Îmbrăcămintea, cu toții știm, este o reflectare a personalității noastre. Ea  este extrem de importantă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În plus, joacă un rol important în crearea unui ținutei care să facă o primă impresie bună despre noi.

Modul de alegere a hainelor este rareori neobservat de oamenii din jurul nostru. Unele studii recente dezvăluie că hainele pe care le purtăm au ​​un efect asupra nivelurilor noastre de performanță, a încrederii în sine și chiar asupra abilităților noastre de interacțiune cu ceilalți.

Așadar, reține! Îmbrăcămintea este esențială când vrei să atragi atenția cuiva. Pe de altă parte, nu trebuie să uiți că fiecare femeie are un tip de corp diferit. Pentru a-ți găsi bluza potrivită tipului de tău de corp, este important să știi ce tip de siluetă ai. De asemenea, este indicat să apelezi la câteva trucuri de modă pentru a-ți evidenția cele mai bune atribute și a masca orice altceva.

Când ai un job videochat sau îți dorești să obții unul, pentru alegerea ținutei potrivite pentru o anumită ședință de videochat, nu trebuie doar să te inspiri din tendințele momentului, ci să ții cont de piese vestimentare care te avantajează. Nu există o greșeală mai gravă în modă decât aceea de a purta ținute care nu te pun în valoare.

Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat respectând câțiva pași simpli: înainte de a merge la cumpărături, aruncă o privire la ce tip de corp ai și care sunt fustele, pantalonii și accesoriile care îți stilizează cel mai bine silueta.

Vrei puțin ajutor pentru a-ți putea alege bluzele perfecte? În continuare îți vom spune care sunt bluzele pe care ar trebui să le alegi în funcție de partea superioară a corpului tău. Ține cont de sfaturile noastre și vezi dacă ai deja vreunul dintre aceste articole în garderoba ta.

Bluze care îți accentuează talia

În cazul în care forma corpului este dreaptă și pare să nu aibă talie, există câteva bluze care te vor face să arăți fabulos. Alege-le pe cele cu umerii goi, cu formă pătrată, cu mâneci largi (sunt foarte la modă), cu umeri mari (cele oversize sunt perfecte) sau cu guler de bărcuță (care ajunge până la umeri). În acest fel, partea superioară va părea mai lată decât talia ta, creând un efect care o va marca.

Bluze potrivite pentru umerii mari sau spatele lat

În cazul tău, aceasta este cel mai probabil partea corpului tău care iese în evidență și care ai vrea să fie în armonie cu șoldurile sau picioarele tale. Cele mai potrivite bluze pentru tine sunt cele asimetrice (cu un singur umăr), cu decupaje (bluzele de acest stil sunt în tendințe), cu bretele subțiri și cu decolteu în V.

Bluze potrivite pentru șoldurile late

Dacă, dimpotrivă, partea inferioară a corpului tău este cea care iese cel mai mult în evidență, ar trebui să cauți bluze cu efect puternic în jurul umerilor, care creează o armonie între ambele zone. Pentru asta, ți le recomandăm pe cele cu mâneci largi, cu umeri (sunt trucuri să nu pară mai mari), fără umeri ​​sau cu guler bărcuță.

Bluze pentru femeile cu sânii mari

Crezi sau nu, există câteva sfaturi de modă pentru ca această zonă să nu fie în centrul atenției celor care te privesc. Cele mai bune opțiuni ale tale sunt bluzele cu decolteu în V, cu bretele groase, decupate și asimetrice.

Bluze pentru femeile cu sânii mici

De fapt, femeile cu sânii mici au o mulțime de opțiuni când vine vorba de modă și aproape toate stilurile funcționează pentru ele. Dar dacă vrei să-ți stilizezi și mai mult corpul, ar trebui să fii atentă la tipul de guler al bluzelor tale: cele mai bune pentru tine sunt cele cu guler pătrat, în formă de inimă și în formă de U. Gulerul halter (cel prins de gât) te avantajează și el.

Acum știi care este cea mai potrivită bluză pentru tipul tău de corp. Ce fel de bluze vei adăuga de acum înainte în garderoba ta? Care ar putea să devină preferata ta?