Când vine vorba de videochat și relații personale este bine să simplifici cât mai mult lucrurile. De aceea vom analiza în acest articol trei situații diferite în care s-ar putea să dorești să-i spui iubitului că lucrezi ca model de videochat, dar nu știi cum să procedezi.

#1 Cum îi spui unui potențial iubit că lucrezi într-un studio de videochat?

Dacă sunteți la început de drum, dar amândoi vă doriți mai mult decât o relație de prietenie, pornește cu dreptul și spune-i fără ezitare că lucrezi ca model de videochat.
Dacă te iubește cu adevărat și îți respectă libertatea și deciziile, pentru el nu ar trebui să conteze faptul că lucrezi ca model de videochat, vinzi prăjituri sau ești angajată într-o bancă. Cât timp activitatea pe care o desfășori este legală, ar trebui să te susțină și să te încurajeze și mai departe să faci tot ce îți dorești.
În plus, faptul că va avea lângă el o femeie independentă și cu o sursă sigură de venituri, ar trebui să-l încurajeze și să-i dea motivația necesară pentru a căuta și el la rândul său să devină mai bun.

#2 Cum îi spui iubitului cu care ai o relație de lungă durată că lucrezi de fapt într-un studio de videochat?

Situația aceasta este infinit mai complicată decât prima, mai ales dacă relația ta de până acum s-a bazat pe o minciună. Dacă nu i-ai spus de la început adevărul în legătură cu meseria ta, s-ar putea să întâmpinați o problemă, dar nu-ți fă griji deoarece totul se poate rezolva.
Motivul pentru care nu i-ai spus încă iubitului tău despre videochat este dorința de a-l proteja, nu-i așa? Te-ai gândit probabil că neștiind în ce constă această  meserie ar putea deveni gelos și ai vrut doar să eviți o situație complicată până ai realizat că nu mai poți păstra tăcerea. Dar dacă relația voastră este îndeajuns de puternică, ar trebui să facă față unei minciuni nevinovate și să meargă mai departe ca și până acum.
Ca dezvăluirea să nu-l ia prin surprindere, nu-i spune dintr-o dată că lucrezi într-un studio de videochat, ci încearcă mai întâi să deschizi subiectul despre ce presupune o astfel de meserie și ia-l din aproape în aproape. Apoi, explică-i de ce n-ai fost deschisă cu el de la început și ai grijă ca pe parcursul discursului să nu mai adaugi și alte minciuni care s-ar putea să pună și mai mult în pericol relația dintre voi.

#3 Cum îi spui iubitului că tocmai te-ai angajat într-un studio de videochat?

Aici nu mai este vorba de videochat, ci de orice fel de job! Chiar dacă este viața ta și ești o femeie independentă, într-o astfel de situație nu ar trebui să te afli niciodată. Ți-ar plăcea ca iubitul tău să ia o decizie pe cont propriu și abia după ce a bătut palma să-ți povestească și ție despre aranjament? Faptul că nu a avut încredere în tine te-ar răni și cu siguranță nu l-ai mai privi cu aceiași ochi ca și până în momentul în care vă împărtășeați tot.
Dacă ții la relația cu iubitul tău, nu te angaja într-un studio de videochat sau în orice alt loc fără să-i spui! Nu este nimic rușinos în meseria de model, dar el poate fi una din acele persoane cu preconcepții față de videochat și de aceea mai bine duci munca de lămurire înainte de semnarea contractului decât după.
Explică-i în detaliu ce trebuie să facă un model de videochat, cât de multă protecție beneficiază din partea unui studio de videochat precum CamStars Studio și cât de multe beneficii vei avea ca angajată într-o companie cu renume. Spune-i despre partea legală și asigură-l că nu are de ce să-și facă griji din acest punct de vedere și totodată fă-l să înțeleagă faptul că nu te vei întâlni vreodată față în față cu clienții și de aceea nu se va ivi ocazia să-l înșeli.

Principalele aspecte pe care trebuie să pui accent când îi spui iubitului despre videochat

Indiferent de situația în care vă aflați când faci marea dezvăluire, reține următoarele llucruri despre videochat și menționează-le iubitului tău ca să te înțeleagă și să te susțină:

  • videochatul este o muncă legală;
  • identitatea îți este protejată;
  • modelele de videochat nu se prostituează;
  • nu vei avea niciodată șansa să-l înșeli cu un client;
  • câștigurile sunt mai mult decât satisfăcătoare;
  • vă veți bucura amândoi de un program flexibil;
  • vei căpăta încredere în tine și te vei dezvolta ca persoană.