Dresurile panty sunt un accesoriu de succes pe care orice model de videochat alege să-l poarte când organizează o ședință de videochat, deoarece pe lângă faptul că este senzual, reușește să devină o piesă cu care pot să se joace pe parcursul ședinței în timp ce clienți își lasă imaginația să zboare.

Dresurile panty au fost folosiți cu aproximativ 200 de ani înainte de Hristos, dar abia în epoca medievală au reușit să ocupe o poziție decisivă în sectorul de îmbrăcăminte bărbătească. Pe vremea aceea, cu cât avea un bărbați mai mulți ciorapi cu totul, cu atât poziția sa socială era mai bună, așa că un prinț reușea să aibă până la 8 perechi de mătase, în timp ce un plebeu ( un sărac) avea doar o pereche de ciorapi, țesuți cu fire obișnuite.

Abia în secolul al XVIII-lea femeile adoptă acest articol vestimentar și îl includ în ținuta lor pentru a le proteja picioarele de rănile provocate adesea de pantofi. Cu toate acestea, între sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea, au apărut controverse sociale în Franța când dansatoarele de Can-Can au început să poarte chiloți cu portjartier și corsete luxuriante care i-au provocat pe bărbații de la Moulin Rouge.

Această controversă s-a născut, pentru că la acea vreme femeile purtau deja ciorapi cu jartiere, dar numai în privat, de aceea nu era acceptabil în cercurile sociale elitiste ca o femeie să se expună public. Și deși în acele vremuri era deja o piesă vestimentară considerată senzuală, nu avea atât de multe detalii, fiind mereu simplă și în culori de bază, asta până la sfârșitul anilor ’90.

Începând cu anul 2000, industria a reinventat folosirea ciorapilor (dresurilor), introducând pe piață dresuri cu noi imprimeuri. Astfel, o gamă variată de clienți si persoane publice care au reluat folosirea acestor ciorapi cu detalii personalizate.

Ce tipuri de dresuri panty poți sau nu folosi în ședința de videochat?

În prezent, există o varietate foarte mare de modele variind de la textură, lungime, culori, imprimeuri.

Modelul clasic dar corect combinat

 Deși sunt încă de pe vremea bunicii, există modele care pot să te ajute să dai dovadă de cel mai înalt grad de senzualitate.

Modelul alb, delicat

Modelele albe și delicate sunt și ele capabile să trezească imaginația oricărui bărbat. Combină dresurile cu o bluză albă în stil bărbătesc și vei foarte mulțumită de rezultat.

Culori de dresuri

 Deși se foloseau încă din anii 80, dresurile în nuanța gumei de mestecat (roz) sunt unele dintre cele mai achiziționate astăzi. Dacă ai mai puțin de 1,70 cm înălțime, încearcă să nu folosești combinații care să te facă și mai scundă, precum: ciorapi albi cu o rochie neagră, sau invers.

De asemenea, dacă folosești ciorapi de aceeași culoare ca și pantofii aleși, picioarele vor arăta și mai lungi și mai subțiri. În plus, nu este indicat să porți dresuri de culoarea pielii și strălucitori. Ciorapii strălucitori fac picioarele să arate urât, pentru că nimeni nu are cu adevărat picioare așa de strălucitoare. Acestea vor părea mai groase decât în realitate. Nu atrage mai mult decât trebuie atenția asupra lor.

Tot în ceea ce privește culoarea dresurilor, o greșeală foarte frecventă este să testezi culoarea lor prin compararea cu pielea de pe mână sau de pe braț. De obicei, această parte a corpului este mai expusă la soare și este mai bronzată decât picioarele. Deci, este indicat să compari culoarea cu o zonă a picioarelor sau dintr-una a corpului care nu este expusă la soare. Scopul este să alegi dresuri care să arate cât mai natural, aproape ca și cum nu i-ai purta.

Dresuri de dantelă

 Care model a purtat dresuri de dantelă și nu a avut succes din cauza lor? Niciun model. E firesc acest lucru, întrucât bărbaților le plac femeile care poartă astfel de dresuri. Le consideră sexy și senzuale. 

Design ciorapi

Există dresuri cu modele de tot felul. Reține doar că cei cu model vertical îți vor face picioarele să pară mai subțiri, iar cei cu model orizontal sau cu imprimeu cu romburi le vor face să arate mai groase. Ai grijă ce alegi, astfel încât să le pui în valoare.

În rest, amintește-ți că ești frumoasă și sexy. Pentru a fi un model de videochat de top, trebuie doar să te reinventezi în fiecare zi. Fă-o lucrând alături de noi. CamStars face angajări studio videochat București.