După cum se spune: „ochii sunt fereastra sufletului” și evidențierea culorii lor frumoase este posibilă prin intermediul machiajului.

Machiajul ochilor este o armă grozavă pentru orice femeie. Din acest motiv, este important să știi să alegi culoarea potrivită de fard. În felul acesta vei profita la maxim de nuanța deosebită a ochilor tăi. În cele urmează, îți vom spune ce nuanță de fard să alegi pentru a-ți pune în evidență ochii.

 Machiajul ochilor poate varia în funcție de ocazie. De asemenea, nu este necesar să folosești farduri în fiecare zi pentru a le pune în valoare culoarea. Poți folosi doar un creion de contur sau poți aplica puțină culoare în canalul lacrimal. Aceste variante pot fi la fel de eficiente ca un machiaj smokey eyes.

Cum să evidențiezi ochii negri

Femeile cu ochi negri ar trebui să aibă buze vibrante și izbitoare. Pentru buze atractive poți folosi culori strălucitoare și în acest fel îți vei lumina privirea.

Culori de farduri potrivite pentru ochi negri

 Pentru a îți evidenția ochii negri, cele mai bune nuanțe de farduri sunt prună, albastru, gri sau negru. Evită nuanțele mate, folosește mai mult nuanțele metalice pentru iluminare, precum auriu, bronz, cupru și argintiu. Fardurile strălucitoare ți se vor potrivi foarte bine.

Cum să evidențiezi ochii căprui închis

Cel mai întâlnită nuanță de ochi dintre toate. Ochii căprui ies în evidență prin culori puternice, strălucitoare. Orice nuanță pământie este o foarte bună alegere. Poți folosi și culori mai stridente astfel încât să luminezi zona canalului lacrimal. Culoarea maro tinde să se potrivească bine cu majoritatea nuanțelor. Singurele care nu se potrivesc atât de bine sunt bej sau roz foarte pal, pentru că sunt prea deschise.

Culori de farduri potrivite pentru ochi căprui

 Pentru a-ți evidenția ochii căprui, cele mai bune nuanțe sunt arămiul, argintiul, fardurile cu sclipici, auriu, roșu vișiniu, maro, negru, roz, maro, verde măsliniu și bleumarin.

Cum să evidențiezi ochii verzi

Dacă ai ochii verzi, trebuie să realizezi un machiaj contrastant pentru a le oferi și mai multă strălucire ochilor. Pentru a realiza acest lucru trebuie să folosești nuanțe calde, pentru a crea contrastul de care ai nevoie pentru scoaterea în evidență a ochilor tăi. Nuanțele pământii sunt perfecte pentru punerea în valoare a frumoșilor tăi ochi verzi. Poți opta pentru maro sau cupru, ambele sunt o opțiune excelentă. Totodată, orice nuanță de nude este foarte potrivită pentru femeile cu ochii verzi.

Culori de farduri potrivite pentru ochi verzi

 Pentru a-ți evidenția ochii verzi, cele mai indicate nuanțe sunt mov, verde, maro deschis sau inchis, galben, liliac, mov, roz aprins, portocaliu, argintiu, auriu și bronz.

 Cum să evidențiezi ochii gri

O nuanță de ochi pe care multe femei și-ar dori s-o aibă. Ochii cenușii pot fi puși în valoare și mai mult folosind culori reci. În acest fel, culoarea ochilor tăi va ieși în evidență, creând un look mai sexy. Dacă ai pielea albă, cel mai bine este să optezi pentru nuanțe nude cu pigment roz sau piersică. În schimb, dacă ești brunetă, optează pentru nuanțe nude cu pigment maro sau piersică închisă. Culorile opace armonizează nuanța ochilor tăi și îi scot în evidență.

Culori de farduri potrivite pentru ochi gri

 Pentru a-ți scoate în evidență ochii gri, utilizează nuanțe de gri chiar și negru, vișiniu, roz, turcoaz, bleumarin, violet, nuanțe de verde și argintiu. Culorile suave precum șampanie, miere, fildeș și verde pal sunt ideale pentru ochii gri.

Cum să evidențiezi ochii albaștri

Cel mai bun mod de a scoate în evidență ochii albaștri este cu ajutorul culorilor reci. Dacă vrei să le intensifici culoarea, este recomandat să creezi contrastul cu nuanțe puțin mai calde. Nuanțele închise precum violetul sau chiar negrul (pentru cele mai îndrăznețe), sunt perfecte pentru evidențierea ochilor albaștri. În mod normal, persoanele cu ochi albaștri tind să aibă un ten deschis, așa că aceste nuanțe li se potrivesc foarte bine. Orice culoare mată va funcționa foarte bine.

Culori de farduri potrivite pentru ochi albaștri

Pentru a-ți evidenția ochii albaștri, folosește nuanțe de verde, gri, albastru, galben, piersic, verde, crem, violet precum și culori calde cu sclipici.

Apropo, ți-ai dori ca ochii tăi frumoși să fie mereu admirați? Devino model de videochat! Facem angajări studio videochat București. Te așteptăm în echipa CamStars!