Profesia de model de videochat nu se rezumă doar la a sta în fața unei camere web. Crearea unui anumit stil și alegerea cu grijă a articolelor vestimentare necesită timp și investiții. Așadar, dacă îți dorești să obții un job videochat, trebuie să știi că una dintre piesele care nu trebuie să lipsească din garderoba ta este sutienul bralette.

Este vorba despre o piesă vestimentară foarte feminină, un tip de sutien fără sârmă, conceput pentru a oferi femeilor confort, dar și un plus de senzualitate, pentru că, spre deosebire de sutienele convenționale, este făcut pentru a-l arăta.

În prezent, este adevăratul rege al lenjeriei de damă și poate oferi ținutelor tale o notă mai feminină și senzuală. Îl poți purta pe sub bluze, tricouri, cămăși, ori îl poți folosi ca top, combinându-l cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă.

Sutien bralette + cămăși sau bluze largi

Unul dintre pariurile sigure atunci când vine vorba de purtarea unui sutien bralette, este combinarea sa cu cămăși sa bluze mai largi. Posibilitățile sunt multiple, îl poți combina cu un maiou mai larg, astfel încât sutienul să se vadă din lateral. Îl poți purta pe sub o cămașă (având grijă să deschei nasturii de la decolteu) sau pe sub un tricou larg și decoltat, astfel încât să se vadă puțin în față și la umeri. Îți vei crea o ținută modernă, confortabilă și foarte fresh.

Sutien bralette + pulover cu decolteu în V

Sutienul bralette poate fi folosit pentru a da o notă mult mai sexy și șic puloverelor tale clasice. Astfel, îți vei crea ținute atrăgătoare. Cum poți purta un sutien bralette cu un pulover? Pentru ca acesta să fie vizibil, cel mai bine este să îl porți pe sub pulovere care au decolteu în V, astfel sutienul va fi vizibil într-un mod subtil și sugestiv la umeri sau în zona decolteului.

Sutien bralette ca și crop top

Există modele de bralette cu dantelă care ajung până sub coaste, putând fi purtate ca și crop topuri. Acesta este cel mai bun mod de a transforma acest articol de îmbrăcăminte în adevăratul protagonist al ținutei tale. Îl poți combina cu multe piese vestimentare, dar există o regulă de bază atunci când porți crop topuri, de care trebuie să ții cont.

Reține! Întotdeauna combină-l cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă, evitând modelele cu talie foarte joasă. De exemplu, poți opta pentru o fustă maxi sau pantaloni cu talie înaltă, fie că e vorba de model cropped, palazzo etc.

Sutien bralette + rochii cu spate gol

Ai rochii cu spatele gol? Acest tip de rochii pot fi combinate perfect cu un bralette. Cu o ținută ca aceasta îți vei putea în valoare mult mai mult spatele, iar dacă rochia pe care o porți este și puțin evazată în partea de jos, silueta îți va fi foarte frumos pusă în valoare.

Sutien bralette + bluze transparente

Sutienul bralette îl poți purta și cu bluze transparente, foarte la modă acum. Dacă ai renunțat la ele pentru că te simțeai prea expusă, acum poți purta un astfel de sutien pe dedesubt. Cu o astfel de ținută vei fi mai sigură pe tine și te mai simți mai confortabil. Poți alege un sutien în aceeași culoare cu bluza transparentă, astfel încât să pară că face parte din ținută sau, dimpotrivă, poți purta unul într-o altă nuanță pentru a crea un contrast interesant.

Sutien bralette + salopetă

Salopetele sunt în tendință și devin una dintre piesele de îmbrăcăminte preferate ale femeilor adepte ale ținutelor casual și urbane. Poți purta fără probleme un sutien pe sub ele în loc să porți cămăși clasice. Cele mai populare modele sunt cele din denim, fie ele scurte, fie lungi, așa că nu ezita să îți iei una și să o combini cu un bralette. În acest fel îți vei crea o ținută urbană foarte cochetă. Acestea fiind zise, mult în succes în organizarea unor ședințe de videochat uimitoare!