Trăim într-o perioadă plină de prejudecăți de tot felul. Industria de videochat este una dintre industriile despre care există foarte multe prejudecăți. Curios este faptul că prejudecăți au nu doar persoanele din afara industriei, ci și cele care lucrează în această industrie.

Pentru ca videochat-ul să devină o profesie ca oricare alta, schimbarea, adică renunțarea la prejudecăți, trebuie să înceapă cu persoanele care își desfășoară activitatea în acest sector. 

Așa cum am spus mai sus, pentru ca videochat-ul să fie privit altfel de cei din exterior, tu ca model de videochat trebuie să-ți schimbi percepția pe care o ai despre profesia ta sau despre industria care te susține. Nu trebuie să-ți fie rușine sub nicio formă cu ceea ce faci.

Videochat-ul este o industrie în care ai șansa să fii ceea ce vrei să fii și să câștigi venituri substanțiale organizând spectacole cu tentă sexuală, spectacole erotice, senzuale, educative sau distractive. Alegerea îți aparține.

Dacă lucrezi ca model de videochat, știi foate bine că în această industrie modelul este un adevărat artist, iar spectacolele cu diferite tematici, adevărate opere de artă.

Din păcate, din cauza faptului că spectacolele pot avea tentă sexuală, apare ideea preconcepută că sunt greșite sau incorecte față de societate. Trebuie să înțelegi că nu faci nimic greșit. Dimpotrivă, lucrezi și îți câștigi în mod cinstit banii interacționând cu diverși bărbați dornici să petreacă câteva momente plăcute alături de o femeie.  

Videochat-ul nu este decât o activitate ca oricare alta, pe care o poate desfășura orice femeie curajoasă și lipsită de prejudecăți, care înțelege că nu este o greșeală să își câștige banii organizând spectacole prin intermediul cărora le oferă câteva momente plăcute celor care le urmăresc.

Așadar, schimbarea trebuie să vină de la tine și cele care desfășoară aceeași activitate ca tine. De asemenea, schimbarea trebuie să vină de la antreprenorii din industrie. Cu toții trebuie să ne facem profesia fără rușine sau teamă. Videochat-ul este o activitate 100% legală pentru care se plătesc taxe la stat și nu trebuie să te temi sau să ne temem de nimic. 

De ce este important ca videochatul să fie considerat o profesie ca oricare alta?

Indiferent de tipul de spectacole pe care îl organizezi, nu este nimic în neregulă în a desfășura o astfel de activitate dacă asta îți dorești. Acest lucru nu ar trebui să fie un motiv pentru care în cadrul societății să se formeze prejudecăți.  

Trebuie să consideri videochat-ul o profesie ca oricare alta, deoarece îți oferă posibilitatea să te cunoști, să îți îmbunătățești stima de sine, să întâlnești oameni incredibili și să te bucuri de un stil de viață peste medie. În plus, videochat-ul este profesia care te ajută să-ți îndeplinești chiar și cele mai imposibile vise.

Este important să vorbești despre profesia ta fără teamă, deoarece în acest fel îi vei face pe ceilalți să înțeleagă că nu este nimic în neregulă cu a face acest lucru și că există mii de persoane foarte diferite care fac asta.

Cum faci din videochat o profesie ca oricare alta?

Nu este atât de greu pe cât crezi, acceptarea faptului că ești un model de videochat este ușoară:

Videochat-ul nu este egal cu prostituția

Dacă faci videochat nu înseamnă că te prostituezi. Există o foarte mare diferență între ele. După cum bine știi, videochat-ul presupune organizarea unor spectacole atractive care sunt transmise prin intermediul camerei web. În plus, cei care participă la astfel de spectacole nu doresc ca ele să aibă tentă sexuală. Mai degrabă, își doresc să se distreze în compania unor persoane noi, să fie ascultați, înțeleși, să li se ofere sfaturi la nevoie.

Povestește urmăritorilor tăi câte ceva despre tine și explică-le despre spectacolele pe care le organizezi. 

Spune urmăritorilor că nu există nicio problemă în a le îndeplini cerințele atâta timp cât acestea nu te scot din zona ta de confort.

Vorbește cu încredere și afecțiune despre industria care ți-a dat posibilitatea să te dezvolți personal.

Nu spune niciodată că activitatea de model de videochat este una ușoară. Ca în orice domeniu, dacă nu depui efort și nu muncești din greu, nu te poți bucura de rezultate.

Acestea fiind zise, echipa CamStars îți dorești mult succes în tot ceea ce faci și îți promite că va fi mereu alături cu tine cu mândrie.