Ca model de videochat va trebui să participi la diverse evenimente speciale pentru care ai nevoie de o schimbare de look, niște ținute perfecte care să îți pună în evidență frumusețea. Dar știm că de multe ori găsirea unei ținute potrivite poate fi puțin dificilă, mai ales că există multe opțiuni disponibile. Din acest motiv, îți vom spune noi câteva idei de ținute pentru evenimente speciale.

Idei de ținute pentru evenimente speciale

Ținută cu pantaloni

Aproape ori de câte ori are loc un eveniment special, primul lucru la care ar trebui să te gândești este o rochie. Dar dacă nu îți place ideea, cea mai bună opțiune, mai ales pentru confort, sunt pantalonii. Combină-i cu o cămașă în stil clasic, câteva accesorii care dau ținutei acel plus de eleganță și rafinament pe care îl cauți și de ce nu, cu o pereche teniși albi care se potrivesc cu orice. Nu uita să alegi și o geantă tote asortată.

Dacă evenimentul are loc într-un restaurant modern, poți opta pentru pantaloni și un top cu pietre, sclipici etc. În acest caz, îmbrăcămintea ar trebui să fie mai informală dar elegantă.

În cazul în care trebuie să iei parte la un prânz, poți opta pentru pantaloni, cămașă, blazer, pantofi și o geantă asortată cu ținuta. Ideea este să alegi o ținută simplă, astfel încât să poată fi adaptată în funcție de accesorii, texturi și combinații de culori la diferite ocazii. Accesoriile ar trebui să fie puține, deoarece la prânz este mai bine să fie subtile. La fel vei proceda și cu machiajul, trebuie să discret, deloc strident. Bineînțeles, coafura trebuie să fie lejeră dar frumoasă. Cu această ținută nu vei da dovadă doar de eleganță, ci te vei simți confortabil și încrezătoare în orice moment.

Ținută cu rochie scurtă sau lungă

Rochiile, indiferent de tipul de eveniment special, sunt o alegere excelentă. Desigur, atâta timp cât știi să le combini cu încălțăminte cu toc asortată, o geantă și, bineînțeles, accesorii care nu pot lipsi. Această ținută poate fi folosită pentru cine sau prânz, petreceri, evenimente nocturne sau premiere.

Dacă vrei să arăți puțin mai sexy, este indicat să optezi pentru o rochie scurtă de culoare neagră (întotdeauna un pariu sigur). În acest caz, optează pentru un geantă mică.

Dacă evenimentul cere ținută formală, rochia de seară trebuie să fie de gală, foarte elegantă. Rochia lungă poate fi cu decolteu adânc și fără mâneci, sau cu decolteu mic și cu mâneci. În cazul în care optezi pentru o ținută scurtă, aceasta e bine să fie dintr-o țesătură foarte elegantă și de calitate (de exemplu, lână sau mătase).

În ceea ce privește bijuteriile și/sau accesoriile, le poți purta pe cele mai frumoase. Poți accesoriza rochia cu o brățără, câteva inele și o pereche de cercei delicați. Coafura, în funcție de ocazie, trebuie să fie elegantă și distinsă. Poate fi o coafură clasică sau în stil nonconformist.  Pantofii trebuie să fie înalți pentru a-ți stiliza picioarele. Machiajul poate fi mult mai îndrăzneț decât în ​​timpul zilei, folosește farduri în nuanțe intense și cu sclipici.

Ținută cu salopetă

Dacă este un eveniment formal, precum o conferință și vrei să fii elegantă, dar confortabilă, salopeta este ceea ce cauți. Poți completa ținuta cu accesorii, o pereche de pantofi cu toc de înălțime medie și o coafură în valuri. Este o ținută deloc completată, nu trebuie să o cauți mult ca să o găsești. În plus, datorită ei vei fi elegantă și foarte sofisticată.

Culorile negru, albastru sidefat, roșu și alb, sunt culori care nu se demodează, clasice dar elegante. Perfecte pentru orice ocazie. Nu uita să-ți alegi o coafură care te avantajează și să-ți creezi un machiaj frumos, toate acestea dau o notă specială ținutei tale. Apropo, dacă îți dorești să devii model de videochat de top, vino alături de CamStars. Facem angajări studio videochat București.