Pentru a seduce un bărbat, atractivitatea trebuie să fie un atribut care depășește chiar și frumusețea fizică. Deși bărbații se îndrăgostesc de ceea ce văd, ajung să fie cuceriți de ceea ce aud. Dacă ai obținut un job videochat și vrei să înveți cum să seduci un bărbat folosind doar cuvinte, îți recomandăm să citești cu atenție acest articol.

Încearcă să-ți dai seama ce gândește

Folosește cuvintele în așa fel încât să-ți dai seama ce gândește. Aceasta este principala tehnică de seducție. Fără îndoială, bărbatul care participă la ședințele tale de videochat este atras de tine, dar nu îți va arăta asta până când nu vei reuși să-l seduci.

Având în vedere natura fizică a bărbaților, îți recomandăm să flirtezi cu cel cu care interacționezi folosindu-te de privire și zâmbet. Astfel, clientul tău va înțelege că vrei să-l cunoști mai bine și că ți-ai dori să participe la spectacolele tale mereu.

Nu forța însă nota! Dacă îi vorbești deschis despre sentimentele tale sau ești foarte directă când flirtezi, se pot întâmpla două lucruri: nu își va face o impresie bună despre tine sau va fi intimidat de atitudinea ta. În ambele cazuri există riscul să nu mai participe la ședințele tale de videochat.

Hrănește-i ego-ul  
Tuturor le place să li se hrănească ego-ul. Folosește cuvinte prin care să-l încurajezi să fie o persoană mai bună sau prin care să-i lauzi activitatea. De asemenea, îi poți face complimente sincere despre aspectul său fizic, dar nu în mod constant. Evită să îl lingușești. Lingușelile nu sunt credibile.

Nu uita să-l feliciți pentru realizările sale. Important este să-i arăți că îți pasă de ceea ce-ți spune și că te bucuri că este un bărbat de succes.

Învață să asculți

Pentru a deveni maestră în arta conversației, trebuie să înveți să-ți asculți cu atenție interlocutorul. Acesta este un detaliu de care multe persoane nu țin cont, mai ales femeile, pentru că uneori vorbesc prea mult despre ele însele și nu-i lasă bărbatului timp să intervină. Dacă vrei să devii un model de videochat apreciat, evită să faci asta.

Nu poți să ai pretenția să cucerești un bărbat, dacă de fiecare dată când interacționezi cu el începi să vorbești doar despre tine. Demonstrându-i că te interesează ceea ce îți povestește, îl faci să înțeleagă că îți place să afli și ceea ce se întâmplă cu ceilalți. Astfel, îl vei seduce rapid și cu ușurință.

Prima impresie este cea care durează

Este absolut normal să ne creăm o primă impresie atunci când ne întâlnim cu o persoană. Face parte din însăși natura umană. Așa că, asigură-te că prima impresie pe care și-o face un bărbat despre tine este pozitivă.  

Dacă vrei să seduci un bărbat, va trebui nu doar să arăți bine, ci să și te comporți pe măsură, astfel încât să fie captivat de manierele tale și de simțul umorului. Nu uita să-ți spui părerea și să demonstrezi că ai încredere deplină în tine. Bărbatul cu care interacționezi trebuie să te perceapă ca fiind o femeie inteligentă, amuzantă și veselă. Dacă prima conversație dintre voi doi este plăcută, el va dori să te revadă. Pe scurt, fă tot posibilul să-l faci să se simtă confortabil în compania ta.

Învață să pui întrebările potrivite

Pentru a-l cunoaște mai bine, pentru a descoperi ce aveți în comun și a-l seduce, trebuie să pui întrebările potrivite. Începe prin a-l întreba despre lucrurile care îi plac cel mai mult și ce speră să descopere în timpul ședințelor de videochat. Află dacă i-ar plăcea să discutați despre anumite probleme care îl frământă sau dacă vrea să organizezi un anumit tip de spectacol.

Fii autentică

Cea mai gravă greșeală pe care o poți face în procesul de cucerire a unui bărbat (prin cuvinte) este să simulezi comportamente care nu merg mână în mână cu adevărata ta personalitate.

Nu încerca să pari ceea ce nu ești, fiindcă nu vei reuși să-l seduci. Din contră, dacă vrei să-l cucerești și să-l faci să-ți devină client fidel, fii cât mai naturală posibil. Fii sinceră, arată-i cine ești cu adevărat. Și nu uita! Echipa CamStars este mereu lângă tine pentru a-ți oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a organiza ședințe de videochat de succes.