Ești implicată într-o relație, dar vrei să devii model de videochat și nu știi cum să procedezi? Aici, pe blogul CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București ți-am pregătit special pentru tine un articol care să te ajute în această problemă. Cu toate preconcepțiile legate de această meserie știm că nu este simplu să-ți convingi jumătatea de corectitudinea deciziei tale, dar nici imposibil și de aceea ți-am scris alb pe negru cum și cu ce să-ți începi discursul.

Ce trebuie să faci ca să-ți convingi jumătatea să te lase să devii model de videochat?

#1 Fă-l să înțeleagă cum se desfășoară exact o sesiune de videochat

Unii bărbați se opun deciziei partenerei lor de a deveni un model de videochat pentru că nu înțeleg ce înseamnă cu adevărat această meserie. Poate că pur și simplu nu au încercat vreodată o astfel de experiență și își imaginează că poziția în care vei fi pusă este mult mai vulgară decât în realitate. În plus, iubesc și le este teamă să nu fie înșelați. Însă a fi model de videochat nu are nimic de-a face cu prostituția, iar când te afli în fața camerelor de filmat nimeni nu te poate obliga să faci ceva ce nu vrei. De asemenea, confidențialitatea datelor tale este respectată și nimeni în afară de tine și cei cărora decizi să le spui nu vor afla despre ce te ocupi cu adevărat. Mai mult, de clienții tăi te desparte o distanță fizică considerabilă, ei neputând afla unde ești tu și de aceea, perspectiva unei relații fizice este exclusă din start.

#2 Explică-i faptul că remunerația vă va ajuta pe amândoi

Dacă ești serioasă și muncitoare, poți câștiga foarte mult ca model de videochat. Iar acest lucru înseamnă că vei putea contribui la cheltuielile comune și în același timp veți avea și mai mulți bani pentru a vă satisface toate plăcerile în doi. Din punct de vedere financiar, niciun alt domeniu în care ai putea activa, nu se poate compara cu avantajul de a deveni model de videochat. De aceea nu numai că vă veți permite mai mult, dar vă va fi și mai ușor dacă la un moment dat vă hotărâți să deveniți o familie și presiunea câștigurilor nu va fi simțită doar de o singură persoană.

#3 Nu uita să-i menționezi despre cât de mult timp liber veți putea petrece împreună

Dacă alegi CamStars Studio, ai șansa de a-ți stabili programul de lucru așa cum îți place. Câștigurile depind bineînțeles de timpul petrecut online, dar dacă într-o zi vrei să muncești opt ore și în alta doar patru, este pur și simplu decizia ta. De aceea, în funcție de cum îți faci programul vei avea timp destul și pentru întâlniri romantice, seri petrecute în doi sau treburi casnice pe care dacă vrei le faci, dacă nu plătești pe cineva care să te ajute pentru că îți permiți.

#4 Dacă poți reuși aici ca model, poți reuși oriunde

Acum sunteți aici și trăiți în România. Dar s-ar putea ca la un moment dat să vă doriți experiențe noi, încercând traiul în cu totul altă parte. De ce să nu vă pregătiți de acum strângând bani cu ajutorul meseriei tale de model de videochat sau experiență, putând apoi să urmezi orice altă carieră ți se potrivește. Dacă devii model de videochat banii nu sunt singurul lucru de care vei beneficia din plin. Ca model îți dezvolți și câteva abilități pe care nu ți le-ai putea perfecționa în altă parte ca de exemplu:

  • aptitudinile lingvistice;
  • deschiderea către comunicare;
  • talentul de actriță și model.

În plus, te vei autoanaliza și vei reuși să te cunoști mai bine, devenind capabilă să răzbești mai ușor pe plan profesional dacă la un moment dat îți dorești să încerci o altă carieră. Abilitățile descrise mai sus nu îți sunt de folosi doar în România, ci se pot dovedi utile oriunde ai trăi, putând cu ajutorul lor să vă construiți viitorul la care vidați.
Dacă îți dorești să devii cu adevărat model de videochat și îi explici iubitului tău toate avantajele de mai sus, șansele de a primi acordul lui și apoi chiar cuvinte de laudă sau de încurajare sunt foarte mari. Dacă te iubește și pune preț pe relația voastră, cu siguranță la un moment dat va fi mai mult decât mulțumit cu decizia pe care o iei tu acum.