Vrei să atragi atenția bărbaților dar simți că oricât ai încerca nu reușești? Cheile pentru a atrage atenția unei persoane sunt naturalețea și prietenia, de acolo, crearea unei legături de prietenie sau orice abordare este mai ușoară.

Dacă vrei să-l cucerești pe bărbatul cu care interacționezi, suntem siguri că, dacă vei ține cont de sfaturile noastre, totul va fi mult mai ușor.

 Privește-l în ochi

Știi că există studii care dezvăluie că cea mai eficientă metodă de a cuceri pe cineva este contactul vizual? Dacă reușești să privești în ochii cuiva creezi o legătură în câteva secunde, deoarece suntem capabili să transmitem multe emoții cu ajutorul ochilor. Însoțește privirea cu un zâmbet și vei fi placul chiar și celui mai pretențios bărbat.

 Află ce-i place

Descoperirea lucrurilor care îi sunt pe plac, te poate ajuta foarte mult atunci când vine vorba de a începe o conversație care să te apropie de el. Încearcă să afli la ce gen de filme sau seriale se uită, dacă îi place să citească sau care sunt grupurile lui preferate. Acestea sunt întrebări perfecte pentru a sparge gheața și a începe o conversație prietenoasă. Ulterior, va trebui să afli ce preferințe sau hobby-uri are. Așa, îl vei cunoaște mai bine.

Să începi o conversație cu bărbat pe care nu-l cunoști prea bine este întotdeauna o provocare. Așadar, informează-te bine!

Fă ceva împreună cu bărbatul cu care interacționezi

O modalitate bună de a-l cunoaște mai bine pe cel cu care comunici și de a-l face să te placă este plănuiți ceva împreună. Dacă va fi o întâlnire online, puteți plănui un joc. Puteți, de exemplu, să jucați adevăr sau provocare. Răspunzând la întrebări sau la provocări, vă veți cunoaște mai bine și vă veți simpatiza reciproc. Pe de altă, interlocutorul tău își va da seama că ești o persoană distractivă și cu inițiativă, care este mereu pregătită să-și facă planuri sau să petreacă momente plăcute împreună cu ceilalți.

Fă-l să râdă

Cui nu-i plac oamenii drăguți și zâmbitori? Una dintre cele mai bune moduri de a atrage pe cineva este zâmbetul. Nu vorbim despre a-l face pe celălalt să râdă spunând glume, ci despre a fi veselă și a-l face pe celălalt să râdă împreună cu tine.

Pentru a face acest lucru, te sfătuim să fii naturală, să nu faci glume forțate sau să pari amuzantă fără niciun motiv. Pentru a face acest lucru, poți povesti o întâmplare amuzantă din trecut sau ceva amuzant care ți s-a spus. Odată ce îl faci să râdă cu tine și vezi ce fel de situații i se par amuzante, îți va fi foarte ușor să-ți faci interlocutorul să râdă.

Fii naturală

Naturalețea este una dintre cele mai atractive calități ale unei persoane. Nimănui nu-i plac oamenii care se prefac a fi ceea ce nu sunt, deoarece procedând astfel nu reușesc decât să genereze neîncredere și disconfort. Dacă faci o greșeală, zâmbește natural. Autenticitatea este unul dintre lucrurile cele mai atractive, așa că folosește-o în avantajul tău.

Dă dovadă de puțin mister

Lucrul care te poate ajuta să atragi atenția celui cu care comunici este misterul. Pentru a face acest lucru, te sfătuim să nu dai toate cărțile pe față de la început pentru a stârni curiozitatea bărbatului cu acea doză de mister. Cum trebuie să procedezi? Lasă-l să vorbească, ascultă-l, dă dovadă de siguranță și respinge orice propunere, astfel încât să nu arăți că ești disponibilă în orice moment.

Ascultă cu atenție

Este foarte important să înveți să-l asculți pe celălalt pentru a afla ce îl interesează, fie care este părerea lui cu privire la anumite probleme. Nu-l asculta doar, arată-i că l-ai ascultat reținând informațiile relevante și folosindu-le pentru a crea subiecte de discuție care crezi că îl pot interesa.

Ce spui, acum că aflat cum să te faci plăcută de un bărbat, ți-ai dori să lucrezi ca model de videochat pentru a obține venituri substanțiale? Dacă răspunsul este afirmativ, trebuie să știi că facem angajări studio videochat. Vino alături de CamStars!