A arăta mai tânără nu înseamnă să fii ca la 18 ani când de fapt ai 38. Mai tânără înseamnă să debordezi de energie și vitalitate și să transmiți vibe-urile tale bune și celor din jur. Când vorbesc cu un model de videochat toți clienții urmăresc să se simtă cât mai bine și să mai ales dacă este vorba de o femeie energică să împrumute puțin din calitățile acesteia pentru a putea și ei să dea același randament. De aceea, chiar și în zilele în care nu te simți la înălțime, trebuie să faci tot posibilul să te comporți ca și cum tocmai ai trăi cea mai bună zi din viața ta și să-i convingi și pe ci din jur de acest lucru.
În articolul de astăzi de la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, mereu gata să dea un sfat de calitate modelelor sale și să le sprijine în atingerea succesului și obținerea carierei pe care și-o doresc, ți-am pregătit o listă cu câteva din lucrurile pe care poți să le faci pentru a arăta cât mai bine.

Ce poți să faci ca să arăți mai tânără în fața camerelor de filmat?

#1 Odihnește-te cât ai nevoie

Se spune că femeile au mai multă nevoie de somn decât bărbații și mai ales dacă urmărești să obții un look atrăgător trebuie să-ți faci timp să te odihnești. Merită să sacrifici câteva ore de Netflix și să te culci la o oră rezonabilă, iar dacă nu ai mai făcut-o din copilărie până acum, încearcă măcar o singură dată să dormi opt ore într-o noapte și vei vedea imediat schimbările. Somnul te liniștește și ajută corpul să-și refacă celulele pe care le pierde în viața de zi cu zi și astfel pielea ta devine mai strălucitoare și mai fermă, iar mintea mai alertă. Și cine se comportă și arată cel mai mult așa? Persoanele tinere, bineînțeles!

#2 Hidratează-te corespunzător

Nu degeaba pe orice site de nutriție scrie că trebuie să bei cât mai multă apă. Așa cum faci un duș dimineața când te trezești sau după un efort intens ca să te reîmprospătezi, la fel este bine să te cureți și în interior bând apă. Renunță la băuturile răcoritoare pline de chimicale din comerț și bea cel puțin doi litri de apă plată sau minerală pe zi. Iar dacă ții la gust, adaugă în ea și suc proaspăt de lămâie, portocală, grepfrut sau alte citrice care să-i dea o aromă îmbietoare care te va face să nu mai vrei să lași paharul din mână.

#3 Folosește creme de protecție solară

Pielea ta are de suferit din cauza razelor ultraviolet chiar și pe timpul iernii. Ba mai mult, se spune că atunci ele sunt chiar mai puternice decât vara și de aceea este absolut necesar să investești cât de curând într-o cremă cu protecție solară. Aplic-o pe față, pe gât și pe decolteu și astfel ea îți va ține pielea la distanță de acțiunea nocivă a razelor de soare, ajutându-te să-ți menții tenul tânăr și proaspăt ca de bebeluș.

#4 Zâmbește mult

Motivul pentru care persoanele tinere zâmbesc mai mult este faptul că au mai puține probleme pentru care să-și facă griji. Bineînțeles că fiecare vârstă vine cu provocările ei, dar petrecerile la care îți dorești să participi și grija pentru hainele cu care te îmbraci pe care le ai la 18 ani nu se compară cu gândurile care ți se îndreaptă către copii, familie și cămin care încep să apară după 30 de ani. Și cum grijile și problemele tale nu sunt subiecte de discuție cu clienții, păstrează-le pentru tine și cei apropiați, iar față de ei afișează o atitudine relaxată care te va ajuta să câștigi mai mult și să alungi o bună parte din grijile care te apasă.

#5 Fii cât mai politicoasă

În funcție de situație, vor fi și momente în care va trebui să adopți o atitudine seducătoare și să te comporți foarte familiar cu clienții tăi. Dar per ansamblu păstrează întotdeauna o atitudine politicoasă față de ei fără teama ca aceasta să te facă să pari mai în vârstă decât ești. Dacă ești atentă la nevoile partenerului de discuție și vorbești frumos cu el, acesta te va percepe ca pe o tânără manierată, frumos educată și inimoasă. Exact calitățile pe care și le dorește cel mai mult un bărbat de la o femeie.