ca relații

Se câștigă bani din videochat și vei observa schimbările legate de modul de viață rapid, încă de la primele plăți. Și aici, felul cum îți cheltuiești câștigurile este alegerea ta și investiția banilor depinde doar de tine. Dar dacă vei vrea să obții acces în cluburi exclusiviste și să-ți cumperi produsele la care până acum doar ai visat, cu siguranță vei putea.
Libertatea financiară este unul din cele mai mari avantaje ale meseriei de model și datorită ei, vei observa probabil și schimbări în atitudinea celor din jur. Prietenii adevărați se vor comporta cu tine ca și până acum, dar ceilalți s-ar putea să se îndepărteze, purtându-se cu răceală atunci când vor constata că nu mai faceți parte din aceeași clasă de venituri.
Pe de altă parte, ca model vei câștiga și o mulțime de prieteni noi, legând relații cu oameni cu care până acum nu ai fi avut contact. Meseria de model de videochat te face să ai o atitudine mai deschisă față de cei din jur, să scapi de timiditate și preconcepții și să comunici mai ușor cu persoane pe care abia le-ai cunoscut.

#3 Vei câștiga respectul celor care te merită în viața lor

O femeie puternică, independentă și hotărâtă merită doar respect. Cum să nu apreciezi pe cineva care nu vrea să depindă de nimeni și are stabilitate pe propriile picioare? Cam asta se întâmplă când devii model de videochat și odată cu fiecare venit pe care îl încasezi vei obține mai multă încredere în propria persoană.
Câștigând pe cont propriu îți vei schimba și criteriile de selecție ale partenerilor. Dacă până în acest moment conta și latura financiară, acum vei putea privi dincolo de acest aspect deoarece câștigi destul cât pentru doi. E adevărat și faptul că îți vei dori pe cineva la fel de ambițios ca tine, dar pentru tine banii nu vor mai fi atât de importanți într-o relație.
Nu în ultimul rând, cu noua ta situație financiară, să te aștepți să fii curtată de bărbați competitivi, care știu ce-și doresc de la viață! La fel ca tine, cei care te vor dori ca parteneră, vor fi orientați către afacerile profitabile și o muncă ce aduce satisfacții.