Potrivit unui studiu realizat în 2008 de psihologi de la Universitatea din Rochester (SUA), culoarea roșie îi face pe bărbați să se simtă, în mod inconștient, mai atrași de femei. Îți dorești ca și ținuta pe care o porți să aibă un astfel de efect asupra clienților în timpul ședinței de videochat? Alege o piesă vestimentară de culoare roșie.

Ai multe fuste roșii în garderobă dar nu știi cum să le combini? Nu-ți face griji, îți dăm noi câteva idei de combinații interesante. Fustele roșii sunt piese vestimentare pe care multe femei la prima vedere le îndrăgesc, dar, când vine vorba de a le include într-o ținută, le creează probleme și nu știu prea bine cu ce piese vestimentare să le combine. Dacă acesta este și cazul tău, de îndată ce vei ține cont de sfaturile noastre, această piesă vestimentară cu multă personalitate și foarte senzuală va deveni una dintre cele mai importante piese din garderoba ta.

Fustă roșie + articole vestimentare albe

Deși este o opțiune clasică, nu există o modalitate mai bună de a evidenția culoarea roșie a fustei decât prin combinarea acesteia cu ceva alb. Fie scurtă, midi sau lungă, fusta roșie va fi vedeta incontestabilă a ținutei tale, dacă o porți cu o bluză sau un tricou de culoare albă.

Astfel, vei atrage atenția asupra ta cu o ținută senzuală și elegantă în același timp, merită să poți profita de ea la orice ședință de videochat. În ceea ce privește încălțămintea potrivită pentru o astfel de fustă, atât pantofii nude, cât și cei negri sunt o alegere bună pentru ea. Vei arăta uimitor.

Fustă roșie + cu articole vestimentare negre

Negrul este întotdeauna un pariu sigur și o culoare care se potrivește cu aproape orice, inclusiv roșu. Combină-ți fusta roșie cu o bluză sau un tricou de culoare neagră și vei crea ținute foarte versatile, de la casual, rock sau chiar mai elegante. Tendința rock este foarte la modă și optând pentru o fustă roșie și un crop top negru sau un tricou alb cu litere negre, îți vei crea o ținută care va atrage imediat atenția clienților, mai ales celor cărora le place stilul rock.

Fustă roșie + articole vestimentare din denim

 Denimul continuă să facă parte din ultimele tendințe în moda feminină. Așadar, dacă vrei să îți creezi o ținută casual cu o fustă roșie, trebuie doar să o combini cu o jachetă sau o cămașă din denim. Rezultatul va fi o ținută foarte fresh și tinerească, iar în funcție de încălțămintea pe care o alegi (cu talpă joasă, sport, cu toc, cu platformă etc.), aceasta va fi tip street style sau, dimpotrivă, șic și elegantă.

Fustă roșie cu articole vestimentare cu dungi marinărești

Vrei să organizezi o ședință de videochat tematică și să porți o ținută marinărească? Bleumarinul este o culoare modernă, dar nu poți opta doar pentru o ținută cu dungi marinărești, există mult mai multe opțiuni incredibile, iar roșul este una dintre ele. Combină-ți fusta roșie cu un tricou sau o bluză cu dungi marinărești, adaugă câteva accesorii (coliere sau brățări aurii), precum și pantofi roșii și îți vei crea o ținută de 10, foarte veselă și frumoasă.

Fustă roșie +încălțăminte sport

Fustele sunt de obicei o piesă vestimentară dificil de combinat dacă nu sunt într-o nuanță izbitoare. Să combini o fustă de blugi sau în nuanțe neutre este uneori dificil, dar o fustă de culoare roșie poate părea ceva imposibil. Dar când optezi pentru pantofi sport albi, problema e rezolvată.

 Dacă nu știi să combini o fustă roșie, optează pentru cea mai simplă variantă. Alege o pereche de pantofi sport albi și un tricou cu mesaj. Astfel îți vei crea o ținută modernă și foarte confortabilă. Pentru a completa ținuta, nu uita de ochelarii tip ochi de pisică. O alegere foarte cool, care va da fustei o notă informală.

Apropo, facem angajări studio videochat București. Ce spui, vii să lucrezi ca model de videochat în studioul nostru?